Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 21 August, 09:10

Dagensanalys.se - 18 jul 19 kl. 14:48

Salesforce vill göra det enklare att arbeta med Channel SalesSalesforce har nyligen lanserat en ny version av företagets Sales Cloud-lösning Partner Relationship Management (PRM). Lanseringen innebär ett flertal nyheter för både dig och dina samarbetspartners. Det lönar sig att behandla samarbetspartners som en del av din organisation, inte minst genom att ge dem dem samma verktyg och information som dina interna säljteam, anser Salesforce. Salesforce Partner Relationship Management (PRM) har därför utformats för att göra det snabbare och enklare för leverantörer att kommunicera med samarbetspartners. Einstein Analytics for Partners [. ] Inlägget Salesforce vill göra det enklare att arbeta med Channel Sales dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Channel Sales, Sales Cloud, Partner Relationship Management, PRM, Salesforce, Analytics, Partners, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Salesforcevill , göradet , enklareatt , arbetamed , Channel, Sales
Dagensanalys.se - 06 nov 17 kl. 21:41

Salesforce inleder Dreamforce med sex nya produktlanseringar

Idag (måndag) startar Dreamforce i San Francisco, där 170.000 besökare kommer för att lyssna på det senaste som CRM-jätten Salesforce har att dela med sig av. Under fyra dagar genomförs över 3.

Dagensanalys.se - 07 sep 18 kl. 14:56

Salesforce utvidgar Sales Cloud Platform med snabbare prospektering, flexiblare betalningssätt och intelligentare marketing automation

Salesforce uppgradering av Sales Cloud Platform ger företag ännu snabbare, smartare och en mer integrerad säljsprocess från prospektering till köp. Nu kan företag hantera hela säljsprocessen, från marknadsföring till försäljning och fakturering utan att behöva lämna Salesforce. “Automatisering, integration och snabbhet är avgörande för skapa framgångsrika affärer under den fjärde industriella revolutionen,” säger Adam Blitzer, EVP & GM på Salesforce Sales Cloud.

Dagensanalys.se - 31 maj 17 kl. 14:23

AI i fokus på Salesforce Essentials

Igår bjöd Salesforce in till sitt stora event Essentials, närmare 2000 personer lyssnade på det senaste inom kundcentrerad data, och mycket fokus låg på möjligheterna som AI för med sig. Baman Motivala, nordisk chef på Salesforce, menar att vi just nu är i den fjärde industriella revolutionen, och allt mer kommer att automatiseras. Däremot menar han är det inte hela arbeten som kommer att automatiseras, utan olika typer av uppgifter och aktiviteter.

Dagensanalys.se - 24 sep 18 kl. 16:04

Salesforce och Apple i strategiskt partnerskap

Salesforce ingår ett strategiskt partneravtal med Apple med målet att möjliggöra kraftfulla nya mobilapplikationer och kundupplevelser för företagsanvändare. Partnerskapet i sig kommer i huvudsak att innebära följande: Utbildningsstöd och bättre karriärmöjligheter för utvecklare genom nytt innehåll från Apple på Trailhead, Salesforces kostnadsfria utbildningsplattform. Introduktionen av världens första Trailhead-app, först på iOS.

Dagensanalys.se - 24 aug 17 kl. 16:28

Salesforce uppdaterar och utvecklar sina system

Trots att det varit sommar har Salesforce jobbat på ordentligt. De har passat på att uppdatera hela sitt Service Cloud, och har samtidigt lanserat Einstein Vision för Social Studio. Det hela innebär enklare och bättre funktionalitet såväl för dig som redan har, som för dig som överväger att skaffa Salesforce.

Dagensanalys.se - 13 apr 18 kl. 13:01

Jämlikhet och utveckling i fokus på Salesforce event

I början av veckan bjöd Salesforce in till sitt årliga event Trailhead Live, där både de själva och partners presenterar case, exempel och intressanta nyheter kopplat till det arbete som Salesforce gör. Mycket fokus låg på arbetet kring jämställdhet, och givetvis en del nyheter kring AI, funktioner samt deras ökade fokus på utveckling och utbildning av kunderna. Dagen började med ett frukostmöte där Dr.

Dagensanalys.se - 13 feb 19 kl. 11:14

Rovio flyger högt tillsammans med Salesforce

Stulna ägg. Hungriga gröna grisar. En flock av rasande, flygande fjädrar.

Dagensanalys.se - 23 apr 19 kl. 08:27

”Den här helheten som Salesforce har, den har vi inte sett någon annanstans”

Under Salesforce Basecamp fick jag möjlighet att prata med några av Salesforces kunder för att höra varför de valt att jobba med Salesforce, samt vilka utmaningarna varit. Klas Danielsson, VD på SBAB, berättar att de började arbeta med Salesforce i höstas, och då med delarna avsedda för marknadsföring (Marketing Cloud). Jag pratade även med Emil Jungåker, VD på Framtiden AB, som sedan ett år testat att arbeta med säljdelarna i Sales Cloud i sin Norska verksamhet.

Dagensanalys.se - 17 apr 19 kl. 17:31

Salesforce uppgraderar sin AI-plattform Einstein

Nu släpper Salesforce nya funktioner till sin Einstein-plattform som gör det möjligt för utvecklare och administratörer att lättare bygga in artificiell intelligens i sina lösningar och enklare använda teknik för maskininlärning. Maskininlärning är ett forskningsområden inom AI som handlar om maskiners förmåga att självständigt hantera och förstå stora mängder data. De tjänster inom maskininlärning som Salesforce erbjuder används idag av miljontals människor inom försäljning, marknadsföring och serviceyrken.

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:10

Salesforce lanserar Quip Slides

Idag lanserar Salesforce Quip Slides. Nu kan man arbeta tillsammans på en samlad arbetsyta. Förutom det integreras Salesforce med tredjepartstjänster som Dropbox och Box.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Så här enkelt fixar du din CV

Under hösten är det många som letar nytt att syssla med. För att söka behöver du en CV och det är alltid lite strul med det. För att slippa uppdatera ett Word-dokument eller något annat sådär halvanalogt kan du se till att din profil på LinkedIn har dina senaste anställningar listade.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Facebook menar allvar med sin nyhetssatsning – anställer journalister

Facebook har i flera år försökt att gulla med nyhetssajter och få dem att bli sina kompisar. Nu har man fått nog med att inget händer och ska istället satsa på egna nyheter. Först ville Facebook att nyhetssajterna skulle lägga sitt innehåll på Facebooks plattformar.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

PewDiePie har gift sig med Marzia – här kan du se bilder från bröllopet

Efter åtta år slog PewDiePie och Marzia till med ett bröllop. Här kan du se några bilder. Svenska PewDiePie heter egentligen Felix Kjellberg och har nära 100 miljoner följare på Youtube.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Poddprofiler kan prisas under Guldörat

Idag presenterade Radioakademin nomineringarna till Guldörat 2019 där flera poddprofiler kan prisas. Årets poddproduktion kan vinnas av bland andra Misslyckade affärer som hittas på RadioPlay och även podden Konspirationsteorier kan vinna priset för Årets nykomling/podd. Pristagarna inom varje kategori offentliggörs på Radio- och Poddagen, som arrangeras 18 september på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Tobii tvingas göra sig av med Smartbox Assistive Technology

Tobii, som specialiserar sig på ögonrörelsestudier köpte bolaget Smartbox Assistive Technology under oktober månad förra året. Nu blir de tvingade att göra sig av med bolaget. Bakom beslutet finner vi UK Competition and Markets Authority (CMA).

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Så lyckas du med din digitala transformation

Digital transformation handlar om teknik, människor och er omvärld. Vi förstår att det kan vara enormt jobbigt att ta det slutliga steget mot att bli digitala. Därför har vi samlat alla våra artiklar på ett ställe.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Google rankas som bästa arbetsgivare bland unga

Google står återigen orubbade på förstaplatsen när studenter och akademiker i början av sin karriär, så kallade young professionals, rankar Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Det står klart när Academic Work nu presenterar 2019 års upplaga av Young Professional Attraction Index, YPAI. En nykomling på listan är svenska Oatly som klättrar rakt in på en 11:e plats.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Trustly utser Louise Nylén till ny marknadschef

Trustly har valt Louise Nylén till nya rollen som marknadschef – Chief Marketing Officer. Positionen som CMO är nyetablerad och innebär ett helhetsansvar för alla varumärkes- och marknadsaktiviteter. Louise har 20 års erfarenhet från internationella företag.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Josefin blir Engagement Manager på Aftonbladet

Josefin Lundh har rekryterats till den nyinstiftade rollen som Engagement Manager på Aftonbladet. Rollen innebär fokus på ökat engagemang hos Aftonbladets användare. ”Josefin kommer att dra slutsatser om hur vi kan agera snabbt på den data vi har och hur vi ska få fler användare att komma till oss, och komma oftare, säger Niclas Bergström”, strategichef på Aftonbladet.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Nordic Morning rekryterar Thomas Fellman från Acando

Nordic Morning rekryterar Thomas Fellman från Acando som Head of Sales & Marketing. Bolagets mål är att bli ledande inom datadriven marknadsföring och servicedesign i Norden. Thomas började den 15 juli.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.