Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:32

Aftonbladet - 18 jul 19 kl. 04:00

Vi måste utveckla arbetet mot drogerna
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi måste utveckla, arbetetmot , drogerna
Regeringen - 25 okt 16 kl. 11:45

Uppdrag till Kriminalvården att utveckla arbetet mot våldsbejakande extremism

Regeringen uppdrar åt Kriminalvården att utveckla och långsiktigt förankra arbetet mot våldsbejakande extremism inom myndigheten. Arbetet ska bygga vidare på de behov som myndigheten identifierade i sin kartläggning av metoder och arbetssätt som kan användas för att förebygga våldsbejakande extremism hos Kriminalvårdens klienter..

SmålandsPosten - 19 dec 13 kl. 06:15

Kyrkan vill utveckla arbetet med Tyrolen

Vislanda-Blädinge pastorat vill utveckla sitt arbete med uppsökande diakonalt arbete i arbetslivet. Men även samarbetet med Tyrolen i Blädinge ska utvecklas. Nu ansöker pastoratet om 50 000 kronor från Växjö stift till en förstudie.

BT - 13 mar 14 kl. 13:41

Utveckla den palliativa vården

Sedan länge har det funnits en bristande samverkan mellan regionens och kommunernas ?insatser för dem som befinner sig i livets slutskede. Patienter förflyttas mellan olika enheter gång på gång.

Regeringen - 10 nov 17 kl. 13:19

Kriminalvården ska utveckla sitt arbete mot våldsbejakande extremism

Regeringen ger Kriminalvården i uppdrag att fortsätta utveckla arbetet med att förebygga radikalisering och arbetet mot våldsbejakande extremism..

Polisen - 30 nov 12 kl. 11:41

Polisen utvecklar arbetet med brott i nära relation

Polismyndigheten i Jönköpings län arbetar ständigt med att utveckla arbetet med brott i nära relation för att hjälpa de som blir drabbade av hot och våld av närstående. Myndigheten har under året intensifierat arbetet, vilket lett till konkreta åtgärder..

Regeringen - 19 dec 17 kl. 15:17

Regeringen vill utveckla skogsbruk med grön infrastruktur och färre kalhyggen

Regeringen vill att det statliga skogsbruket vara en förebild för andra skogsbrukare i landet. Fortifikationsverket och Statens fastighetsverk får därför i uppdrag att utveckla arbetet med grön infrastruktur och hyggesfritt skogsbruk..

SmålandsPosten - 07 mar 18 kl. 05:30

Satsa på att utveckla förnyelsebart bränsle

Kommunala bidrag som ges till flygplatsen ska inte gå till en fest för att fira ökade klimatutsläpp. Det skall gå till att utveckla arbetet med att kunna tanka mer förnyelsebart bränsle, skriver Lena Johansson (MP)..

Polisen - 04 mar 15 kl. 11:33

Polisen utvecklar arbetet mot hatbrott

Gemensam tillämpning av hatbrott och särskilda hatbrottsgrupper ska utveckla arbetet mot hatbrott.Det skriver Polisen i en rapport som lämnats till regeringen. Insatserna ingår i en förstärkt satsning mot brott som hotar grundläggande fri-och rättigheter..

Polisen - 07 maj 13 kl. 17:15

Polismyndigheten vidtar åtgärder för att utveckla arbetet vid räddningstjänst

I augusti 2012 beslutade Rikspolisstyrelsen i dialog med polismyndigheten i Norrbotten att granska polisens arbete i samband med att en 19-årig dansk man försvann i närheten av Ritsem..

Polisen - 13 mar 14 kl. 13:35

Polisen ska utveckla arbetet mot hatbrott

Polisen har fått ett regeringsuppdrag att stärka sin förmåga att upptäcka och utreda hatbrott, brott med rasistiska eller homofobiska motiv. Kunskapen inom Polisen om hatbrott ska öka, och exempel på framgångsrika arbetssätt spridas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.