Skånskan > Nyheter

Tuesday, 20 August, 18:39

Skånskan - 18 jul 19 kl. 17:27

Våld mot tjänstemanLUND Under torsdagseftermiddagen hotades en tjänsteman med våld i Lund. En väktare angreps av en man i kommunhuset. I samband med att mannen blir avvisad från platsen går han till angrepp med slag mot väktaren. När polisen anlände hade gärningsmannen lämnat platsen. Cirka en kvart senare grips gärningsmannen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND Under, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Våldmot , tjänsteman
Kristianstadsbladet - 08 apr 13 kl. 21:51

Misstänkt för våld mot tjänsteman

På måndagskvällen greps en 18-årig kvinna misstänkt för våld mot tjänsteman.
På måndagskvällen greps en kvinna misstänkt för våld mot tjänsteman. Kvinnan har vid ett flertal tillfällen varit i kontakt med polisen under helgen som gick, bland annat har hon rispat en polisbil och även försökt att göra våld mot tjänsteman.

Skånskan - 24 maj 16 kl. 09:39

”Foxzon hotade inte tjänsteman”

skurup Dan Foxzon dömdes för olaga hot mot en av de djurskyddsinspektörer som fick hans tillstånd att ha vakthundar indraget.
Men nu går hovrätten emot domen – och friar Dan Foxzon.I mars 2014 fick Dan Foxzon sitt tillstånd att ha vakthundar indraget.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 12 kl. 16:40

Två omhändertogs för våld mot tjänsteman

Två personer omhändertogs under natten till lördagen för att ha bråkat med två ordningsvakter på Industrigatan i Ängelholm. Personerna är misstänkta för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt hot mot tjänsteman. De omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade och släpptes sedan på lördagen..

Expressen - 05 aug 12 kl. 19:01

Tjänsteman misstänkt för förskingring

En tjänsteman vid den svenska ambassaden i Haag är misstänkt för förskingring. ? Det rör sig om en lokal tjänsteman, säger Anders Jörle, presschef på UD..

BT - 07 sep 12 kl. 07:35

Ung man ville frita gripen kompis på polisstationen - hotade tjänsteman

En man i 20-årsåldern är misstänkt för hot mot tjänsteman efter att ha gått in på polisstationen i natt och velat frita sin kompis som tidigare gripits. Polisen blev i natt larmade till en krog i centrala Borås där en man störde ordningen. En patrull anlände till platsen, omhändertog mannen för fylleri och hittade då narkotika och en kniv på denne.

Trelleborgs Allehanda - 17 jun 13 kl. 18:00

Tjänsteman blev slagen på Rådhuset

Säkerheten på Rådhuset i Trelleborg har skärpts efter att en högre tjänsteman blev slagen i ansiktet vid en incident i fredags morse.
Det var vid 07.30-tiden i fredags, innan Rådhuset öppnat för allmänheten, som en man dök upp vid entrén.

YA - 28 aug 13 kl. 10:31

Kvinna åtalas för våld mot tjänsteman


Det var en sen kväll i april som tumult utbröt sedan en 22-årig kvinna omhändertagits av ordningsvakter på Hamngatan. Kvinnan sparkade en av ordningsvakterna flera gånger och spottade honom i ansiktet, enligt åtalet. Ordningsvakten polisanmälde händelsen och då det skedde i tjänsten är rubriceringen förgripelse mot tjänsteman samt våld mot tjänsteman.

BT - 18 dec 13 kl. 21:20

16-årig pojke skallade tjänsteman

Larmet till polisen kom in innan klockan sex i kväll. Socialtjänsten var på ett besök i en lägenhet på Hulta då situationen urartade och en pojke gav sig på och skallade en tjänsteman. 16-åringen greps av polisen och fördes till polisstationen för förhör.

Kristianstadsbladet - 14 apr 14 kl. 15:57

Tjänsteman: Nuon känt i regeringen

Näringsminister Maud Olofsson informerade statsministern och alliansledarna om Vattenfalls köp av Nuon 2009. Det beskedet fick en tjänsteman i näringsdepartementet, enligt KU-förhör.
Viktoria Aastrup, som var ansvarig tjänsteman för Vattenfall på näringsdepartementet, vidhåller att hon fick uppgift från departementsledningen om att Maud Olofsson skulle informera statsministern och de övriga två partiledarna i regeringen inför Vattenfalls Nuonköp.

TA - 14 apr 14 kl. 15:57

Tjänsteman: Nuon känt i regeringen

Näringsminister Maud Olofsson informerade statsministern och alliansledarna om Vattenfalls köp av Nuon 2009. Det beskedet fick en tjänsteman i näringsdepartementet, enligt KU-förhör.
Viktoria Aastrup, som var ansvarig tjänsteman för Vattenfall på näringsdepartementet, vidhåller att hon fick uppgift från departementsledningen om att Maud Olofsson skulle informera statsministern och de övriga två partiledarna i regeringen inför Vattenfalls Nuonköp.

BT - 14 apr 14 kl. 15:57

Tjänsteman: Nuon känt i regeringen

Näringsminister Maud Olofsson informerade statsministern och alliansledarna om Vattenfalls köp av Nuon 2009. Det beskedet fick en tjänsteman i näringsdepartementet, enligt KU-förhör. Viktoria Aastrup, som var ansvarig tjänsteman för Vattenfall på näringsdepartementet, vidhåller att hon fick uppgift från departementsledningen om att Maud Olofsson skulle informera statsministern och de övriga två partiledarna i regeringen inför Vattenfalls Nuonköp.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 minuter sedan

MC-olycka i Ystad

Ystad En personbil krockade med en motorcykel på Kristianstadsvägen i Ystad på tisdagskvällen.Strax efter klockan sex på tisdag kväll får SOS Alarm in ett samtal om en trafikolycka på Kristianstadsvägen i Ystad. Enligt uppgifter ska en motorcykel och en personbil kolliderat på platsen.

Skånskan - 30 minuter sedan

Två crossförare smet från trafikolycka

Svedala En personbil kolliderade med två crossförare i en korsning i centrala Svedala under tisdagskvällen. De båda crossförarna lämnade platsen utan att ge sig till känna.Larmet inkom 17 34.

Skånskan - 45 minuter sedan

Väktaravtal förlängs

Hörby Under sommaren har väktare från Securitas patrullerat i Hörby.
Nu förlänger kommunen avtalet med Securitas fram till siste september.Som Skånskan tidigare skrivit om har stöket minskat i Hörby sedan toppnoteringen i juni (8/8).

Skånskan - 30 minuter sedan

Fastighet i Skivarp såld till nya ägare

Skivarp Fastigheten på adressen Ölöv 1630 i Skivarp har fått nya ägare. Köpare är Jenny Lundberg, 43, och Lars Peter Marcus Hulthén, 41, och säljare är Carina Larsson. Köpet blev klart i juli 2019 och priset blev 2 850 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Flera fordon i kollision på E6

Tygelsjö Tidigt på tisdagskvällen inträffar en trafikolycka på E6 i höjd med Tygelsjö, i riktning Trelleborg.Larmet inkom 16 55. Flera bilar ska vara inblandade i olyckan, som har inträffat på E6 i höjd med Tygelsjö, mellan trafikplats Petersborg och trafikplats Vellinge Norra.

Skånskan - 1 timme sedan

Skivarpsljusstake måste lagas

SKIVARP En av malmljusstakarna som står på altaret i Skivarps kyrka är skadad och måste lagas.
Församlingen vill skicka malmljusstaken till silversmed i Ystad för att få sprickan i godset lagad.
Länsstyrelsens kulturmiljöenhet har inga invändningar mot att 1500-talsljusstaken tillfälligt lämnar sin plats men vill att församlingen försäkrar sig om att smeden är sakkunnig och klarar den här typen av reparationer.

Skånskan - 1 timme sedan

Tapper gästar SPF Skurup

Skurup SPF Skurup arrangerar under onsdagseftermiddagen ett upptaktsmöte inför hösten i Folkets Park.
Den tidigare landslagsmannen och Malmö FF-profilen Staffan Tapper kommer då att gästa mötet. Förutom Tapper kommer ledare i SPF Skurup att informera om höstprogrammet och medlemmar har möjlighet att teckna upp sig för olika aktiviteter.

Skånskan - 1 timme sedan

Prognos pekar mot miljonplus

SJÖBO Kommunalrådet Magnus Weberg är – inte oväntat – nöjd med den senaste ekonomiska prognosen för kommunen.Som SkD tidigare berättat pekar den senaste prognosen för Sjöbos ekonomi mot ett resultat som hamnar 1,9 miljoner kronor bättre än vad kommunen budgeterat för.
10,6 miljoner plus kan bli istället bli 12,5 när 2019 ska sammanfattas.

Skånskan - 1 timme sedan

Trakasserar par i telefon

höör En man och en kvinna som bor i Höör har tröttnat på att jämnt och ständigt blir uppringd av för dem en okänd kvinna. Paret har bett kvinnan att sluta ringa men det har inte hjälpt. Kvinnan har fortsatt att ringa och störa..

Skånskan - 1 timme sedan

Stal verktyg i bil

höör En boende på Veterinärsområdet har polisanmält att han haft inbrott i sin bil. Diverse verktyg har stulits från bilen. Det saknas värde på godset som stulits..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.