YA > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:41

YA - 18 jul 19 kl. 00:10

En röst som förtrollarEn röst på miljonen. En av de starkaste röster man hört i Sverige sedan Totta Näslund tog ton. Hyllningarna över Anders Thorén och bandet Wildie är högljudda. På lördag är de förband till Titiyo på Garaget..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sverige, Totta Näslund, Anders Thorén, Wildie, Titiyo, Garaget

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En röstsom , förtrollar
Sydsvenskan - 06 apr 13 kl. 06:30

Fransk regissör förtrollar

Bioaktuella regissören, manusförfattaren och skådespelaren Agnès Jaoui gör kvicka sedekomedier om fransk medelklass. Hon kallas ofta för en fransk Woody Allen.
??

Sydsvenskan - 06 apr 13 kl. 06:30

Fransk Woody Allen förtrollar

Bioaktuella regissören, manusförfattaren och skådespelaren Agnès Jaoui gör kvicka sedekomedier om fransk medelklass. Hon kallas ofta för en fransk Woody Allen.
??

Skånskan - 29 aug 13 kl. 22:34

Magisk Lili La Scala förtrollar publiken

Hon besitter en charm får publiken att förlåta samtliga felsteg, skriver Skånskans recensent..

Barometern - 07 mar 14 kl. 23:15

Emil Jensen förtrollar och förtjusar

Det finns ingen som Emil Jensen. Ingen som kan säga så mycket viktigt på så kort tid, eller det är i och för sig två timmar inklusive paus, men när han väl snackar går det undan.
Och det är inte många andra som klarar av att vara både roliga, dödsallvarliga, naket personliga och globalt politiska nästan på en och samma gång.

DI - 16 apr 14 kl. 10:02

Krog: Gastrologik förtrollar med ödmjuk perfektion

På kort tid har Gastrologik seglat upp som ett av de mest spännande ställena att äta på i Sverige. Det har belönats med en stjärna i Guide Michelin, abonnerats av såväl Hillary Clinton, då USA:s utrikesminister, som Bruce Springsteen – och tilldelats priset som Årets affärskrog av Di Weekend 2012..

BT - 02 dec 14 kl. 10:39

Drömsk AW som förtrollar

Nyskrivna pjäsen After Work av Sofia Fredén som nu spelas på Nya Studion är en suggestiv iscensättning av den för många välbekanta miljön som en fredagsafterwork med kollegerna innebär. Fyra kvinnor från samma kontor träffas i en bar och samtalar trött om jobbet, chefen och andra kolleger. Stämningen är uppgiven och replikerna slitna och förutsägbara.

Skånskan - 21 dec 15 kl. 12:40

En röst som förtrollar

Musik "Kill J, eller Julie Aagaard, som hon egentligen heter, känns lite som Danmarks bäst bevarade hemlighet, en artist som bara väntar på det stora genombrott som hennes talang och originalitet förtjänar.".

Sydsvenskan - 27 apr 16 kl. 14:40

Institutet trollar och förtrollar publiken

Jag trodde aldrig jag skulle använda begreppet om en Institutetföreställning. Men, här är det: nya verket "The one and the many" är bitvis enastående vackert. Förmodligen är det erfarenheter av tidigare bullriga, vulgärt explicita, groteska in-your-face-uppsättningar som trollar med mina förväntningar.

Barometern - 20 jul 16 kl. 11:44

Jazzsystrarna Gustafsson förtrollar oss

Jazzsystrarna Gustafsson får nästan Barometern-OT:s recensent att gråta. Så vacker var konserten i Algutsrums kyrka..

Aftonbladet - 26 jan 17 kl. 04:00

Återförtrollar världen

GöteborgsPosten - 09 apr 17 kl. 09:00

Fiberoptik förtrollar

Välfärdsteknologi handlar inte bara om robotar som ersätter mänsklig arbetskraft inom en pressad äldreomsorg. På aktivitetscentret Eldorado i Göteborg lockar tekniken till aktivitet..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Klimatkris är ett vedertaget begrepp

Det som hittills vanligen kallats klimatförändring benämns idag av allt fler med klimatkris, klimatnödläge eller klimatsammanbrott. Tidningsredaktioner, forskare och personer i ledande positioner använder dessa begrepp..

YA - 1 timme sedan

Nytt kontrakt för Eriksson Ek

YA - 1 timme sedan

Lars Mohlin: Sommarens nyheter i min hängmatta

Semestern är slut – det här minns jag av nyhetssommaren 2019..

YA - 1 timme sedan

Till minne: Hans Thuresson

Lantbrukare Hans Thuresson, Ravlunda, har avlidit i en ålder av 77 år. Han efterlämnar makan Anita samt barnen Christin, Eva och Anders med familjer..

YA - 1 timme sedan

Läger ska skapa bra stämning under sista året på skolan

Nu har niorna på Färsingaskolan för första gången fått starta sista läsåret med att spendera två dagar på läger i Gydarp. Förhoppningen är att starten ska bli en positiv upplevelse de ska ha med sig under resten av året..

YA - 2 timmar sedan

Tufft läge för svensklaget

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.