Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 18 August, 08:42

Dagens Media - 18 jul 19 kl. 10:16

Efter konkurshotet – Gaffa i samarbete med Live at HeartGaffa slår sig samman med festivalen Live at Heart – en vecka efter den upphävda konkursen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Live, Heart

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter konkurshotet, Gaffai , samarbetemed , Liveat , Heart
SR - 02 jul 19 kl. 15:02

Musiktidningen Gaffa räddas från konkurs

Konkurshotet mot musiktidningen Gaffa ser ut att vara över. Företagets VD Robert Borges säger att skatteskulden på 150 000 kronor nu är betald och att tidningen lever vidare..

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:00

Hur har ett år med Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö?

Emkät Hur har egentligen ett år med Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö. Vi ställde följande frågor till andra kultur- och nöjesrrangörer i stan:
1. Hur har Malmö Live påverkat kultur- och nöjeslivet i Malmö?

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 10:50

Nu testar Facebook annonser i Facebook Live

Facebook Live har blivit ett allt mer viktigt sätt att kommunicera i det sociala nätverket då algoritmerna ger livesändningarna en högre ranking för att visas i det sociala nätverket. Nu när Facebook har fått igång användandet av Facebook Live börjar de givetvis att testa olika annonsformat så att de kan kapitalisera på användarna. Facebook har börjat köra tester av mid-roll videoannonser i deras live videosändningar tillsammans med deras främsta publiceringspartners, bekräftade Facebook under måndagen.

Dagensanalys.se - 02 maj 16 kl. 13:24

Facebook har smygtestat sin första sportsändning i Live-TV

För några dagar sedan kunde de som har koll på fotboll i USA se säsongspremiären för National Women’s Soccer League via Facebooksidan tillhörandes Orlando Prides spelare Alex Morgan. Detta var premiären för något som snart kan bli vardagsmat på Facebook. Morgan skrev en uppdatering på sin officiella sida, och med denna medföljde alltså en Facebook Live-sändning – komplett med professionellt foto, grafik och repriser, i stort sett allt man förväntar sig av en fotbollssändning.

Skånskan - 19 nov 15 kl. 16:27

Torsjö Live med fler scener och artister

Kultur och Nöje Än så länge håller han på de tunga namnen, allt är inte helt i lås, men klart är i alla fall att Torsjö Live 2016, som hålls den 1-2 juli, kommer att följa samma upplägg som årets. Fredagen byggs kring en internationell artist medan lördagen viks åt svenska artistelit som passar både gammal och ung.
– Musikaliskt håller vi fanan högt när det gäller fredagen, men det kommer inte att bli exakt som i år, med funk och soul hela kvällen utan lite pop också, säger Mats Gunnarsson.

Skånskan - 08 apr 16 kl. 22:02

After work Live i Malmö

Malmö När Malmö Live provade ett nytt koncept för after work på fredagskvällen så strömmade människor till i hundral.
De kunde äta, dricka och lyssna på flygelspel, sång och dj-framträdande i lite olika konstellationer.– Jag såg att det skulle äga rum på sociala medier.

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:00

De minns ett år med Malmö Live

Karin Karlsson minns hur håret reste sig på armarna första gången MSO körde ljudtest i nya konsertlokalen och Jesper Larsson berättar om de violin- och cellospelande bröderna som chockades av att Malmö lives konsertsal var det bästa rum de spelat i.
Det har gått ett år sedan Malmö Live öppnade dörrarna för sin publik och Gunilla Wedding har träffat programchefen och vd och konserthuschefen för en tillbakablick.Karin Karlsson och Jesper Larsson om vad som varit deras största personliga upplevelser under Malmö Lives första år:
Karin: ”Det första som poppar upp för mig är Jeff Mills för hela MSO levererade så fantastiskt bra och det är en musikgenre som har väldigt blandad publik och hela konserten höll fruktansvärt hög kvalitet.

BT - 21 jan 13 kl. 07:40

Inga biljetter för att se Sundhage i kväll? Lugn - bt.se sänder live!

Biljetterna tog slut på 10 minuter. I kväll gästar Pia Sundhage Måndagar på Kulturhuset, och bt.se sänder evenemanget live!

BT - 21 jan 13 kl. 07:40

Ingen biljett för att se Sundhage i kväll? Lugn - bt.se sänder live!

Biljetterna tog slut på 10 minuter. I kväll gästar Pia Sundhage Måndagar på Kulturhuset, och bt.se sänder evenemanget live!

Dagensanalys.se - 04 feb 16 kl. 10:39

Därför måste du satsa på tjänster inom live 360-video

YouTube arbetar just nu hårt för att ta fram en tjänst för live 360-graders video till sin plattform. Apple iPhone 7 kommer troligtvis med dual-camera för att kunna filma 360-video direkt via telefonen. Troligtvis kommer 360-video explodera under 2016 när alla VR-headset börjar komma ut på marknaden.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 13:45

Hela historien om när Thomas Mattsson fick sparken

Efter 10 år som chefredaktör på Expressen fick Thomas Mattsson sparken. En bild av en chefredaktör som värnat tidningen så att det gått ut över Bonnier News samarbete – och därför tvingats bort – träder fram i Dagens Medias avslöjande..

Dagens Media - Igår: 14:09

Steget närmare en Medieombudsman

Ny utredning öppnar upp för ett nytt medieetiskt system där enskilda kan vända sig till en Medieombudsman för klagomål..

Dagens Media - Igår: 14:01

Så avslutade Lotta på Liseberg

TV4 kallar årets säsong av ”Lotta på Liseberg” för en ”succésommar”. Men sett till genomsnittstittandet har säsongen presterat något sämre än förra året..

Dagens Media - Igår: 13:45

Hela historien om när Thomas Mattson fick sparken

Efter 10 år som chefredaktör på Expressen fick Thomas Mattsson sparken, bekräftar han för Dagens Media. En bild av en chefredaktör som värnat tidningen så att det gått ut över Bonnier News samarbete – och därför tvingats bort – träder fram i Dagens Medias avslöjande..

Dagens Media - Igår: 12:50

Mediepoddens succé: Dubbelt upp i läsarstöd

Mediepoddens Patreon har dragit in 100 procent mer månadsstöd än vad de räknat med. ”Vi är lite tagna på sängen av intresset”, säger Olle Lidbom, ena halva av podden..

Dagens Media - Igår: 12:04

Här är alla nomineringar i Kristallen 2019

Netflix första svenska produktion ”Störst av allt” kan vinna pris i årets omgång av Kristallen..

Dagens Media - Igår: 11:02

Publicis groupe vinner Novartis

Starcom återfår förtroendet för att hantera läkemedeljättens medieköp..

Dagens Media - Igår: 10:26

Nya slagfältet för streamingbolagen: Kina

Den kinesiska regimen kommer tillåta streaming från utländska bolag – vilket öppnar en ny miljardmarknad. Men det kommer vara under stränga regler..

Dagens Media - I förrgår: 08:20

Klart att 24 får lämna Mittmedia

I Bonniers försök att göra Mittmedia lönsamt dras nu 24 journalisttjänster in, rapporterar Journalisten..

Dagens Media - I förrgår: 13:08

Birro skriver avtal med Acast

Podden När muren föll, som görs av Marcus och Michaela Birro, har skrivit hostingavtal med Acast..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.