Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 18 August, 08:42

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 17:53

Snabba laddningstider ger lojala kunderAllt fler använder mobilen för att surfa på nätet. Att långsamma laddningstider blir straffade av Googles algoritmer vet vi redan, men hur påverkar det konsumenterna? Google har undersökt hur hastigheten på mobilsajter påverkar konsumenterna. Testet genomfördes i Danmark. Resultatet visar bland annat att konsumenterna var 10 procent mer villiga att rekommendera en e-handelssajt om laddningstiden minskade med tre sekunder, från 13 sekunder till 10 sekunder.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Googles, Danmark, Snabba, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snabba, laddningstiderger , lojala, kunder
Entreprenör24 - 08 okt 13 kl. 10:29

Så skapar du lojala kunder

Trots att Apples nyaste telefon har blivit sågad på många håll, så spås den ändå slå försäljningsrekord. Hur skapar man egentligen en sådan lojala fanskara? Apple kanske är det företag som har mest hängivna fans och kunder, vi har alla sett bilderna från tältande fans när en ny produkt lanseras.

Dagensanalys.se - 28 maj 19 kl. 12:21

3 steg för att få nytta av din data och skapa lojala kunder

Företaget Data Talks hjälper företag att få nytta av sin data, och undvika att fastna i ”analysis-paralysis” vilket annars är vanligt idag. När jag träffar Stefan Lavén (VD och grundare) och Maria Stenvinkel (Marketing Manager) på Data Talks blir min första fråga: Vad gör egentligen Data Talks? Vi hjälper helt enkelt våra kunder att skapa så bra kundupplevelser för sina kunder som möjligt, säger Stefan och fortsätter.

DI - 18 maj 16 kl. 15:31

Lojala kunder göder bankerna

Svenska hushåll förlorar flera hundra miljoner kronor per år på bolånerabatter som försvinner efter ett tag. Det visar beräkningar från Skandia. "Gamla, lojala kunder får sämre villkor än nya", säger Johanna Cerwall, tillförordnad vd på Skandias bank..

VA - 15 mar 19 kl. 13:11

”Matjättarna är aningslösa – för att vi millennials ska bli lojala kunder krävs mycket mer än adresserade rabatter”

Mathem och Ica har ingen aning. För att millennials, veganer och hipstrar ska bli lojala kunder krävs mycket mer än adresserade utskick och rabatter, skriver Oliver Pechter. .

Dagensanalys.se - 02 mar 18 kl. 09:36

Nio av tio kunder har inget emot att ge personuppgifter till e-butiker

De allra flesta konsumenterna på nätet delar gärna med sig av uppgifter om sig själva, men förväntar sig att företagen använder det för att skapa en mer personligt anpassad shoppingupplevelse. Många e-handlare misslyckas dock med detta, enligt en undersökning från Episerver. 87 procent av kunderna har inget emot att dela med sig av sina personuppgifter i utbyte mot en bättre shoppingupplevelse på nätet.

Expressen - 19 maj 16 kl. 11:22

Lojala bolånare ger miljarder till bankerna

Svenska bolånekunder förlorade förra året omkring 400 miljoner kronor på att ränterabatter på bolån löpte ut. Det visar beräkningar från Skandia som Di tagit del av. – Gamla, lojala kunder får sämre villkor än nya, säger Skandias vd Johanna Cerwall till Dagens industri..

VA - 26 jan 18 kl. 10:05

Medarbetardata från 80 länder visar: “Man vill inte ha nöjda kunder”

Nöjda kunder och medarbetare är överskattat. Vill man utveckla företaget bör man istället sträva efter lojala kunder och engagerade medarbetare, menar Sofie Johansson på Netsurvey, som här ger sin syn på de senaste trenderna inom medarbetarkulturen. .

DI - 24 okt 18 kl. 19:30

Debatt: Sluta straffa lojala bankkunder

DEBATT. Bankerna har varit i blåväder den sista tiden. Vi bör inte acceptera en bransch som drar nytta av kundernas okunskap, bristande engagemang och invanda beteenden, skriver Mikael Nachemson, ordförande i Påmind, vars affärsidé är att erbjuda upplägg som ger bra villkor till lojala kunder..

Mobil - 10 okt 13 kl. 11:34

Iphone: Fler lojala kunder men färre nya köpare

Antalet nya Iphone-köpare minskade under senaste året och kan komma att minska ännu mer framöver, enligt Fortune som hänvisar till en rapport från analyshuset Sanford Bernstein..

Dagens Media - 04 dec 13 kl. 12:19

BLOGG: "Så förstör man lojala kunder"

Erik Modig om mobiloperatörens miss..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 16:25

Ny spegelvägg i Stockholm för fokusgrupper

Nordic Viewpoint, med kontor och fokusgrupprum i Mölndal har öppnat fokusgrupprum med spegelvägg i Stockholm. Antalet fokusgrupprum med spegelvägg och all utrustning som krävs för att genomföra kvalitativa intervjuer och diskussioner har minskat i Stockholmsområdet (efter försvinnandet av FocusInn, Confokal, m.m.

Dagensanalys.se - Igår: 13:09

Utredningsförslag bäddar för nya Medieombudsmannen

Branschorganisationen Utgivarna välkomnar det utredningsförslag som lämnades till kulturdepartementet i dag. Det underlättar utvidgningen av det självgranskande medieetiska systemet och införandet av en ny Medieombudsman. I dag överlämnade den särskilda utredaren Maria Eka en utredning som bland mycket annat tittat på hur delar av den statliga granskningen av medierna skulle kunna tas över av ett oberoende självreglerande system.

Dagensanalys.se - Igår: 13:05

Linda Ljunggren Syding ny marknadschef för Fonuskoncernen

Linda kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Familjens Jurist och har tidigare varit verksam på bland annat advokatbyrå, Marginalen bank och Intrum Justitia. Vi är oerhört glada att kunna presentera Linda Ljunggren Syding som ny marknadschef. Linda har god kompetens och ett tydligt kundfokus som kommer att passa väl in i koncernens fortsatta arbete med kända varumärken som Fonus, Familjens Jurist, Vita Arkivet med flera.

Dagensanalys.se - Igår: 08:54

YouTubes nya AR-verktyg låter dig prova smink

För ett par månader sedan berättade Youtube om sitt nya verktyg AR-Beauty Try On. Nu är första kampanjen igång och tittarna kan testa läppstift från MAC Cosmetics direkt via appen. Den nya AR-funktionen fungerar endast när du tittar på en video via en mobil och Youtube-appen måste självklart vara uppdaterad till senaste versionen.

Dagensanalys.se - Igår: 08:58

Nytt kvinnoideal skapas av kvinnliga influencers och bloggare

Ett helt nytt kvinnoideal visas upp i sociala medier av dagens framgångsrika kvinnliga bloggare och influencers. Det menar Magdalena Petersson Mc Intyre, forskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. För att ha en karriär som framgångsrik bloggare och influencer behöver du också dela personliga erfarenheter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:59

Daresay och Clas Ohlson får en röd prick

Svenska digitalbyrån Daresay är en av pristagarna i Red Dot Award med kunden Clas Ohlson i kategorierna ”Apps” och “Interface & User Experience Design”. Det har varit fantastiskt att få vara med på den här resan. Clas Ohlson har varit fokuserade på användarupplevelsen och användarnyttan från dag ett, och det är kul att tjänsten fungerar så fint på marknaden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:48

Politiker använder Twitch som marknadsföringskanal

Twitch går från klarhet till klarthet. Inte bara är det den största kanalen för att titta på e-sport, utan nu ska de även bli stora på sport som basketboll. Senast är att amerikanska politiker som Bernie Sanders har börjat sända via Twitch för att nå ut till nya målgrupper.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:26

Vad är priset på din personliga data?

En ny studie avslöjar priset på konsumenternas data, så som de själva uppskattar det. Vilket pris har du på din egen data? Allt färre konsumenter känner att det är rätt att företag bara tar deras data.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:05

Nielsen vill mäta ljud lika bra som digitalt

Nielsen har tagit fram en ny mätning för ljud som de kallar för Continuous Diary Measurement (CDM) och tanken är att metoden ska mäta ljud lika effektivt som man kan mäta digitalt. CDM släpps på först 5 av Nielsens 46 marknader med start i juli månad. Fokus är radiolyssnandet som ska placeras på samma ”level playing field with other media such as digital and TV”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:35

Juryn som ska kora årets mest effektiva kommunikation

Dags för Sveriges Annonsörer att återigen kora årets kommunikation. Och alla får vara med i en jury, utom jag. Okej, jag och sen kanske du också får inte vara med, men det känns som att alla andra får det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.