Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 20 August, 18:15

Dagens PS - 18 jul 19 kl. 16:21

Röd börsdag och rapportflod



BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Stockholmsbörsen på rött – tyngs ned av Nordea
Rapportperioden fortsätter prägla humöret på Stockholmsbörsen, och den indextunga storbanken Nordea agerar sänke med kraftig nedgång. Bostadspriserna har ”dragit ned på takten”
De svenska bostadspriserna backade säsongsenligt i juni, enligt den senaste månadsstatistiken från Valueguard. Voi riskerar skattesmäll efter moms-miss
Det svenska elscooterbolaget Voi riskerar en skattesmäll sedan man valt fel momssats för sina elscootrar i Stockholm. LISTA: Världens mest värdefulla fotbollslag
Champions League har rekordstor vinstpott, spelarlönerna ökar och transfe
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Businessbriefen, Dagens PS, Nordea Rapportperioden, Stockholmsbörsen, Nordea, De, Valueguard, Det, Voi, Stockholm, Lista, Champions League, Brittiska, Debenhams, Sky News, Nordeas, Nordea Banks, Verkstadsbolaget Trelleborg, Cars, Hundratals, Håkan Samuelsson, Volvo Cars, Gruv, Epiroc, Röd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Röd, börsdagoch , rapportflod
Dagens PS - 12 okt 17 kl. 12:27

Rapportflod spås ge börsbränsle

Expert säker på närliggande börsfest. Michael Livijn, chefsstrateg på Nordea, håller för troligt att de annalkande kvartalsrapporterna utlöser en börsuppgång. En stor, bakomliggande orsak är enligt proffset den globala tillväxten som eldar på företagens vinster.

DI - 30 jan 18 kl. 07:17

Följ morgonens rapportflod

Följ veckans rapportflod direkt i Di TV. Vi sänder live med snabba nyheter och direkta analyser. Veckans första Rapportmorgon börjar på tisdagen klockan 07.

DI - 01 feb 18 kl. 06:29

Följ torsdagens rapportflod

Följ veckans rapportflod direkt i Di TV. Vi sänder live med snabba nyheter och direkta analyser..

DI - 08 feb 18 kl. 07:25

Följ torsdagens rapportflod

Följ veckans rapportflod direkt i Di TV. Vi sänder live med snabba nyheter och direkta analyser från 7.28..

Computer Sweden - 22 jul 19 kl. 06:00

It-jättar övertygar i svag rapportflod – men det är den här veckan det gäller


Många branscher har haft det kämpigt i sommarens rapportflod men Microsoft visade kraftiga vinstlyft och försäljningsökningar – och IBM var bättre än väntat. Den här veckan är det upp till bevis för globala it-jättar som Google, Amazon och Intel..

Dagens PS - 25 jul 19 kl. 16:04

Dagens rapportflod: Tesla, Nokia och Facebook

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Hundratals jobb hotas på storbankens analyshus
Nordeas mäklar- och analyshus, Nordea Markets, står inför rejäla förändringar där hundratals jobb hotas. Anledningen är att verksamheten tynger resultatet för affärsområdet Wholesale Banking.

Helsingborgs Dagblad - 04 jan 13 kl. 12:12

Fatah firade årsdag i Gaza

Tiotusentals anhängare av palestinske presidenten Mahmud Abbas parti al-Fatah samlades på fredagen i Hamasstyrda Gaza för att högtidlighålla partiets årsdag. Det var första gången sedan 2007, då islamistiska Hamas tog kontroll över Gazaremsan, som Fatah firade sin årsdag där..

Kristianstadsbladet - 04 jan 13 kl. 12:09

Fatah firade årsdag i Gaza


Tiotusentals anhängare av palestinske presidenten Mahmud Abbas parti al-Fatah samlades på fredagen i Hamasstyrda Gaza för att högtidlighålla partiets årsdag. Det var första gången sedan 2007, då islamistiska Hamas tog kontroll över Gazaremsan, som Fatah firade sin årsdag där.Förhållandet mellan Hamas, som är terrorstämplat av både EU och USA, och al-Fatah som styr Västbanken har länge varit ansträngt, men båda sidor har på senare tid i öppnat för försoning..

YLE - 24 aug 15 kl. 11:56

Rekordmånga firar sin 70-årsdag i dag

Den 24 augusti 1945 föddes så vitt man vet fler finländare på en och samma dag än någonsin förr eller senare. I dag firar de sin 70-årsdag. Av de 495 barn som föddes den 24 augusti firar 372 sin 70 årsdag i dag.

YLE - 28 jun 17 kl. 14:31

Marinen firar årsdag i Vasa

Lördagen den 8 juli firar marinen sin årsdag i inre hamnen i Vasa, dit minfartyg, minröjarfartyg och robotbotar anländer. För första gången på många år väljer marinen att fira sin årsdag på en viss ort, och lördagen den 8 juli står Vasa som värd för firandet. Till inre hamnen anländer minfartyget Uusimaa, minröjarfartyget Purunpää och robotbåtarna Raahe och Pori redan på fredagen.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

Bakslaget: Slussens terminal 700 miljoner dyrare

Kostnaderna rusar för bussterminalen vid nya Slussen.  Det rapporterar Svenska Dagbladet. Kostnaderna för arbetet med bussterminalen ökar från 1.

Dagens PS - 1 timme sedan

Premiärministern avgår – Italien mot nyval

Italiens premiärminister Guiseppe Conte meddelar på tisdagen att han avgår. Det rapporteras brett i global media. Beskedet kommer efter en regeringskris som orsakats av landets vice premiärminister Matteo Salvini, skriver Dagens Industri.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Leovegas tappar vice vd:n – går till Trustly

Bettingbolaget Leovegas tappar vice vd:n Louise Nylén som har värvats av det snabbväxande fintechbolaget Trustly. Det skriver Breakit. Louise Nylén tog förra sommaren klivet upp till rollen som vice vd på Leovegas.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Kronans nya bottennivå: Lägsta sen 2002

Den svenska krona försvagas ytterligare mot den amerikanska dollarn. Det skriver Svenska Dagbladet. Kronan står nu i den lägsta kursen sedan 2002.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Kronans nya bottennivå: Lägsta sedan 2002

Den svenska krona försvagas ytterligare mot den amerikanska dollarn. Det skriver Svenska Dagbladet. Kronan står nu i den lägsta kursen sedan 2002.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Swedbank med lugnande besked: Ingen minusränta

På anledning av danska Jyske Bank nya minusränta för privatpersoner meddelar Swedbank att man inte har några egna planer på negativ ränta. Det rapporterar Dagens Industri. Swedbanks gav beskedet till Bloomberg News via telefon på tisdagen.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Candy Crush-utvecklaren flyttar till Sergelhuset

Spelutvecklaren King flyttar in i SEB:s gamla kontor precis vid Sergels torg i centrala Stockholm. Det skriver Di Digital. King köptes ut från börsen för tre år sedan av amerikanska Activision Blizzard, som betalade 50 miljarder kronor för den svenska spelutvecklaren.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Stjärnan erkänner: Betalat miljoner för tystnad

En av världens största idrottsstjärnor erkänner att han i sommarens våldtäktsfall betalade kvinnan för att hålla tyst. Det skriver Dagens Nyheter. Det är Cristiano Ronaldo som erkänner att han betalat motsvarande 3,6 miljoner kronor till kvinnan Kathryn Mayorga som anklagar honom för våldtäkt.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Prisade entreprenören: ”Allt är möjligt”

Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör berättar om hur hon redan som liten formades till att vara orädd. Pernilla Ramslöv, som hon heter, berättar om sin motivation och drivkraft i en artikel för tidningen Starta & Driva Företag. ”Har man en gång gett sig i den här världen går det inte att sluta”, inleder hon.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Danska banken blir först ut med minusränta

Jyske bank blir första bank i Danmarks historia som introducerar negativa räntor till privata kunder.  Det skriver Svenska Dagbladet, med hänvisning till uppgifter från Berlingske. Den negativa räntan gäller för konton som överstiger 7,5 miljoner danska kronor.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.