DI > Ekonomi

Saturday, 24 August, 13:43

DI - 18 jul 19 kl. 17:56

Mer krävs för att lyfta Trelleborg från treårslägstaTrelleborgs halvårsrapport lyckades infria lågt ställda förväntningar. Men kvartalet avslutades svagt och osäkerheten om konjunkturen har ökat. För att skydda marginalerna utökas nu därför bolagets besparingsprogram..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, krävsför att , lyfta, Trelleborgfrån , treårslägsta
BT - 12 jun 14 kl. 08:41

Mer liberalism skulle lyfta feminismen

Jag är feminist därför att jag anser att kvinnans möjligheter ska vara lika stora som mannens i samhällslivet. Våld och hot om våld, lägre lön och mindre inflytande i beslutsfattande positioner är tyvärr en verklighet för många kvinnor i dagens samhälle. Idag, den 12 juni, inleds Nordiskt Forum Malmö 2014 – New Action on Women’s Rights.

Västerbottens Folkblad - 28 feb 14 kl. 09:21

Mer allvar kan lyfta Mellofesten

Det märks att det är schlagertider. I stort sett överallt gnälls det på svaga låtar, svajiga sånginsatser, pinsamma återkomster, veka programledare och tveksamma skrevgrepp. Ingen ser på det, men alla tycker.

Trelleborgs Allehanda - 15 jul 13 kl. 06:30

Trelleborg efter i utbildningsnivå

Få trelleborgare utbildar sig efter gymnasiet jämfört med resten av landet. Politikerna är överens om att det måste förändras, samtidigt har satsningen på Campus Trelleborg kommit av sig.
Trelleborg har relativt sett få invånare med utbildning efter gymnasiet.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 06:30

Fler bilar och mer bilåkande trots miljöhoten

Foto: Tom Wall
Trots miljö- och klimathoten ökar bara bilåkandet. I Sverige som helhet och i Trelleborg. Det visar siffror som tekniska förvaltningen tagit fram.

Trelleborgs Allehanda - 01 nov 11 kl. 15:15

Platsbrist ger ökat tryck för Trelleborg

Anvisningsplatserna för flyktingbarn är mer eller mindre slut i landet. Det innebär att barnen blir kvar på transitboendena i Trelleborg - och sedan kan de bli kommunens ansvar. Nu vill arbetsmarknadsnämnden lyfta problemet på regeringsnivå.

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 14 kl. 06:30

Taxi Trelleborg får inga extra pengar

Taxi Trelleborg får inte mer pengar av Trelleborgs kommun för att köra färdtjänsten. Det har socialnämnden beslutat. Taxi Trelleborg begärde 230 000 kronor mer i månaden men får nobben.

Kristianstadsbladet - 29 nov 11 kl. 06:30

Även små förlag kan lyfta

Det ges ut många deckare av de stora förlagen, men det skrivs ännu fler böcker inom genren. Författare och kulturskribent Bengt Eriksson har läst några av de små förlagens aktuella deckartitlar. Är de mindre sämre?

Trelleborgs Allehanda - 02 aug 14 kl. 07:30

Taxi Trelleborg kräver mer pengar

Arkivfoto: Tomas Nyberg
TA har tidigare skrivit om avtalskrånglet kring färdtjänsten och upprördheten bland kunderna över att inte längre kunna boka under helgen. Nu kräver Taxi Trelleborg mer pengar för att kunna fortsätta köra.
Taxi Trelleborg menar att de har fått betala för att färdtjänsten ska fungera genom att investera i mer personal och fler fordon.

Skånskan - 10 dec 15 kl. 14:00

Han ska köra när Trelleborg får pågatåg

Personligt NYSTART. Det var rena slumpen att Lars-Åke Persson en gång började på järnvägen. Nu är han en av de lokförare som ska köra pågatågen längs den nya sträckan mellan Malmö och Trelleborg.

Trelleborgs Allehanda - 24 feb 13 kl. 11:30

Taxi Trelleborg gasar efter glädjebeskedet

Foto: Claes Nyberg
Efter fyra tuffa år är det klackarna i taket på Taxi Trelleborg. Torsdagens besked att företaget vunnit upphandlingen av färdtjänsten de närmaste fyra åren togs emot med klang och jubel.
?

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Toppekonomen varnar för valutakrig: ”En atombomb för världsekonomin”

Risken för en mycket turbulent börsutveckling och en häftigare inbromsning i världsekonomin ökar. Nästa steg kan bli ett valutakrig vilket kan utlösa en ”atombomb” för….

DI - 2 timmar sedan

Carnegie: Aktierna du ska våga köpa – ”det sprutar in pengar”

Våga köpa cykliskt, råder Carnegies analytiker. Det går att hitta underskattad kvalitet bland börsens verkstadsjättar, men se upp för övervärderade gullgrisar..

DI - 2 timmar sedan

Iransk tanker på väg mot Turkiet

Den omstridda iranska tanker som släpptes från Gibraltar i söndags är på väg mot Turkiet i stället för södra Grekland, visar sjödatatjänsten Marine Traffic..

DI - 2 timmar sedan

Rysslan provskjuter från atomubåtar

Ballistiska robotar har avfyrats från ryska atomubåtar i polarregionen i Arktiska havet och från Barents hav under en militärövning, meddelar landets försvarsdepartement..

DI - 3 timmar sedan

Affärsängeln om sin första fullträff: ”Ångrar att jag sålde för tidigt”

Affärsängeln Eva Redhe har suttit i 25 styrelser och ett av de längsta uppdragen är Första AP-fonden..

DI - 4 timmar sedan

Överfulla lager oroar diamantbranschen

Kan man någonsin få för mycket diamanter? Ja, det tycker i alla fall diamantbranschen som nu tampas med överskott på rådiamanter och en ökad produktion av syntetiska stenar..

DI - 4 timmar sedan

Spelplanen ändrad: Så ska du göra med ditt bolån nu

Bolånetagare står plötsligt inför en annan verklighet än för några månader sedan. Sjunkande marknadsräntor och konjunkturoro har tippat förutsättningarna åt ett nytt håll..

DI - 5 timmar sedan

Regeringskris avvärjd i Norge

Bokstavligen i elfte timmen har Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) lyckats undvika en regeringskris..

DI - 5 timmar sedan

Bränderna i Amazonas pressar Bolsonaro – bildar ”kriskabinett”

De omfattande skogsbränderna i Amazonas kan skapa ekonomiska problem för Brasilien och även skada affärer för svenska och andra företag inom EU. .

DI - 5 timmar sedan

Ishockeylegendaren köper techbolag – ska nyttja rutavdrag

Ishockeylegendaren Mats Sundins bolag BBG, Bredbandsgruppen, köper Tech Troopers och skapar Smartify by BBG. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.