GT > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:59

GT - 18 jul 19 kl. 12:23

Handledare körde rattfull – får böterEn man i 50-årsåldern var under midsommardagen berusad när han skulle fungera som handledare under en övningskörning.Nu mannen förlagts med böter, skriver Ttela.  .
Läs mer på GT
Läs mer om:
Ttela

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handledare, körde, rattfullfår , böter
YLE - 24 maj 17 kl. 13:59

Projektchef dömdes till böter - lät arbetssökande jobba hemma hos sig på Vanda stads bekostnad

En projektchef vid Vanda stads arbetsverkstad dömdes på onsdagen till 725 euro i dagsböter för missbruk av förtroendeställning. Arbetssökande vid verkstaden har jobbat hos henne och renoverat hos hennes föräldrar, men hon har inte betalat något för arbetet. Hennes chef friades från åtalet om brott mot tjänsteplikt av oaktsamhet.

BT - 19 okt 15 kl. 10:23

Övningskörde utan tillstånd - döms till böter

En äldre man i Mark övningskörde med en yngre man, utan att ha godkänts som handledare. Nu döms båda till böter..

DN - 12 sep 16 kl. 12:01

Övningskörde bil i 200 kilometer i timmen – mamma döms


Den 17-årige pojken övningskörde bilen i nästan 200 kilometer i timmen. Mamman som satt bredvid som handledare friades av tingsrätten — men hovrätten ändrar nu domen och dömer kvinnan till nära 5 000 kronor i böter..

SmålandsPosten - 12 sep 16 kl. 12:03

Övningskörde i 200 km/h – mobilpratande mamma döms

Den 17-årige pojken övningskörde bilen i nästan 200 kilometer i timmen. Mamman som satt bredvid som handledare friades av tingsrätten – men hovrätten ändrar nu domen och dömer kvinnan till nära 5 000 kronor i böter..

Barometern - 12 sep 16 kl. 12:18

Övningskörde – i 200 knyck

Den 17-årige pojken övningskörde bilen i nästan 200 kilometer i timmen. Mamman som satt bredvid som handledare friades av tingsrätten – men hovrätten ändrar nu domen och dömer kvinnan till nära 5 000 kronor i böter..

BT - 12 sep 16 kl. 11:53

Övningskörande sonen körde i 200 km/h - pratade i telefon

Den 17-årige pojken övningskörde bilen i nästan 200 kilometer i timmen. Mamman som satt bredvid som handledare friades av tingsrätten – men hovrätten ändrar nu domen och dömer kvinnan till nära 5 000 kronor i böter..

DI - 12 sep 16 kl. 15:25

Mamman får böter för sonens övningskörning

Den 17-årige pojken övningskörde bilen i nästan 200 kilometer i timmen. Mamman som satt bredvid som handledare friades av tingsrätten – men hovrätten ändrar nu domen och dömer kvinnan till nära 5.000 kronor i böter..

YLE - 24 sep 15 kl. 04:31

Asylsökande kan övervintra på Kronvik lägergård

Trots att den så kallade flyktingslussen har tagits i bruk i Torneå så är de asylsökande fortfarande många i Österbotten. Röda korset som sköter mottagningscentralen i Kristinestad har nu tvingats leta sig så långt som till Vasa för att hitta boende för de asylsökande. I slutet av förra veckan hyrde Röda korset upp två lägerområden i Sundom, dels FMU:s fritidsgård i Utterö där det bor ett femtiotal personer och dels Kronvik lägergård där det bor ungefär lika många.

YLE - 27 aug 15 kl. 13:07

Polisman: Jakobstad är inget Chicago

Skolparken i Jakobstad har varit skådeplats för oroligheter i sommar. Flera knivdåd har inträffat i parken och senast i tisdags knivskars en person och två pojkar hotades. - Den här sommaren har varit lite extrem.

YLE - 27 aug 15 kl. 13:07

Polis: Jakobstad är inget Chicago

Skolparken i Jakobstad har varit skådeplats för oroligheter i sommar. Flera knivdåd har inträffat i parken och senast i tisdags knivskars en person och två pojkar hotades. - Den här sommaren har varit lite extrem.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Läkemedel som tar slut – stort problem i regionen

Antalet läkemedel som tar slut hos tillverkaren och inte finns tillgängliga för alla som behöver dem, blir allt vanligare i Västra Götalandsregionen.Nu varnar personal för att det kan få allvarliga konsekvenser.– Handlar det om sådana som är av akut livsavgörande karaktär riskerar det att leda till att patienter dör, säger Marie Claesson Rasmuson, chef för Sjukhusapoteket i Västra Götalandsregionen till SVT Nyheter Väst.

GT - 12 timmar sedan

Stjärnan: ”Min karriär i Sverige är förstörd”

Handbollsstjärnan Fatos Kücükyildiz, 26, lovades kontrakt med Lugi.Sedan fick hon ett kallt nej.– Det kommer att förstöra för mig i all evighet - min karriär i Sverige är körd, säger Fatos till sturmerfoul.

GT - 13 timmar sedan

”Var lite spänt i början – men det släppte”

Frölunda–Färjestad är ett bittert rivalmöte sedan länge.För Theodor Lennström blev matchen extra speciell – då han mötte sina gamla lagkamrater.– Det var lite spänt där i början men det släppte, säger han..

GT - 15 timmar sedan

Det krävs för att Stenson ska bryta sin förbannelse

Har aldrig vunnit på hemmaplan – vet vad som krävs för seger.

GT - 16 timmar sedan

Dureks hyllning till Märtha Louise – under familjesemestern

Under sommaren har nykära prinsessan Märtha Louise, 47, och pojkvännen Shaman Durek, 44, rest runt världen och njutit av vad den har att erbjuda.På senare tid har de lagt in en ny växel i förhållandet och som par spenderat tid med sina familjer.I samband med en resa paret gjorde tillsammans med Dureks familj passade han på att basunera ut sina känslor.

GT - 19 timmar sedan

Mamma Lindas ilska efter dotterns cykelolycka

På fredagseftermiddagen fick Linda Hellström i Vårgårda ett samtal från sin dotter – en bil hade kört förbi den cyklande Julia, 12, i hög hastighet och väldigt nära.Julia försökte då väja åt sidan och cyklade omkull.– Det finns ju hastighetsbegräsningar av en anledning och vi föräldrar vill ju att våra barn ska komma hem.

GT - 22 timmar sedan

Nu kommer värmen tillbaka till Västsverige

På lördagseftermiddagen spricker molntäcket upp och sen väntar ett par dagar med soligt väder och temperaturer på runt 25 grader.– Högtrycket kommer att dominera väderläget. Det kommer från Centraleuropa och har förstärkts vid Baltikum, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinstitutet Storm.

GT - Igår: 09:00

Svarar på tv-profilens kritik: ”Jag har ett annat förslag”

Journalisten Tommy Åström tycker att SHL-klubbarna som saknar damsatsning ska portas från högstaligan.Däribland Frölunda – som nu svarar på tv-profilens utspel.– Jag vill kontra med ett annat förslag.

GT - Igår: 08:00

Det här är den bästa tiden på hela året

Det här är den bästa tiden på året för mig.Allsvenskan går mot slutspurten och alldeles nyligen har Premier League börjat.Det kan inte bli för mycket fotboll för mig – och Blåvitt och Liverpool missar jag aldrig.

GT - Igår: 04:13

Övertänt garage: ”explosionsrisk”

Ett dubbelgarage har under natten till lördagen tagit eld i Götene. Garaget är övertänt och enligt räddningstjänsten finns gastuber inne i byggnaden. – Det finns en risk för explosion så vi har vidtagit vissa säkerhetsåtgärder, säger Ola Jakobsson stabsbrandmästare vid räddningstjänsten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.