Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 21 August, 11:09

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 19 kl. 08:49

Brinnande sportbil i centrala StockholmKraftig svart rök syntes över centrala Stockholm under morgonen, efter det att en bil på ett släp fattat eld. – Det är en sportbil på ett släp som har brunnit, säger Emil Skoglund på Storstockholms räddningscentral. Det är ingen spridningsrisk till någo.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Stockholm, Emil Skoglund, Storstockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brinnande, sportbili , centrala, Stockholm
Sydsvenskan - 18 jul 19 kl. 08:49

Brinnande sportbil i centrala Stockholm

Kraftig svart rök syntes över centrala Stockholm under morgonen, efter det att en bil på ett släp fattat eld. – Det är en sportbil på ett släp som har brunnit, säger Emil Skoglund på Storstockholms räddningscentral. Det är ingen spridningsrisk till någo.

UNT - 18 jul 19 kl. 08:49

Brinnande sportbil i centrala Stockholm

Kraftig svart rök syntes över centrala Stockholm under morgonen, efter det att en bil på ett släp fattat eld..

GöteborgsPosten - 18 jul 19 kl. 09:25

Brinnande sportbil i centrala Stockholm

Kraftig svart rök syntes över centrala Stockholm under torsdagsmorgonen, efter det att en bil på ett släp fattat eld..

Sydsvenskan - 09 jan 16 kl. 03:59

Lägenhetsbrand i centrala Stockholm

En brand härjade under natten i en lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm, och två personer har fått föras till sjukhus i samband med branden.Stockholmspolisen fick larmet strax före klockan två, men då gällde det ett bråk på den aktuella adressen.— När vi kom dit visade sig att det brann kraftigt också, säger Karin Stanley vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral till TT.

Cornucopia - 14 aug 16 kl. 13:58

12 - 20 års väntetid till en bostadsrätt i centrala Stockholm

Det pratas mycket om de långa kötiderna till hyresrätter, även om man helt slipper kötid om man är beredd att flytta in i en nybyggd lägenhet. Fast det faktum att man måste vänta mellan 12 och upp till över 20 år för att kunna köpa en bostadsrätt i centrala Stockholm låtsas de flesta inte om. Kötiderna till bostadsrätter är alltså längre än till hyresrätter om man inte likt hyresgäster är inne i systemet.

Cornucopia - 14 jul 16 kl. 09:57

Mäklarstatistik - priserna faller 3.8% i centrala Stockholm, ej 1%

Så var det dags för det månatliga rapporterandet av bostadsprisernas utveckling i Sverige. Mäklarstatistik verkar dock ha lite problem med sina siffror, alternativt pressmeddelanden. Semestervikarier?

Cornucopia - 21 feb 17 kl. 12:58

Högre lägenhetshyror i centrala Stockholm ska driva upp fastighets- och bostadspriserna

I Stockholm har fastighetsägare och Hyresgästföreningen kommit överens om att bidra till att driva vidare bostadsbubblan på lägenheter och även själva fastighetspriserna. Detta ska ske genom sk Stockholmshyra, dvs höjda hyror på lägenheter på attraktiva adresser och en slags marknadsanpassning. Därmed kan man motivera ännu högre bostadsrättspriser och fastighetspriser inför potentiella bildande av BRF:er.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Huliganbråk i centrala Stockholm

Ett större huliganbråk utbröt på söndagskvällen på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Enligt polisen var mellan 60 och 70 fotbollshuliganer inblandade i bråket.- Vi vet att det har varit anhängare till Djurgården inblandade.

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 11:03

Väpnat värdetransportrån i centrala Stockholm

Två beväpnade män har på söndagförmiddagen rånat en värdetransport på Fleminggatan i centrala Stockholm.

Två beväpnade män har på söndagen rånat en värdetransport från företaget Loomis vid Fridhemsplan i centrala Stockholm. Flera polispatruller jagar gärningsmännen.

Cornucopia - 11 okt 13 kl. 15:30

Priskartan: Lägenhetspriserna skenar i centrala Stockholm, faller runt Gamla stan

Enligt en läsares visualisering av lägenhetspriserna i Stockholm, så skenar bostadsrättspriserna i stora delar av centrala Stockholm. Samtidigt faller de runt Gamla Stan och regeringskvarteren och i många ytterområden. Som mest stiger priserna över 160:- SEK per m2 och dag på delar av Kungsholmen, men även Östermalm och Hornstull utmärker sig med extrema prisökningar.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Elkeson förste ickekines i Kinas landslag

Elkeson De Oliveira Cardos, 30, har skrivit kinesisk fotbollshistoria. Som förste spelare utan kinesiskt påbrå togs brassen på onsdagen ut till det kinesiska herrlandslag som ska försöka kvala in till fotbolls-VM 2020. Den italienske förbundskaptenen Ma.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Länsstyrelse kritiseras efter ammoniakchock

Två djurskyddsinspektörer som skulle omhänderta vanvårdade katter möttes av ammoniakstank i rum som var fyllda med katturin och avföring. Nu kritiseras deras arbetsgivare, länsstyrelsen i Kalmar län, för att inte en skriftlig riskbedömning gjordes inför.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Skansen vidtar åtgärder efter krokodilattack

En man bets av en krokodil när han skulle hålla tal under en privat fest på Skansen. Skansenakvariet vidtar nu åtgärder för att något liknande inte ska hända igen. Mannen, som är i 75-årsåldern, blev biten i armen av en krokodil på Skansenakvariet på ti.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Winnerbäck avslöjar albumtitel

"Eldtuppen". Så heter Lars Winnerbäcks kommande album, som släpps 27 september. "Det här är resultatet av elva korta ögonblick när jag ansett att jag lyckats göra ord och toner av det jag går och känner och tänker på", säger Winnerbäck enligt ett pressm.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tusentals tigrar dödade och sålda

Mer än 2 300 tigrar har dödats och sålts illegalt sedan millennieskiftet. Beslagen av skinn, ben och hela tigrar – levande och döda – visar att efterfrågan är stor. Det finns få tecken på att arten återhämtar sig, varnar organisationen Traffic.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Villkorlig dom för protesterande amerikaner

Amerikanerna Race Imboden och Gwen Berry, som under de Panamerikanska spelen på olika sätt protesterade mot läget i USA, har av USA:s olympiska kommitté dömts till villkorlig dom i tolv månader. De kan därmed delta i OS i Tokyo nästa år om de kvalar in..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pär Hansson tvingas sluta: ”Livet blir inte alltid som man har tänkt sig”

HIF-målvakten om det tunga beslutet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bangladesh försöker flytta ovilliga rohingyer

Bangladesh och Myanmar planerar ett nytt försök att återföra rohingyaflyktingar till Myanmar – bara ett par veckor efter det att lokala journalister vittnat om att ett nytt krig har brutit ut i området. – Jag tror inte att det finns några frivilliga roh.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kina bekräftar gripande av konsulatanställd

Kina bekräftar uppgifterna om att en anställd vid Storbritanniens konsulat i Hongkong har gripits under ett besök på det kinesiska fastlandet. "Den omnämnda personen har placerats i administrativt frihetsberövande i två veckor", uppger det kinesiska utr.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bort med Stenbocksstatyn!

Provocerande med en fader som aldrig diskat gröttallrikar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.