Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:18

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 19 kl. 00:26

Bil i krock vid Saxtorpsskogen – E6 avstängdUnder natten till torsdagen krockade en bil i mitträcket..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Saxtorpsskogen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bili , krockvid , SaxtorpsskogenE6 , avstängd
Alingsås tidning - 15 maj 18 kl. 07:08

Ny krock – E20 avstängd

Två bilar har krockat på E20 söder om Vårgårda. Vägen är avstängd i bägge riktningarna. En person är skadad.

GT - 24 maj 16 kl. 08:47

Lastbil och bil i krock – E6 avstängd

E6:an är avstängd i södergående riktning i centrala Göteborg. Orsaken är en olycka där en lastbil kört in i en personbil. – Ambulansen tar hand om en man, säger Mats Gränsmark, larm- och ledningsoperatör hos räddningstjänsten Storgöteborg..

GT - 14 jan 19 kl. 11:56

Brinnande bil – motorvägen avstängd

Riksväg 40 är avstängd vid Landvettermotet.– Vi har en bil som brinner på motorvägen. Den är helt avstängd i riktning österut, säger Mårten Hultman, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten..

Expressen - 28 okt 16 kl. 08:35

Flera bilar i krock – E6 avstängd

Flera bilar var inblandade i en olycka på E6 utanför Rydebäck under morgonen. Nu är vägen avstängd i norrgående riktning. – Man skulle önska att folk tänkte lite mer på att hålla hastighet och avstånd, säger Fredrik Bratt på polisens ledningscentral..

GT - 02 apr 15 kl. 16:36

Två bilar i krock – E45 avstängd

Två bilar har kolliderat på E45 i Mellerud och vägen tros vara avstängd fram till klockan 17. – Vår förhoppning är att vi ska vara klara då, men vi måste överlägga med ambulans för att få ut personer ur bilarna, säger Johan Ytterberg vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

GöteborgsPosten - 20 maj 15 kl. 06:59

Flera bilar i krock – E20 avstängd

Flera personbilar har krockat på E20 efter Hulanmotet i riktning mot Göteborg. Vägen är avstängd..

GT - 04 feb 16 kl. 12:35

Bil kraschade – E20 avstängd efter olyckan

En bil har kraschat in i ett vägarbete på E20 i höjd med Partille. Vägen är helt avstängd i riktning mot Alingsås. – Det kommer kanske ta en halvtimme till en timme, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg..

Expressen - 11 okt 17 kl. 16:52

Två personbilar i krock – E20 avstängd

Två personbilar har kolliderat på E20 i höjd med Vårgårda.– Ambulanshelikoptern är på väg att landa, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region Väst.Vägen är helt avstängd..

Alingsås tidning - 20 okt 17 kl. 12:02

Bil voltade – E20 avstängd

E20 är helt avstängd mellan Nääs och Floda efter en trafikolycka. Trafiken leds om via gamla E20, uppger Trafikverket. Det var strax efter klockan elva på fredagsförmiddagen som en bil voltade in i mitträcket på E20 i riktning mot Alingsås.

GT - 24 feb 18 kl. 15:57

Två personbilar i krock – trafiken avstängd

Två personbilar har kolliderat i en korsning vid riksväg 47 i Vetlanda kommun.Vägen är i nuläget avstängd från Vetlandahållet. – Enligt rapporten jag fått är det två vuxna och två barn involverade och de verkar vara fysiskt oskadda, säger Monica Bergström vid polisen i Jönköping..

Expressen - 24 feb 18 kl. 15:57

Två personbilar i krock – trafiken avstängd

Två personbilar har kolliderat i en korsning vid riksväg 47 i Vetlanda kommun.Vägen är i nuläget avstängd från Vetlandahållet. – Enligt rapporten jag fått är det två vuxna och två barn involverade och de verkar vara fysiskt oskadda, säger Monica Bergström vid polisen i Jönköping..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vellinge är ingen storstad.

Dagens Samhälle jämför äpplen med päron. Det blir oseriöst..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hög tid att sluta sälja ut säkerheten.

Det är illa nog att lagstiftningen inte redan finns på plats..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nasa undersöker bankintrång från rymden

En astronaut uppges olovligen ha loggat in på sin partners bankkonto från rymdstationen ISS. Paret har varit mitt uppe i en bitter separations- och vårdnadsstrid det senaste året, skriver The New York Times. Astronauten Anne McClain medger via sin advok.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sämre betalt för ekomjölken

Svenska bönder ökade sin produktion av ekologisk mjölk med 12 procent under 2018 jämfört med föregående år. Men mejerierna gör inte ekologiska mjölkprodukter i samma ökande takt. – Försäljningen i butik har alltså inte ökat i samma omfattning under den.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Poliser skottskadade i Finland

Två poliser har skottskadats i Borgå öster om Helsingfors, meddelar finländsk polis enligt medier i landet. Vad som har hänt är oklart, men enligt vittnesuppgifter på sociala medier pågår en stor polisjakt på de skyldiga i staden. In- och utresande kont.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Historisk dansk segervittring i LPGA

Nicole Broch Larsen fortsätter sitt stabila spel i LPGA-tävlingen i Kanada, och har nu vittring på en historisk dansk seger. Efter tre av fyra rundor delar danskan ledningen med sydkoreanskan Ko Jin-Young. De ligger båda på 18 under par, två slag före k.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fler nya bränder i Amazonas

Omvärldens upprördhet och hjälp, samt Brasiliens besked att soldater sätts in, hindrar ännu inte nya skogsbränder i Amazonas. Enligt officiell statistik som släpptes på lördagen rasar hundratals nya bränder i regnskogen. Det rapporterar nyhetsbyrån AFP:.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man åtalas för grov barnvåldtäkt

En man i 70-årsåldern åtalas för grov våldtäkt mot barn och även fyra fall av sexuellt ofredande vid Södertälje tingsrätt, skriver Länstidningen Södertälje. Två målsägande som då var minderåriga har under flera års tid utsatts, i händelser som ägt rum p.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Misstänks för sexbrott med falukorv

En man i Borås misstänks för sexualbrott efter att flera personer polisanmält honom för att ha utfört sexuella handlingar med en falukorv på offentliga platser, skriver Borås Tidning. – Så som anmälningarna är skrivna så misstänks mannen för sexuellt of.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Golfåskådare skadade av blixten i Atlanta

Sex åskådare har skadats i samband med blixtnedslag vid PGA-tourfinalen i golf i Atlanta, meddelar tourledningen. Spelet har stoppats för resten av dagen. Spelet hade redan pausats på grund av det dåliga vädret när blixten slog ned på två ställen på ban.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.