Realtid > Ekonomi

Sunday, 25 August, 08:39

Realtid - 17 jul 19 kl. 12:44

Ingen avsättning till Oktogonen under andra kvartaletHandelsbanken gjorde inte någon reservering till Oktogonen under det andra kvartalet heller. Det framgår av bankens delårsrapport. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Oktogonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen avsättningtill , Oktogonenunder andra kvartalet
DI - 21 mar 18 kl. 17:54

Getinge gör avsättning på 350 miljoner

Getinge har beslutat att göra ytterligare en avsättning om 350 miljoner kronor relaterat till ärenden avseende bland annat påstådd manipulation av anbudsförfaranden i Brasilien. Avsättningen påverkar rörelseresultatet under första kvartalet 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 13:33

Daimler ökar avsättning för kartellutredning

Tyska Daimler ökar sin avsättning relaterat till pågående kartellutredning inom EU gällande kommersiella fordon med 600 miljoner euro..

DI - 20 jun 18 kl. 19:13

Electrolux gör avsättning om 550 miljoner för Frankrikeutredning

Electrolux kommer att göra en avsättning om cirka 550 miljoner kronor med anledning av en utredning som utförs av franska konkurrensmyndigheten.  Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 jun 18 kl. 08:48

Electrolux väntas tappa på börsen efter avsättning

Vitvarubolaget Electrolux väntas idag tappa 1-3 procent jämfört med allmänna börsrörelsen efter att ha meddelat om en avsättning på 550 miljoner kronor. .

Realtid - 17 apr 19 kl. 08:01

Handelsbanken ställer in avsättning till Oktogonen

Handelsbankens rörelsevinst var nära oförändrad under det första kvartalet justerat bland annat för att en tidigare reservering till Oktogonen löses upp, skriver banken i sin delårsrapport..

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 11:30

Fritzon räddade Juholt från tidigare avsättning

Foto: Annica Jönsson
Kristianstadspolitikern Heléne Fritzons roll när förra S-ledaren Håkan Juholt avgick sätts i strålkastarljudet i en ny bok. Hon beskrivs som den enda partitoppen som stod upp för sin ordförande när resten av ledningen svek.
Redan innan den kommer ut på Leopard förlag på måndag har ”Partiledaren som klev in i kylan” av Daniel Suhonen skakat om det politiska landskapet.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 14 kl. 13:00

Fritzon räddade Juholt från tidigare avsättning

Foto: Annica Jönsson
Skånepolitikern Heléne Fritzons roll när förra S-ledaren Håkan Juholt avgick sätts i strålkastarljudet i en ny bok som Aftonbladet tagit del av. Hon beskrivs som den enda partitoppen som stod upp för sin ordförande när resten av ledningen svek.
Redan innan den kommer ut på Leopard förlag på måndag har ”Partiledaren som klev in i kylan” av Daniel Suhonen skakat om det politiska landskapet.

DN - 31 aug 16 kl. 16:25

Omröstningen om Rousseffs avsättning har börjat

Senaten i Brasilien har inlett mötet där man kommer att rösta om att avsätta den sittande presidenten Dilma Rousseff..

PrivataAffärer - 17 apr 19 kl. 11:49

SHB:s vd: Lojala medarbetare förstår Oktogonen-besluten

Hon uppger att hon har den tron utifrån att själv ha arbetat länge inom banken och att det behövs förklaras att hela banken tillsammans levererar resultat. ”Jag står bakom styrelsens Oktogonen-beslut”, säger hon med påpekande att det med utvecklingen under 2018 i backspegeln inte är möjligt att göra en avsättning till vinstandelsstiftelsen. Hon framför samtidigt att Oktogonen varit starkt bidragande till bankens ”starka varumärke”.

DI - 20 apr 16 kl. 18:28

Vang-Jensen: Därför får Oktogonen inget

Hårdare kapitalregler gör att Handelsbanken stryper avsättningen till vinstandelsstiftelsen Oktogonen och gör heller ingen avsättning till extrautdelning. Antalet kontor minskas med omkring 50 stycken, men det ska inte påverka kundnöjdheten, enligt vd Frank Vang-Jensen..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

"Man kan inte räkna på allt"

Urban Edenström, vd och grundare av Stronghold Invest, berättar om resan från orienteringen i Ronnebys skogar till att bli en av Sveriges tyngsta entreprenörer. "Visst har jag ett stort självförtroende men samtidigt ifrågasätter jag mig hela tiden"..

Realtid - Igår: 08:00

Gör som Sveriges Warren Buffett – skriv hos oss

Alfred Bergs krasch, förvaltarnas B-lag och Sveriges Warren Buffett. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 06:35

Två debatter extra heta i veckan

Ekobrottslingar, kryptobörser och fondpengar. Några teman bland de mest lästa artiklarna på Realtid den senaste veckan. Här är topp-tio!.

Realtid - Igår: 16:57

Fed-chefen ger inga tydliga signaler 

Den amerikanska centralbanken kommer att agera på ett lämpligt sätt för att hålla ekonomin igång, sade Fed-chefen Jerome Powell på fredagen i ett tal som SEB:s ekonom Elisabet Kopelman beskriver som “neutralt”..

Realtid - Igår: 16:45

"Revisionsbranschen är en förtroendebransch" 

“Vi vill bidra till ett välfungerande näringsliv där företag litar på varandra. Samhällsnyttan är något som utmärker revisionsbranschen”. Det säger Malin Nilsson, vd för revisionsbyrån BDO..

Realtid - Igår: 12:06

”Finanssektorn kan ställa om på tio år med hållbara pengar”

Förra veckans debattartikel "Dags att syna hållbarhetsbluffen i fonderna" väckte stor uppmärksamhet. Instämmer fler i att de "hållbara fonderna" mest är dyra och inte har någon positiv effekt för klimatet? Se här vad Realtids fredagspanel anser..

Realtid - Igår: 15:15

SPP stärker ledningen

SPP Pension & Försäkring inrättar funktionen strategiska initiativ som ska ledas av Jan Ridderwall, tidigare Försäljningsdirektör. I samband med detta blir Jenny Rundbladh ny Försäljningsdirektör..

Realtid - Igår: 15:16

Kinas hämndtullar tynger börser

Alla större börser i Europa vände till minus på fredagen efter att Kina meddelade planer om importtullar för fler amerikanska varor..

Realtid - Igår: 15:00

Ändra reglerna för kapitalförsäkringar om minskade klyftor önskas

Finansdepartementet har inte lyckats stoppa att kapitalförsäkringar används för att undanhålla skatt på onoterade tillgångar. Realtids krönikör Claes Folkmar har några förslag till departementet..

Realtid - Igår: 14:17

Fundler rekryterar Nordnets före detta nordenchef

Carnegies tidigare vd  Thomas Eriksson och Nordnets före detta vd Håkan Nyberg sitter i styrelsen. Nu rekryterar Fundler Annika Javestad, tidigare nordisk marknadschef på Nordnet, som tar en operativ roll i bolaget. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.