Realtid > Ekonomi

Sunday, 25 August, 04:41

Realtid - 18 jul 19 kl. 08:00

Sagax investerar på ny marknadSagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Madrid, Barcelona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sagax, investerarpå ny , marknad
DI - 17 jun 13 kl. 14:17

Sagax investerar med AP-fond

Sagax och Tredje AP-fonden har på måndagen träffat avtal om att bilda ett gemensamt bolag, Hemsö Intressenter, för att tillsammans deläga Hemsö Fastighets AB..

DI - 10 okt 18 kl. 11:41

Sagax köper utländska fastigheter för 195 miljoner

Fastighetsbolaget Sagax investerar totalt 195 miljoner kronor i fastigheter i Finland, Nederländerna och Frankrike. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 20 aug 19 kl. 10:00

Analytikern: Sagax en aktie att undvika i fastighetssektorn

Sektorfavoriter består av Swedbank / Kepler Cheuvreux favoriter i olika sektorer men innehåller stundtals också aktier som du definitivt INTE ska ha i portföljen. I tisdagens utgåva av ”Sektorfavoriter” pekas Sagax ut som en sådan aktie. Sagax är ett fastighetsbolag som främst investerar i kommersiella fastigheter inom segmentet lager och lätt industri.

DI - 08 jul 19 kl. 08:09

Sagax förvärvar fastigheter – investerar 160 miljoner kronor

Sagax har genom fyra separata transaktioner avtalat om förvärv av två fastigheter i Paris, en fastighet i Nederländerna samt en fastighet i Finland. Den sammanlagda investeringen uppgår till motsvarande 160 miljoner kronor. .

Realtid - 11 jan 13 kl. 10:36

Sagax köper lagerlokaler

Efter utökad emission - nu investerar fastighetsbolaget för 570 miljoner..

DI - 23 nov 11 kl. 09:38

Vattenfall investerar stort i Storbritannien

Vattenfall investerar miljarder i brittisk vindkraft, som nu pekas ut som den marknad som just nu har bäst förutsättningar, rapporterar Dagens industri..

GöteborgsPosten - 25 jan 18 kl. 13:25

Scania investerar i batteriutveckling

Scania investerar närmare 100 miljoner kronor i batteriföretaget Northvolt. Batterier för tunga lastbilar är målet för lastbilsjätten. Eldrift har ingen marknad om det inte är lönsamt för kunderna att gå från fossila bränslen till el, säger Scanias vd..

BT - 04 maj 12 kl. 13:23

Vinstökning för Sagax

Fastighetsbolaget Sagax redovisar en vinst före skatt på 352 miljoner kronor för första kvartalet 2012. Det kan jämföras med vinsten på 171 miljoner kronor motsvarande period i fjol.
Förvaltningsresultatet, som exkluderar värdeförändringar på fastigheter och finansiella instrument, steg till 105 miljoner kronor, från 83 miljoner kronor ett år tidigare.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 12 kl. 14:21

Sagax gör nyemission

Fastighetsbolaget Sagax tar in 270 miljoner kronor i en nyemission. Pengarna ska användas för att köpa nya fastigheter och investera i befintligt bestånd. I ett pressmeddelande skriver Sagax att det just nu finns bra förutsättningar att göra förvärv till attraktiva villkor.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

Gör som Sveriges Warren Buffett – skriv hos oss

Alfred Bergs krasch, förvaltarnas B-lag och Sveriges Warren Buffett. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 22 timmar sedan

Två debatter extra heta i veckan

Ekobrottslingar, kryptobörser och fondpengar. Några teman bland de mest lästa artiklarna på Realtid den senaste veckan. Här är topp-tio!.

Realtid - Igår: 16:57

Fed-chefen ger inga tydliga signaler 

Den amerikanska centralbanken kommer att agera på ett lämpligt sätt för att hålla ekonomin igång, sade Fed-chefen Jerome Powell på fredagen i ett tal som SEB:s ekonom Elisabet Kopelman beskriver som “neutralt”..

Realtid - Igår: 16:45

"Revisionsbranschen är en förtroendebransch" 

“Vi vill bidra till ett välfungerande näringsliv där företag litar på varandra. Samhällsnyttan är något som utmärker revisionsbranschen”. Det säger Malin Nilsson, vd för revisionsbyrån BDO..

Realtid - Igår: 12:06

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara pengar”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för klimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..

Realtid - Igår: 15:15

SPP stärker ledningen

SPP Pension & Försäkring inrättar funktionen strategiska initiativ som ska ledas av Jan Ridderwall, tidigare Försäljningsdirektör. I samband med detta blir Jenny Rundbladh ny Försäljningsdirektör..

Realtid - Igår: 15:16

Kinas hämndtullar tynger börser

Alla större börser i Europa vände till minus på fredagen efter att Kina meddelade planer om importtullar för fler amerikanska varor..

Realtid - Igår: 15:00

Ändra reglerna för kapitalförsäkringar om minskade klyftor önskas

Finansdepartementet har inte lyckats stoppa att kapitalförsäkringar används för att undanhålla skatt på onoterade tillgångar. Realtids krönikör Claes Folkmar har några förslag till departementet..

Realtid - Igår: 14:17

Fundler rekryterar Nordnets före detta nordenchef

Carnegies tidigare vd  Thomas Eriksson och Nordnets före detta vd Håkan Nyberg sitter i styrelsen. Nu rekryterar Fundler Annika Javestad, tidigare nordisk marknadschef på Nordnet, som tar en operativ roll i bolaget. .

Realtid - Igår: 12:06

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara fonder”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för kimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.