Nyteknik > Teknik

Tuesday, 20 August, 01:05

Nyteknik - 18 jul 19 kl. 15:00

Vr-handsken låter dig känna på virtuella objektSmå svällande bubblor som skapar ett tryck mot fingrarna. Så ger den koreanska vr-handsken känslan av att hålla i ett virtuellt objekt..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vr-handsken, låterdig , känna, virtuella, objekt
HBL - 15 jul 12 kl. 10:35

Dopning tillåtet i prutt-FM

Kärringkånk, stövelkastning och andra sommarspektakel får sällskap av ytterligare en udda tillställning. Den 28 juli ordnas prutt-FM för första gången i Utajärvi Norra Österbotten.Inga förhandsanmälningar tas emot utan deltagarna får stå i kö och släpper sig sedan i tur och ordning.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Mobildata får inte längre användas som bevis vid brottsmål

Efter att nya fel upptäckts i det program som dansk polis använder för att spåra mobiltelefoner, får mobildata inte längre användas som bevis i brottsmål..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Huawei får amerikansk respit med 90 dagar

Kinesiska telejätten Huawei får förlängd respit från att bli utestängd från operativsystemet Android..

Nyteknik - 10 timmar sedan

MIT:s lösning reducerar wifi-buffring

Vem ska egentligen få lov att streama i hd om kvällarna? Med MIT-forskarnas lösning kan denna familjekonflikt begravas..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Nya el-sparkcykeln kör själv till laddstationen

Glöm energitomma elsparkcyklar som ligger slängda överallt. Nu kommer ett alternativ där sparkcyklarna själva kör till en laddstation. .

Nyteknik - 13 timmar sedan

”Sätt ett tak för hur varmt det får bli inomhus”

DEBATT. 600 personer dog av värmen sommaren 2018. Vi måste få en övre gräns för inomhustemperaturen och sätta igång åtgärder inför kommande värmeböljor, skriver Lennart Asteberg, ordförande i Svenska Kyltekniska Föreningen..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Se bilderna på Virgin Galactics nya bas för rymdturism

Spaceport America är officiellt redo för att sättas i drift. Se bilderna på Virgin Galactics nya bas för rymdturism, inifrån byggnaden Gateway to Space.  .

Nyteknik - 14 timmar sedan

Elbilsladdare kan vara en öppning för cyberattacker

Ett måste för fordonselektrifiering – men en säkerhetsrisk för samhället. Enligt ny forskning kan elbilar och laddstationer vara kryphål för cyberattacker på elnätverk..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Färre tjänstemän vill vara med i facket − men ingenjörerna går mot strömmen

Intresset för att vara med i ett fackförbund har börjat dala bland tjänstemän under de senaste två åren, visar en rapport. Sveriges Ingenjörer ser dock ingen avmattning i antalet medlemmar..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Nu har Musks Tesla Roadster rundat solen

Teslas kosmiska förare Starman har rest över 1 200 miljoner mil sedan uppskjutningen. Nu ska han ha slutfört sin första bana runt solen..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Elon Musk vill återigen atombomba Mars

Den amerikanske entreprenören Elon Musk har flera gånger under de senaste dagarna twittrat om han vill atombomba Mars, och lagt upp en bild på en t-shirt med budskapet i fråga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.