Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:17

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 19 kl. 22:15

Färre abonnenter än väntat för NetflixStrömningsjätten Netflix har ökat med 2,7 miljoner abonnenter under det andra kvartalet. Det är en betydligt mindre ökning än vad analytikerna hade räknat med och aktien faller med drygt 10 procent i efterhandeln. Användartillväxten hade beräknats till.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Netflix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Färre, abonnenter, än, väntatför , Netflix
Sydsvenskan - 17 jul 19 kl. 22:15

Färre abonnenter än väntat för Netflix

Strömningsjätten Netflix har ökat med 2,7 miljoner abonnenter under det andra kvartalet. Det är en betydligt mindre ökning än vad analytikerna hade räknat med och aktien faller med drygt 10 procent i efterhandeln. Användartillväxten hade beräknats till.

GöteborgsPosten - 17 jul 19 kl. 22:40

Färre abonnenter än väntat för Netflix

Strömningsjätten Netflix fick ytterligare 2,7 miljoner abonnenter under det andra kvartalet, visar företagets delårsrapport. Det är en betydligt mindre ökning än vad analytikerna hade räknat med och aktien föll med drygt 10 procent i efterhandeln..

VA - 17 jul 18 kl. 08:27

Netflix aktie på fall – färre abonnenter än väntat

Streamingjättens nettoresultat över förväntan, men abonnenttillväxten svek.  .

YLE - 27 jun 13 kl. 16:10

Yrkesskolorna i Österbotten förlorar färre platser än väntat

Yrkesakademin i Österbotten och Optima förlorar färre studieplatser än väntat. Ulrica Karp.Maria Slotte och Ulrica Karp Yle/Roger Källman Enligt förra budet från Utbildningsministeriet skulle YA förlora 65 platser under de kommande tre åren, men när det slutliga beskedet kom på torsdagen var antalet nere i 55.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 12 kl. 00:00

Färre inbrott än väntat i oktober

Oktober brukar innebära startskottet för inbrottssäsongen i Skåne. Men under årets oktober anmäldes betydligt färre bostadsinbrott än väntat i länet..

Expressen - 29 apr 15 kl. 19:30

Raul: "Läget är värre än jag väntat mig"

Här börjar svenskarnas arbete för de nödställda i Nepal. Både svenska Röda korset och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap finns nu på plats i det jordbävningsdrabbade området. - Läget är värre än jag väntat mig, säger Raul Paredes på Röda korset..

YLE - 02 feb 16 kl. 15:56

Färre folk än väntat sägs upp på VAMK

Vasa yrkeshögskola kommer att säga upp färre folk än väntat. Det blev klart efter att ett tiotal personer frivilligt gått med på att tillfälligt gå ner i arbetstid. - De hade kommit överens om att gå ner i arbetstid till fyra dagar.

DI - 30 maj 16 kl. 11:43

Amorteringskravet kan få större effekt än väntat

Enligt Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen kan amorteringskravet få en större effekt än väntat. Om kravet får kraftiga effekter måste FI ta till sig det och "bli lugnare", säger han till SvD Näringsliv..

Barometern - 01 okt 17 kl. 16:29

Större giftproblem än väntat

Saneringsproblemet på Verdatomten i Vissefjärda är mycket större än förväntat. En sanering av området kan kosta sex miljoner kronor..

DN - 15 aug 18 kl. 07:55

Margot Wallström: Feministisk utrikespolitik har fått större genomslag än väntat

Två prioriteringar har dominerat svensk utrikespolitik under regeringen Löfven: platsen i FN:s säkerhetsråd och den feministiska inriktningen. Flera bedömare menar att den feministiska politiken har haft fått större genomslag än väntat på en internationell arena..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Vellinge är ingen storstad.

Dagens Samhälle jämför äpplen med päron. Det blir oseriöst..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hög tid att sluta sälja ut säkerheten.

Det är illa nog att lagstiftningen inte redan finns på plats..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nasa undersöker bankintrång från rymden

En astronaut uppges olovligen ha loggat in på sin partners bankkonto från rymdstationen ISS. Paret har varit mitt uppe i en bitter separations- och vårdnadsstrid det senaste året, skriver The New York Times. Astronauten Anne McClain medger via sin advok.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sämre betalt för ekomjölken

Svenska bönder ökade sin produktion av ekologisk mjölk med 12 procent under 2018 jämfört med föregående år. Men mejerierna gör inte ekologiska mjölkprodukter i samma ökande takt. – Försäljningen i butik har alltså inte ökat i samma omfattning under den.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Poliser skottskadade i Finland

Två poliser har skottskadats i Borgå öster om Helsingfors, meddelar finländsk polis enligt medier i landet. Vad som har hänt är oklart, men enligt vittnesuppgifter på sociala medier pågår en stor polisjakt på de skyldiga i staden. In- och utresande kont.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Historisk dansk segervittring i LPGA

Nicole Broch Larsen fortsätter sitt stabila spel i LPGA-tävlingen i Kanada, och har nu vittring på en historisk dansk seger. Efter tre av fyra rundor delar danskan ledningen med sydkoreanskan Ko Jin-Young. De ligger båda på 18 under par, två slag före k.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fler nya bränder i Amazonas

Omvärldens upprördhet och hjälp, samt Brasiliens besked att soldater sätts in, hindrar ännu inte nya skogsbränder i Amazonas. Enligt officiell statistik som släpptes på lördagen rasar hundratals nya bränder i regnskogen. Det rapporterar nyhetsbyrån AFP:.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man åtalas för grov barnvåldtäkt

En man i 70-årsåldern åtalas för grov våldtäkt mot barn och även fyra fall av sexuellt ofredande vid Södertälje tingsrätt, skriver Länstidningen Södertälje. Två målsägande som då var minderåriga har under flera års tid utsatts, i händelser som ägt rum p.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Misstänks för sexbrott med falukorv

En man i Borås misstänks för sexualbrott efter att flera personer polisanmält honom för att ha utfört sexuella handlingar med en falukorv på offentliga platser, skriver Borås Tidning. – Så som anmälningarna är skrivna så misstänks mannen för sexuellt of.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Golfåskådare skadade av blixten i Atlanta

Sex åskådare har skadats i samband med blixtnedslag vid PGA-tourfinalen i golf i Atlanta, meddelar tourledningen. Spelet har stoppats för resten av dagen. Spelet hade redan pausats på grund av det dåliga vädret när blixten slog ned på två ställen på ban.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.