Computer Sweden > IT

Wednesday, 21 August, 11:06

Computer Sweden - 18 jul 19 kl. 11:26

Negativt trendbrott för Netflix – tappar användare i USA
Netflix lockar till sig allt färre nya användare och i hemlandet USA minskar nu antalet prenumeranter för första gången någonsin..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Netflix, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Negativt, trendbrottför , Netflix, tappar, användarei , USA
Dagens PS - 18 jul 19 kl. 10:18

Netflix tappar kunder – första gången sedan 2011

Mordbrand i en japansk animestudio, alla prylar människor lämnat på månen samt Netflix första användartapp i USA på åtta år – allt det och mer i dagens techbrief. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Mordbrand i japansk anime-studio – flera döda  En japansk studio som står bakom flera populära ”anime”-serier drabbades av våldsam eldsvåda, rubricerad som mordbrand, natten till torsdag, rapporteras brett i media [SvD].

Dagensanalys.se - 17 jul 18 kl. 18:51

Netflix tappar men vad är alternativet?

Rubriker över hela världen dissar Netflix och lyfter fram tappet på börsen. Man talar om flera miljarder som bolaget förlorat i börsvärde. Men finns det ett annat konsumentvänligare alternativ?

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 09:01

Pågrund av Netflix tappar tv-bolagen miljarder i annonsintäkter

Trots att Netflix inte säljer annonser och trots att de inte har linjärt tittande så tar Netflix allt mer av annonspengarna från traditionell tv. Analysföretaget nScreenMedia estimerar att Netflix tar bort mellan 24 miljarder till 48 miljarder kronor från tv-företagens annonsbudget genom att tittarna väljer bort det linjära utbudet mot Netflix self-service program. Enligt analysföretaget Colin Dixon tappar tv-kanalerna ungefär trettiofem 30-sekunders reklamfilmer per dag, i USA.

Opinionen.se - 03 maj 13 kl. 12:20

Hårt slag mot Netflix - tappar 1.800 titlar

Warner Bros har sagt upp avtalet med Netflix för att istället satsa på en egen streamingtjänst. Det skriver sajten Mashable..

IDG - 25 aug 14 kl. 11:10

Netflix tappar farten

Streamingtjänsten Netflix har slutat växa i Sverige. Istället är det konkurrenten HBO Nordic som snabbt tar marknadsandelar..

Computer Sweden - 25 aug 14 kl. 11:10

Netflix tappar farten


Streamingtjänsten Netflix har slutat växa i Sverige. Istället är det konkurrenten HBO Nordic som snabbt tar marknadsandelar.

.

DI - 17 jul 18 kl. 15:12

New York-börser: Netflix tappar i förhandeln – väntas dra med sig streamingbolag

Terminerna för de ledande New York-börserna indikerade en öppning med en lätt nedgång under tisdagen. USA:s kongress har tillkallat centralbankens ordförande för att diskutera penningpolitik. Bland övriga nyheter syntes ny vd på Goldman Sachs.

BT - 22 dec 15 kl. 16:32

Trendbrott – 112 döda i bränder i år

Efter flera år med minskat antal döda i bränder blir 2015 ett negativt trendbrott..

PrivataAffärer - 24 jan 14 kl. 08:28

Netflix rusade på rapport

New York-börserna vände något högre i slutet av handelssessionen, men stängde likväl i negativt territorium. Netflix rusade efter rapport, medan oljeservicebolagen utvecklades i moll....

DI - 12 mar 14 kl. 11:42

Räntor och valutor: Kronan tappar

Svenska statsobligationsräntor fortsätter att sjunka i förmiddagens handel på onsdagen, i ett överlag negativt riskklimat. Kronan tappar samtidigt något mot euron..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 30 minuter sedan

EU granskar Facebooks kryptovaluta Libra


Nästa år planerar Facebook att lansera sin egen digitala valuta. Men redan nu planerar EU att granska den ur konkurrenssynpunkt..

Computer Sweden - 1 timme sedan

GDPR-dom: Skola får böta 200 000 efter test med ansiktsigenkänning


En skola som med hjälp av ansiktsigenkänning tagit upp närvaro på försök bröt mot GDPR. För första gången utdömer nu Datainspektionen en sanktionsavgift..

Computer Sweden - 5 timmar sedan

Molnkriget trappas upp – då hamnar partnerföretagen i guldsits


Slaget om marknadsandelar i molnet blir allt tuffare mellan de stora leverantörerna. Systemintegratörer och konsulter spelar en nyckelroll. Flera av molnjättarna lanserar därför nya partnerprogram..

Computer Sweden - 19 timmar sedan

Här är svenska Gastrofys nya framgångsrecept med Walmart


Svenska Gastrofy har fått in en minst sagt tung samarbetspartner. Det är amerikanska Walmart som ska använda bolagets webbplattform för att erbjuda varukorgar utifrån recept-appen Tasty..

Computer Sweden - Igår: 10:52

Microsoft lägger beslag på Apples förra Siri-chef


Microsofts vd Satya Nadella fortsätter AI-satsningen. Nu har företaget anställt Bill Stasior, som fram tills nyligen bossade över Apples virtuella assistent Siri..

Computer Sweden - Igår: 09:27

Nu börjar Portalgrundarna om igen – vill fylla mötesluckan


Portalgrundarna Fredrik Pürkner och Jonas Sundkvist och Ateas Andreas Lönnmo ska nu etablera Logic IT, ett bolag som ska förse både företag och återförsäljare med tjänster inom AV och samarbetslösningar..

Computer Sweden - Igår: 08:00

Här är it-jättarna som toppar när studenter väljer önskejobb


Google, Spotify, Microsoft, Apple och Tesla – fem av tio företag på unga akademikers önskelista är it-bolag..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Bluffdomänerna allt fler – 96 procent av företagen har en ond tvilling


Nya toppdomäner medför att allt fler bluffdomäner skapas av kriminella. De flesta större svenska företag kan räkna med att deras domän har en oseriös tvilling under en annan toppdomän..

Computer Sweden - Igår: 15:47

Visma slår ihop sina beslutsstödspåsar


Norska mjukvarujätten Visma slår nu ihop sina två beslutsstödsförvärv Visma Bwise och Optivasys till ett nordiskt bolag..

Computer Sweden - Igår: 15:33

Google stoppar tjänst för att förse operatörer med Android-data


Google har stängt en tjänst som innebar att de försåg mobila nätverksoperatörer världen över med information från Android-användare om svaga punkter i täckningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.