GT > Nyheter

Sunday, 25 August, 08:37

GT - 18 jul 19 kl. 16:37

Därför är det rekordmånga utländska domare i GothiaGothia cup är världens största ungdomsturnering med lag från 75 länder.Den prägeln vill Gothia cup även sätta på domarkåren.I år är det rekordmånga utländska domare – 512 domare från 22 länder.– Det är klart att även domarsidan ska återspegla turneringen, säger Niklas Nord, domaransvarig på Gothia cup..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Gothia, Niklas Nord

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Därför är det rekordmånga, utländska, domarei , Gothia
DalaDemokraten - 03 jul 17 kl. 16:11

Rekordmånga utländska musiker i årets Ethnoläger i Rättvik

Årets Ethnoläger i Rättvik har lockat rekordmånga utländska deltagare – från länder som Brasilien, Chile, Zimbabwe, Palestina, Kambodja, Nya Zeeland, USA och Indien.
– För första gången deltar också unga nysvenskar, flyktingar från Syrien, Irak, Afghanistan och Eritrea, berättar Peter Ahlbom..

Dalarnas tidningar - 03 jul 17 kl. 16:11

Rekordmånga utländska musiker i årets Ethnoläger i Rättvik

Årets Ethnoläger i Rättvik har lockat rekordmånga utländska deltagare – från länder som Brasilien, Chile, Zimbabwe, Palestina, Kambodja, Nya Zeeland, USA och Indien.
– För första gången deltar också unga nysvenskar, flyktingar från Syrien, Irak, Afghanistan och Eritrea, berättar Peter Ahlbom..

Corren - 12 feb 18 kl. 22:30

Rekordmånga utländska hotellgäster

På tio år har antalet utländska nattgäster på Linköpings hotell, vandrarhem och stugor dubblerats..

YLE - 12 maj 17 kl. 10:15

Rekordmånga fick finskt medborgarskap år 2016

Rekordmånga utländska medborgare fick finskt medborgarskap under fjolåret, visar siffror från Statistikcentralen. Sammanlagt 9 375 utländska medborgare som var fast bosatta i Finland fick finskt medborgarskap år 2016. Det här var nästan 1 500 fler än året innan, och över 400 fler än under det tidigare rekordåret 2013.

YLE - 24 jul 13 kl. 15:36

Allt fler ekologiska produkter i Finland är utländska

Finländarna äter allt mer ekologisk mat. Därför har fler butiker tvingats till att importera ekologiska produkter. Rekordmånga utländska ekologiska matvaror importeras till Finland för tillfället.

YLE - 14 jul 13 kl. 10:03

Rekordmånga bärplockare till Finland

Det kommer rekordmånga utländska bärplockare till Finland den här sommaren. Över 4000 visum har beviljats, uppger tidningen Maaseudun tulevaisuus. Runt 4200 visum har beviljats, vilket är fler än tidigare.

SvD - 05 feb 15 kl. 15:53

Rekordmånga besökte Sverige i fjol

Rekordmånga utländska turister tog sig till Sverige förra året. Utomeuropeiska besökare stod för den största procentuella ökningen, men från Ryssland minskade antalet kraftigt..

Hela Gotland - 06 feb 16 kl. 06:02

Fler utländska besökare på Gotland

Rekordmånga utländska turister valde att besöka Sverige förra året..

DI - 16 maj 16 kl. 19:54

Slutet Kina skrämmer utländska företag

Samtidigt som den ekonomiska tillväxten sjunker i Kina ökar protektionismen.Rekordmånga utländska företag uppger att de inte känner sig välkomna..

NT - 08 okt 13 kl. 08:58

Rekordmånga utländska Oscarsbidrag

Hela 76 filmer är anmälda i kategorin bästa icke engelskspråkiga film inför Oscarsgalan nästa år, skriver Variety. Det är rekord och flera länder, som Saudiarabien och Moldavien, är med och tävlar för första gången..

Fler nyheter från GT

GT - 10 timmar sedan

Stjärnan: ”Min karriär i Sverige är förstörd”

Handbollsstjärnan Fatos Kücükyildiz, 26, lovades kontrakt med Lugi.Sedan fick hon ett kallt nej.– Det kommer att förstöra för mig i all evighet - min karriär i Sverige är körd, säger Fatos till sturmerfoul.

GT - 12 timmar sedan

”Var lite spänt i början – men det släppte”

Frölunda–Färjestad är ett bittert rivalmöte sedan länge.För Theodor Lennström blev matchen extra speciell – då han mötte sina gamla lagkamrater.– Det var lite spänt där i början men det släppte, säger han..

GT - 14 timmar sedan

Det krävs för att Stenson ska bryta sin förbannelse

Har aldrig vunnit på hemmaplan – vet vad som krävs för seger.

GT - 14 timmar sedan

Dureks hyllning till Märtha Louise – under familjesemestern

Under sommaren har nykära prinsessan Märtha Louise, 47, och pojkvännen Shaman Durek, 44, rest runt världen och njutit av vad den har att erbjuda.På senare tid har de lagt in en ny växel i förhållandet och som par spenderat tid med sina familjer.I samband med en resa paret gjorde tillsammans med Dureks familj passade han på att basunera ut sina känslor.

GT - 18 timmar sedan

Mamma Lindas ilska efter dotterns cykelolycka

På fredagseftermiddagen fick Linda Hellström i Vårgårda ett samtal från sin dotter – en bil hade kört förbi den cyklande Julia, 12, i hög hastighet och väldigt nära.Julia försökte då väja åt sidan och cyklade omkull.– Det finns ju hastighetsbegräsningar av en anledning och vi föräldrar vill ju att våra barn ska komma hem.

GT - 21 timmar sedan

Nu kommer värmen tillbaka till Västsverige

På lördagseftermiddagen spricker molntäcket upp och sen väntar ett par dagar med soligt väder och temperaturer på runt 25 grader.– Högtrycket kommer att dominera väderläget. Det kommer från Centraleuropa och har förstärkts vid Baltikum, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

GT - 23 timmar sedan

Svarar på tv-profilens kritik: ”Jag har ett annat förslag”

Journalisten Tommy Åström tycker att SHL-klubbarna som saknar damsatsning ska portas från högstaligan.Däribland Frölunda – som nu svarar på tv-profilens utspel.– Jag vill kontra med ett annat förslag.

GT - Igår: 08:00

Det här är den bästa tiden på hela året

Det här är den bästa tiden på året för mig.Allsvenskan går mot slutspurten och alldeles nyligen har Premier League börjat.Det kan inte bli för mycket fotboll för mig – och Blåvitt och Liverpool missar jag aldrig.

GT - Igår: 04:13

Övertänt garage: ”explosionsrisk”

Ett dubbelgarage har under natten till lördagen tagit eld i Götene. Garaget är övertänt och enligt räddningstjänsten finns gastuber inne i byggnaden. – Det finns en risk för explosion så vi har vidtagit vissa säkerhetsåtgärder, säger Ola Jakobsson stabsbrandmästare vid räddningstjänsten.

GT - Igår: 22:23

Feststämning när Molly Sandén intog Liseberg

Det var mycket folk och bra stämning under augustisolen när Molly Sandén uppträdde på Liseberg på fredagen.– Vi har vädret med oss, utbrast stjärnan från scenen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.