Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 25 August, 13:59

Kristianstadsbladet - 18 jul 19 kl. 14:30

Toaletter på badplats låses nattetid – avföring har smetats på väggarnaToaletterna vid Hälleviks havsbad kommer att låsas på nätterna. Detta till följd av skadegörelse. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hälleviks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toaletter, badplats, låses, nattetid, avföringhar , smetats, väggarna
Sydöstran - 26 jun 17 kl. 06:00

Badplats kvar i sommar – nu ses samtliga över

Efter arrendetvisten om Elleholms badplats vill nu kommunen göra en ordentlig utredning kring samtliga kommunala badplatser. En del handlar om att se till att få en rättvis nivå på de arranden som man betalar där marken är privatägd..

BT - 23 dec 14 kl. 01:30

Älghuvud vid badplats - igen

Ett älghuvud har hittats på parkeringen vid havsbadet i Ringenäs utanför Halmstad. Märkligt nog är det inte första gången. Även 2010 och 2011 hittades älghuvuden på samma parkeringsplats, båda gångerna i oktober, skriver Hallandsposten.

BT - 23 dec 14 kl. 07:03

Älghuvud vid badplats ? igen

Ett älghuvud har hittats på parkeringen vid havsbadet i Ringenäs utanför Halmstad. Märkligt nog är det inte första gången. Även 2010 och 2011 hittades älghuvuden på samma parkeringsplats, båda gångerna i oktober, skriver Hallandsposten.

SmålandsPosten - 23 dec 14 kl. 07:38

Älghuvud vid badplats ? igen

Ett älghuvud har hittats på parkeringen vid havsbadet i Ringenäs utanför Halmstad. (TT) Ett älghuvud har hittats på parkeringen vid havsbadet i Ringenäs utanför Halmstad.
Märkligt nog är det inte första gången.

BT - 24 jul 13 kl. 08:11

BT testar offentliga toaletter

I centrala Borås är räddningen aldrig långt borta om nöden tränger sig på. En femkrona och en kortare promenad är allt som behövs. BT har kollat hur det ser ut med toalettbeståndet och kommit fram till att det är gott ställt.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 17 kl. 10:00

Offentliga toalettbehovet ses över

En ny handlingsplan sätter behovet av offentliga toaletter i nytt ljus..

Skånskan - 20 mar 18 kl. 16:37

Kritik mot ”snuskiga” toaletter

Kävlinge Toaletterna på Billingshäll är snuskiga och saknar ofta tvål och pappershanddukar. Det skriver en kvinna som spelar bridge på äldreboendet två dagar i veckan.
Hon anser att det som hon beskriver som snusket bör åtgärdas omgående, skriver hon på Åsikt Kävlinge på kommunens hemsida.

Helsingborgs Dagblad - 04 okt 11 kl. 14:30

Nödigt i parken

Tre toaletter, en urinoar och en kombinerad handikapptoa och blöjbytesplats är vad dagens nödiga erbjuds i hembygdsparken. Det räcker inte, tycker hembygdsföreningens ordförande Calle Gudmundsson. Han föreslår att kommunstyrelsen ska låta bygga ytterligare tre toaletter - gärna med tidlås så att de inte används som härbärgen nattetid..

BT - 13 maj 13 kl. 20:46

Avföring problem i Stadsparken

Mänsklig avföring i Stadsparken har på senare tid blivit ett problem för både parkarbetare och allmänhet. ? Vi har fått in klagomål, säger stadsträdgårdsmästaren.

YLE - 28 feb 16 kl. 10:34

30 chaufförer sover i Karis varje natt

Det behövs mera parkeringsplatser för långtradare i Karis, säger chauffören Kimmo Eloranta från Lojo. Han kanske får som han önskar eftersom området kring servicestationerna vid riksväg 25 i Läpp i Karis kunde utvecklas till en långtradarparkering på internationell nivå. Det framgår ur Närings-, trafik- och miljöcentralens färska utredning om rastplatser för tung trafik i Nyland.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Tung poäng för Ifö/Bromölla mot topplaget

Ifö/Bromölla ligger pyrt till i damernas division 1. Helgens motståndare Hammenhög ligger trea. Trots det fick bortalaget med sig oavgjort 1–1, i den viktiga matchen..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Misstänkt för universitetshot på fri fot

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Lahgers två mål frälste Näsum

Linda Lahger var på målhumör och Näsum besegrade Lindsdal med 3–1. Inte undra på att Näsum-tränaren Angelique Sandberg-Winther var nöjd med sitt lag..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Läsartext: Värt att bevara för att så mycket annat på Vilan har rivits

Jag skriver med anledning av ett par artiklar i Kristianstadsbladet där det uppges att stadsantikvarien är överens med C4-teknik och kommunen om att Malmströmshuset bör rivas, bland annat för att det inte har något kulturhistoriskt värde..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kristianstadspar mitt i det grekiska brandinfernot

Lågorna från jättebranden på Samos var bara några meter ifrån dem. I brist på information tvingades Linn och Sebastian fly ut på havet i en gummibåt för att komma i säkerhet. – Det var en Armageddon-känsla, säger Sebastian..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

"Svårt att se någon djurgårdare platsa här"

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Svensktoppen: Årets sommarhit tar täten

Sommaren dröjer sig kvar ett tag till då Uppsalabandet Mares och sommarhitten "Sunnanvind" tar sig tillbaka till förstaplatsen. Sandro Cavazza och Lena Philipsson delar på sjätteplatsen med lika många poäng och veckor på listan..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Stensils missade säkra svensk OS-plats

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nytt samarbete bakom Petersons succé

Hon har slagit flera toppspelare den senaste månaden och är det stora svenskhoppet i US Open. Samarbetet med nya tränaren Thomas Högstedt har lyft Rebecca Peterson..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Panta mera – nya grepp ska öka återvinningen

Plastpåsar, kläder – och snusdosor. Från att tidigare främst ha gällt pet-flaskor och burkar blir nu allt fler konsumtionsvaror och förpackningar pant- eller återlämningsbara. De nya greppen ska få oss att återvinna mer, men kommer de att lyckas?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.