Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 22 August, 00:55

Dagens Media - 17 jul 19 kl. 14:09

Lotta på Liseberg slår konkurrenterna – trots mediokra siffrorInga toppensiffror för Lotta på Liseberg – men tillräckligt bra för att med bräda konkurrensen..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Liseberg, Lotta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Lisebergslår , konkurrenternatrots , mediokra, siffror
Trelleborgs Allehanda - 19 jun 14 kl. 10:35

Lotta är redo för Liseberg

För elfte året i rad ska Lotta Engberg tillbringa sommaren på Lisebergs stora scen i "Lotta på Liseberg". - Jag hoppas på strålande solsken, det är nästan det viktigaste, säger hon.
Grunden är den samma.

Kristianstadsbladet - 19 jun 14 kl. 10:35

Lotta är redo för Liseberg

För elfte året i rad ska Lotta Engberg tillbringa sommaren på Lisebergs stora scen i "Lotta på Liseberg". - Jag hoppas på strålande solsken, det är nästan det viktigaste, säger hon.
Grunden är den samma.

Skånskan - 31 mar 16 kl. 13:06

Hasse & Lotta har en turné ihop

Kultur och Nöje De är två av Sveriges mest folkkära artister och de har stött på varandra genom åren i olika sammanhang, men aldrig jobbat tillsammans en längre period. Men i sommar är det dags, när Hasse Andersson och Lotta Engberg gör gemensam sak och ger sig ut på en sommarturné.
– Det kan bli hur bra som helst, säger Hasse Andersson.

Expressen - 01 aug 16 kl. 21:29

Lottas besked om "Lotta på Liseberg"

TV4 vill inte ge besked om Lotta Engbergs framtid på Liseberg. Trots det så lovar Lotta Engberg tv-tittarna att hon kommer göra en ny säsong av "Lotta på Liseberg" nästa år. – Jag ska fortsätta med Lotta på Liseberg, vare sig det är kontraktskrivet eller inte, säger Lotta Engberg..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 15 kl. 14:52

De gästar Lotta Engberg på Liseberg

Måns Zelmerlöw, Mia Skäringer, Samir & Viktor, Lasse Kronér och Molly Sandén. Det är några av gästerna hos Lotta Engberg i sommarens upplaga av "Lotta på Liseberg"."Tolv år har det blivit på Liseberg.

Sydsvenskan - 04 jun 15 kl. 14:52

De gästar Lotta Engberg på Liseberg

Måns Zelmerlöw, Mia Skäringer, Samir & Viktor, Lasse Kronér och Molly Sandén. Det är några av gästerna hos Lotta Engberg i sommarens upplaga av "Lotta på Liseberg"."Tolv år har det blivit på Liseberg.

Trelleborgs Allehanda - 06 aug 13 kl. 08:11

Curt-Eric lämnar "Lotta på Liseberg"


Kapellmästaren Curt-Eric Holmquist lämnar "Lotta på Liseberg", skriver Expressen. Anledningen är att han vill hinna med annat "innan rullatorn kommer fram".Under måndagskvällen var det säsongsavslutning för allsångsprogrammet.

BT - 06 aug 13 kl. 09:14

Curt-Eric lämnar "Lotta på Liseberg"

Kapellmästaren Curt-Eric Holmquist lämnar "Lotta på Liseberg", skriver Expressen. Anledningen är att han vill hinna med annat "innan rullatorn kommer fram". Under måndagskvällen var det säsongsavslutning för allsångsprogrammet.

Sydsvenskan - 21 jan 15 kl. 08:20

"Lotta på Liseberg" tillbaka i juni

Nu är det klart att Lotta Engberg återvänder till nöjesfältet Liseberg i Göteborg i sommar. Den 22 juni är det premiär för en ny säsong av allsångsprogrammet "Lotta på Liseberg" i TV4.Det blir totalt åtta program och säsongen avslutas sedan den 10 augusti.

Västerbottens Folkblad - 21 jan 15 kl. 08:20

”Lotta på Liseberg” tillbaka i juni

Nu är det klart att Lotta Engberg återvänder till nöjesfältet Liseberg i Göteborg i sommar. Den 22 juni är det premiär för en ny säsong av allsångsprogrammet ”Lotta på Liseberg” i TV4. Det blir totalt åtta program och säsongen avslutas sedan den 10 augusti.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 9 timmar sedan

Closer tar över Forza Footballs försäljning

Fotbollsappen, Forza Football, anlitar mediesäljbolaget Closer för att öka annonsförsäljningen i Sverige och därmed etablerar Closer sig i Stockholm..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Lars Adaktusson PO-anmäler DN, Aftonbladet och SVT

Lars Adaktusson kandiderade till EU-valet när DN i en granskning påstod att han röstat emot abort 22 gånger. Nu anmäler han flera mediehus till Pressombudsmannen och Granskningsnämnden..

Dagens Media - 9 timmar sedan

Hon blir ny ekonomichef på Acast

Poddjätten Acast växer i raketfart och förbereder sig för en börsnotering. Nu blir Emily Villatte ny ekonomichef..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Telenors marknadschef: ”Det gäller att våga hoppa på i tid”

Telenor har sparat in miljonbelopp i medieköp. Marknadschefen Ellinor Axell kommer till Mediedagen för att berätta hur..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Lindex letar mediebyrå – till åtta marknader

Nu skrotar Lindex sitt system med lokala mediebyråer – och söker i stället en mediebyrå som kan ta över åtta viktigaste marknader. ”Vi behöver en mediestrategi där vi tänker in globala aspekter”, säger Henrik Sörstedt, director of customer experience..

Dagens Media - 11 timmar sedan

Ny undersökning: fortsatt hög andel hot mot journalister

Enligt en ny undersökning från JMG i samarbete med Journalistförbundet uppger närmare 30 procent av de tillfrågade journlisterna att de har utsatts för hot under det senaste året. SJF:s ordförande Ulrika Hyllert är oroad: ”Ytterst en demokratifråga”..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Victoria Appelqvist till iZettle

Det mobila betalningsföretaget iZettle rekryterar tre seniora chefer. Bland dem Victoria Appelqvist, som blir marknadschef..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Flest akademiker dras till techbolagen

Unga akademiker vill helst arbeta på Google och Spotify om de får välja. Det enligt bemanningsbolaget Academic Works årliga undersökning..

Dagens Media - Igår: 17:00

Facebook om nya annonsverktyget: ”Inte en adblocker”

I efterdyningarna av Cambridge Analytica-skandalen släpper Facebook verktyg som kan komma att vända upp och ned på plattformens annonsaffär..

Dagens Media - Igår: 16:10

Claes de Faire ny delägare i Mitt i

Efter tre år på Fokus lämnar Claes de Faire tidningen. Nu avslöjar han sitt senaste drag – lokaljournalistik..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.