Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 18 August, 09:27

Affärsvärlden - 16 jul 19 kl. 19:05

JP Morgan: efterfrågan på lån från vanliga kunder är starkEn rekordvinst på drygt 90 miljarder kronor under ett enskilt kvartal..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Morgan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JP Morgan, efterfrågan, lånfrån , vanliga, kunderär , stark
YLE - 18 aug 15 kl. 21:36

Ingen stor efterfrågan på veganmat i skolorna

Det är rätt så vanligt att skolorna erbjuder ett vegetariskt alternativ under skollunchen. Däremot är en vegansk skollunch som tillverkats helt utan animaliska produkter fortfarande sällsynt. Exempelvis i Åbo är det bara ett tiotal elever som följer en vegandiet.

Cornucopia - 09 sep 14 kl. 07:20

Tillgång, efterfrågan och bostadsbubblan

Det finns en del mycket vanliga fundamentala missuppfattningar kring bostadsbubblan. Bland annat funktionen av tillgång och efterfrågan, där många debattörer tror att det handlar om tillgång och efterfrågan på bostäder, när det egentligen handlar om tillgång och efterfrågan på krediter.

Som bekant är det inte bostadsbrist som driver bostadsbubblan, tvärt om stiger priserna snabbare i avfolkningslän än i t ex Stockholm.

GöteborgsPosten - 11 aug 13 kl. 17:59

Oklar efterfrågan på dab-radio

Regeringen vill släcka det vanliga radionätet och ersätta det med ett nät för digital marksänd radio. Men kritiker dömer ut tekniken som föreslås och ifrågasätter om lyssnarna verkligen vill ha en förändring..

YLE - 24 jan 17 kl. 09:37

Stor efterfrågan på biljetter till hemma-VM

Över 46 000 biljetter har nu sålts till VM i konståkning som ordnas i Helsingfors i månadsskiftet mars/april. Biljetterna till de fria programmen har redan sålt slut. Den här veckan tävlar konståkarna i EM i Ostrava och om drygt två månader är det dags för VM i Helsingfors.

YLE - 07 sep 17 kl. 04:20

Stor efterfrågan på tillfällig inkvartering i Östnyland

Entreprenörer som jobbar i Sköldvik till exempel under revisioner behöver någonstans att bo. En ny inkvartering har öppnat i Johannisberg i Borgå. Som bäst pågår en femårsrevision i Borealis i Sköldvik.

Sydsvenskan - 16 jul 19 kl. 13:51

Rekordvinst för storbanken JP Morgan

En rekordvinst på drygt 90 miljarder kronor under ett enskilt kvartal. USA:s största bank JP Morgan Chase ser en fortsatt stark efterfrågan på lån från vanliga konsumenter. Vinsten efter skatt landade på 9,7 miljarder dollar för andra kvartalet, starkar.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 19 kl. 13:51

Rekordvinst för storbanken JP Morgan

En rekordvinst på drygt 90 miljarder kronor under ett enskilt kvartal. USA:s största bank JP Morgan Chase ser en fortsatt stark efterfrågan på lån från vanliga konsumenter. Vinsten efter skatt landade på 9,7 miljarder dollar för andra kvartalet, starkar.

VA - 30 maj 17 kl. 09:23

Vanliga frågor om laddhybrider

Efterfrågan på elektrifierade fordon blir allt större. Samtidigt har många frågor om allt från räckvidd till skillnaden på en hybrid och en plug-in hybrid. Därför lanserar Kia nu Plug-in hybridkollen.

YLE - 27 jun 17 kl. 13:17

Koloniträdgårdslotter populära i Helsingfors - kan du gissa varför?

Det har blivit allt mer populärt att äga en koloniträdgårdslott i Helsingfors. Har du koll på vad det här beror på och vad det innebär att äga en kolonilott? Vi har listat sju saker du inte visste om koloniträdgårdar!

Skånskan - 05 apr 18 kl. 14:00

Efterlängtade lägenheter kan byggas på boulebanor

SVALÖV Det finns gott om stora oanvända ytor intill äldreboendet Solgården i Svalöv.
Därför vill nu den politiska ledningen se om byggnation är möjlig på området.– Inget är beslutat, men vi kommer att ta upp en diskussion vad som bäst kan göras.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ryggmärgsköper mer i ratad turnaround

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen ryggmärgsköper återigen dubbelrabatten i Stockholmsbörsens minst älskade turnaround efter ny rapportnäsbränna..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:03

Swedbank: Chansen för en räntehöjning har runnit ut i sanden

Swedbank uppger att de inte längre tror på någon räntehöjning från Riksbanken..

Affärsvärlden - Igår: 11:13

Kronan nära sjuttonårslägsta

Europaräntorna stiger svagt från nedpressade nivåer på fredagen, medan euron tappat ytterligare något. Börserna står på plus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Opec höjer efterfrågeprognos

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 99,92 miljoner fat per dag under 2019, upp från 99,87 i förra månadsrapporten..

Affärsvärlden - Igår: 12:28

British Steel på väg bli turkiskt

British Steel, som i våras försattes i rekonstruktion, är på väg att få en ny ägare i form av den turkiska pensionsfonden Oyak..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Ratos faller tungt på börsen

Fredagen började med tydligt högre index på Stockholmsbörsen, efter en lätt nedgång på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 12:22

Ratos mot strömmen på börsen

Stockholmsbörsen fortsatte att stiga under fredagsförmiddagen med uppgångar i de flesta sektorer. Ratos gick mot strömmen efter en kvartalsrapport som innehöll stora projektförluster i Norge..

Affärsvärlden - Igår: 11:02

Sveriges matpriser stiger - men Norge toppar med hästlängder

Bland de nordiska länderna har matpriserna under de senaste 14 åren stigit allra mest i Norge. Sverige kommer på andra plats, enligt statistik från den norska statistikmyndigheten SSB..

Affärsvärlden - Igår: 11:06

Donald Trump uppges vilja köpa Grönland

USA:s president har anlitat rådgivare för att undersöka om USA kan köpa Grönland, enligt Wall Street Journal och Washington Post..

Affärsvärlden - Igår: 10:48

Swedbanks prognoschef: Minusränta inte så konstigt

Minusräntor är kanske inte är så underligt som det kan verka. I en värld där vi lever allt längre och många vill spara, samtidigt som få vill investera, blir räntorna låga. Att det för vissa obligationer då rentav blir minusräntor är kanske inte så förvånande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.