UNT > Ekonomi

Sunday, 18 August, 21:01

UNT - 16 jul 19 kl. 21:05

De betalade ut mest lön till vd och styrelseBeijer Alma AB..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Alma AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De betaladeut , mest, löntill vd och , styrelse
HBL - 22 nov 13 kl. 10:59

IL: Keva betalade Ailus flytt

Då vd Merja Ailus med familj flyttade till ny bostad var det Keva som betalade också flytträkningen – båda gångerna. Också vännens flygbiljetter ska ha gått på arbetsgivarens nota, skriver Iltalehti.Vd:n för Kommunernas pensionsförsäkring Merja Ailus har visat sig gå flitigt i arbetsgivarens plånbok.

Alingsås tidning - 27 dec 18 kl. 05:30

Lasarettet byter styrelse

Veckan före jul hölls det sista mötet med Alingsås lasaretts egen styrelse. Nu ska en gemensam styrelse för sjukhusen i Alingsås, Kungälv, Angered och Frölunda ta över.
– Styrelsen lämnar ifrån sig ett sjukhus med bra kvalitet, säger Ingvar Frid (L), ordförande i den avgående sjukhusstyrelsen.

Dagens PS - 03 jul 19 kl. 07:19

Experter: En mångfaldig styrelse presterar bättre

Enligt en ny studie som Nordea gjort är det bäst att ha en ålders- och könsdiversifierad styrelse, då mångfalden gör att bolaget presterar bättre och har lägre volatilitet. Det rapporterar Dagens Industri. Studien är gjord på 180 bolag mellan 2014 och 2018.

Helsingborgs Dagblad - 08 mar 11 kl. 08:11

Supporterpolis i blåvitts styrelse

När supporterpolisen inrättades i Sverige var Lars-Rune Bohlin en av de första i Göteborg. Han har sett ett otal matcher, ofta med ryggen mot planen och ansiktet mot publiken. Nu har han valts in i IFK Göteborgs styrelse.

Dagen - 05 jul 11 kl. 13:30

Robert H Schuller sparkas från Kristallkyrkans styrelse

Robert H Schuller, grundare av Kristallkyrkan i Kalifornien, har röstats ut från kyrkans styrelse. Detta möter stark kritik.

I ett officiellt uttalande från Kristallkyrkan skriver man att 84-årige Schuller numera har titeln hedersordförande, vilket innebär att han inte längre har rösträtt i styrelsen.

HBL - 06 maj 13 kl. 15:42

Söfuks styrelse behandlar Novia-Arcada-fusion

Nu föreslås att yrkeshögskolan skulle kunna få två rektorer: en rektor som samtidigt är vd, och en pedagogisk rektor. Enligt förslaget skulle rektorerna arbeta på olika orter. Förhandlingarna om en fusion mellan yrkeshögskolorna Arcada och Novia fortsätter.

Kristianstadsbladet - 02 jan 14 kl. 22:24

Barcelona mest populärt på Facebook


Barcelona är världens mest följda lag, åtminstone på Facebook. På torsdagen meddelade det spanska fotbollslaget att man har över 50 miljoner "följare". Flest Facebook-fans har det regerande spanska mästarlaget i Indonesien: 4,7 miljoner.

Trelleborgs Allehanda - 02 jan 14 kl. 22:24

Barcelona mest populärt på Facebook


Barcelona är världens mest följda lag, åtminstone på Facebook. På torsdagen meddelade det spanska fotbollslaget att man har över 50 miljoner "följare". Flest Facebook-fans har det regerande spanska mästarlaget i Indonesien: 4,7 miljoner.

HBL - 02 apr 14 kl. 18:25

Inveons styrelse röstade för Harabacka

BORGÅ. Skolan vill flytta till ett tvåspråkigt campus under förutsättning att man samtidigt kan höra till en enspråkig svensk organisation.
Yrkesinstitutet Inveons styrelse samlades till möte på onsdagseftermiddagen och efter drygt två och en halv timme, och en omröstning, kunde man konstatera att samkommunen godtar Borgå stadsfullmäktiges beslut att uppföra nya lokaler för andra stadiets svensk- och flerspråkiga yrkesutbildning på Harabackaområdet.

NSD - 18 dec 14 kl. 05:31

Beslutet han ångrar mest

...Yvonne Stålnackes avhopp. – När jag kom in i landstingspolitiken hade vi en överenskommelse med V och MP om att försöka öppna BB-avdelningarna i Piteå, Kalix och Kiruna igen.

Nyan - 20 feb 15 kl. 15:23

JCI:styrelse i prisceremonier

Junior Chamber International Mariehamn, JCI Mariehamn, är en frivillig, ideell och icke vinstdrivande förening. Vid årsmötet nyligen utsågs en ny styrelse och många fick pris för aktiviteter inom organisationen. Juniorhandelskamrarnas idé är att påverka samhället i positiv riktning genom att utveckla unga människors ledarskapsförmåga, socialt ansvar, företagsamhet och internationalisering.

Fler nyheter från UNT

UNT - 8 timmar sedan

Uppsalaföretaget gör finsk satsning

Uppsalaföretaget Brink & Berger väljer att expandera internationellt..

UNT - 12 timmar sedan

Fler bygger pooler i Uppsala

Att ha en egen pool blir allt mer populärt bland Uppsalas villaägare..

UNT - Igår: 17:00

Ny hamburgerkedja till Bolandcity

En ny hamburgerkedja..

UNT - Igår: 15:40

Reaktioner på krogen som stänger

Den klassiska Uppsalarestaurangen Lucullus tvingas stänga..

UNT - Igår: 10:00

Fastighetsbolag tillsätter ny vd

Fastighetsbolaget Castellum har tillsatt en ny vd för verksamheten i Uppsala, Stockholm och Gävle..

UNT - I förrgår: 17:05

Matbutik stänger i centrala Uppsala

Även livsmedelsbutiken Sivia matcenter tvingas stänga vid Sivia torg..

UNT - 15 aug 19 kl. 14:00

Fortsatt tufft för skobranschen i Uppsala

Skobranschen har det tufft i Uppsala..

UNT - 14 aug 19 kl. 14:00

Här är Uppsalabornas favoritaktier

H&M är Uppsalabornas favoritaktie..

UNT - 14 aug 19 kl. 17:00

De bygger nya hyresrätter i Gränby

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg ska bygga 250 lägenheter i det nya kvarteret Gränby park, i nära anslutning till Gränbystaden och Gränbyparken..

UNT - 14 aug 19 kl. 20:30

Klassisk Uppsalakrog tvingas slå igen

Den klassiska Uppsalakrogen Lucullus kommer att stänga under hösten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.