Skånskan > Opinion

Friday, 05 March, 13:35

Skånskan - 17 jul 19 kl. 14:00

Dödligt hot 20– Helvete, sa statsministern långsamt och eftertryckligt, med betoning på varje stavelse. På planet hem läste jag en svensk dagstidning. Där fick jag veta att den anonyme, brittiske gatukonstnären Banksy sålt en tavla på Sotheby’s för en miljon pund, omkring tolv miljoner kronor. Till allas förvåning strimlades den i en dokumentförstörare där den gled ner. Banksy var ju känd för sin satiriska och subversiva konst och drift med konstvärlden, men den här klacksparken i konstens tempel var väl lite i mesta laget.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Banksy, Sotheby, Sture, Paris, Fröberg, Säpochefen, Säpo, Berggren, Rosenbad, Palmemordet, Stockholms, NCT, NOA, Gunnar Fröberg, Hiroshimabomb, Stockholm, Sverige, Danmark, Sovjetunionens, Irak, Syrien, Nya Zeeland, Arlanda, En, Francines, Cléo, Luigi, Löfbergs, Djursholm, Arjeplog, Sveriges, Dakar, Lingonstigen, Lidingö, Sture Blandin, Bonnie, Bank Hotel, Bukowskis, Nadine, Hotel, Johan, William Congreve, Nadine Osman, Blandin, Quadrini

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödligt, hot20
DN - 24 jan 19 kl. 23:56

George Soros: Kina är ett dödligt hot mot fria samhällen

DAVOS. Finansmannen och filantropen George Soros, en stadig deltagare på Världsekonomiskt forum, varnade på torsdagen för att Kina är ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad. Särskilt pekade han ut den kinesiska ledningens strävan att med tekniska medel skapa ett totalitärt system där alla medborgare kontrolleras av staten..

DN - 24 jan 19 kl. 23:56

George Soros: Kina är ett dödligt hot mot fria samhällen

DAVOS. Finansmannen och filantropen George Soros, en stadig deltagare på Världsekonomiskt forum, varnade på torsdagen för att Kina är ett dödligt hot mot fria samhällens överlevnad. Särskilt pekade han ut den kinesiska ledningens strävan att med tekniska medel skapa ett totalitärt system där alla medborgare kontrolleras av staten..

Skånskan - 27 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetong Kapitel 1
Stämningen var tryckt i prinsessan Sofia Albertinas Salon de Compagnie med den storslagna inredningen i hennes palats vid Gustav Adolfs torg. Gemaket var en av den gustavianska epokens höjdpunkter, skapat av mästaren Masreliez. Palatset hade byggts av Gustav III för hans syster som en kopia av den gamla operan mitt emot.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Ett problem var naturligtvis Francine. Jag visste att om jag berättade för henne skulle hon sätta tvärstopp, åtmin- stone försöka. Å andra sidan ville jag inte gå bakom ryggen på henne.

Skånskan - 06 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 13

SOMMARFÖLJETÅNG Vi gick ut på den breda terrassen. Utsikten över Stockholm i kvällssol var fantastisk. Frihamnen med Finlandsfärjorna som stora vita ankmammor, Djurgårdens tunga grönska och Kaknästornets grå pekfinger mot himlen.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 09:00

Dödligt hot- 18

Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.
Hon gick fram till Jonas, slog armarna om hans hals och kysste honom på båda kinderna.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 23 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 27

Vi säger som Trump: ”Sweden first”, ett litet skratt. Du som är bildad känner väl till Ignatius Loyola?
– Självklart.

DN - 24 feb 18 kl. 09:18

Michael Winiarski: Irans upprustning i Syrien kan utgöra ett dödligt hot mot Israel

Vid sidan om Ryssland har Iran den största ­utländska militärstyrkan som strider i Syrien på Bashar al-Assads sida. Den massiva iranska närvaron har ritat om den strategiska kartbilden i hela området. Det uppfattas som ett växande hot av såväl Israel som sunniarabiska makter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.