DI > Ekonomi

Thursday, 22 August, 01:40

DI - 17 jul 19 kl. 20:43

Analytikerna tror att Essity ska stärka marginalernaHygien- och hälsobolaget Essity väntas rapportera ännu ett kvartal med stark organisk tillväxt. Samtidigt bör fortsatta nedgångar på kostnadssidan och prishöjningar i försäljningsledet leda till ökade marginaler..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Essity

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytikerna, troratt , Essityska , stärka, marginalerna
PrivataAffärer - 28 sep 18 kl. 09:12

Essity varnar för nytt sparpaket

Programmet ska enligt beräkningarna ge årliga kostnadsbesparingar om cirka 800 miljoner kr, med full effekt i slutet av 2019. Det framgår av ett pressmeddelande. Som bakgrund påminner Essity att bolagets marginal under första halvåret 2018 påverkats negativt av betydligt högre råvarukostnader.

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 08:25

Essity ska spara – uppsägningar väntar

Hygienjätten Essity aviserar ett besparingsprogram på 800 miljoner kronor för att stärka bolagets ekonomi. Personalminskningar väntar framöver..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 14:22

Essity ska spara – uppsägningar väntar

Hygienjätten Essity aviserar ett besparingsprogram på 800 miljoner kronor för att stärka bolagets ekonomi. Personalminskningar väntar framöver. Det är oklart hur det kommer att drabba fabriken i Falkenberg..

GöteborgsPosten - 28 sep 18 kl. 09:38

Essity ska spara – uppsägningar väntar

Hygienjätten Essity aviserar ett besparingsprogram på 800 miljoner kronor för att stärka bolagets ekonomi. Personalminskningar väntar framöver. Det är oklart hur det kommer att drabba fabriken i Falkenberg..

SmålandsPosten - 31 okt 13 kl. 07:27

Jag tror på en levande landsbygd

För mig som ung politiker med fötterna djupt ner i den småländska ?myllan är det viktigt att vi skapar förutsättningar för unga i hela? landet.

Blekinge Läns tidning - 01 jun 18 kl. 05:00

Ann-Sophie Nowak: ”Jag tror inte på den mörka bilden”

Det dröjde några år innan hon tog tag i sin dröm. Nu är Ann-Sophie Nowak nära det yrke som för henne är det allra viktigaste. Att leda unga människor rätt, så att de ser sina möjligheter att forma framtiden och allas vårt Sverige.

Opinionen.se - 21 mar 13 kl. 10:15

Mörka konjunktursignaler i Europa

Ekonomin i Europa ser att försämras ytterligare. Eurozonens inköpschefsindex, som speglar konjunkturen inom industrin, föll i mars till 46,6, enligt preliminära siffror. I februari var index 47,9.

YLE - 05 sep 13 kl. 14:05

"Jag tror Spanien får det svårt"

Kasper Hämäläinen tror att Spanien får det svårt på Olympiastadion på fredagen i Helsingfors medan Roman Eremenko är övertygad om att "Bragden i Gijon" går att upprepa. Spela upp klipp på ArenanSpela upp klipp på ArenanHämäläinen och Eremenko mötte pressen i Eerikkilä på onsdagen och andades en hel del självförtroende. - Det är världens bästa lag som kommer på besök, så klart är förväntningarna högt uppskruvade hos oss och publiken.

IDG - 28 jan 16 kl. 10:51

Årets julklapp? Pc-pinnen blir nästa stora grej spår analytikerna


Även om det är mörka moln över pc-marknaden finns det undantag..

YLE - 07 feb 17 kl. 08:45

Asylsökande: Migrationverket tror inte att jag är homosexuell

Allt fler av medlemmarna i huvudstadsregionens organisation för sexuella minoriteter, Heseta, har fått avslag på sina asylansökningar. Migrationsverket tror inte att männen är homosexuella. Yle Huvudstadsregionen har fått ta del av två beslut.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Succéförfattarens bästa börstips: ”Har handlat väldigt mycket”

På torsdagen släpps den sjätte boken i Millenniumserien, ”Hon som måste dö”.  I en intervju med Di berättar författaren David Lagercrantz om sitt nästa bokprojekt, varför han har….

DI - 3 timmar sedan

Inverterad räntekurva igen – andra gången på en vecka

Spreaden mellan räntan på den 10-åriga amerikanska statobligationen och den korta 2-åriga dito inverterade återigen kort på onsdagskvällen – den andra gången på en vecka,.

DI - 3 timmar sedan

Rosa gin en succé för Kopparbergs – ”bästa kvartalet någonsin”

Bryggeriet Kopparbergs minskade försäljningen men ökade vinsten i andra kvartalet.  ”Det var ett av våra bästa kvartal någonsin, vi är supernöjda i och med att vi ökar vinsten”,.

DI - 3 timmar sedan

New York-börserna går mot stängning på plus

Federal Reserves resonemang som ledde fram till räntesänkningen i juli var inget som fick marknaderna att reagera när Fed-protokollet offentliggjordes på onsdagen..

DI - 4 timmar sedan

Trump om handelskriget: Det behövdes och jag är den utvalda

USA:s president Donald Trump försvarade det pågående handelskriget mot Kina på onsdagskvällen, samtidigt som han passade på att ge en känga åt sina föregångare..

DI - 4 timmar sedan

Hanif Bal bekräftar att han lämnar uppdragen – ”ber om ursäkt”

I ett inlägg på Facebook på onsdagskvällen bekräftar den moderate riksdagsmannen Hanif Bali att han lämnar sina uppdrag i arbetsmarknadsutskottet och EU-nämnden..

DI - 4 timmar sedan

Stena Bulk-chefen mötte Irans utrikesminister

Stena Bulks vd har haft ett möte med Irans utrikesminister Javad Zarif under hans Sverigebesök med anledning av den beslagtagna oljetankern Stena Impero..

DI - 4 timmar sedan

Pareto sänker riktkursen för SAS – upprepar köp

Pareto Securities sänker riktkursen för SAS till 16 kronor från 20 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

DI - 4 timmar sedan

Press på Andersson att visa musklerna: ”Vi har råd med 70 miljarder”

Trycket på finansminister Magdalena Andersson ökar och nu växer kraven på en mer offensiv ekonomisk politik..

DI - 4 timmar sedan

Finanschef i börsrusande forskningsbolag miljonsäljer aktier

Forskningsbolaget Peptonic Medicals finanschef Dan Markusson har den 16 och 19 augusti sålt aktier i bolaget..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.