Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 18 August, 09:26

Affärsvärlden - 16 jul 19 kl. 19:20

Ny storägare i Global gaming - aktien gick starkt uppBettssons vd vill inte kommentera.
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Global

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny storägarei , Global, gaming, aktien, gick, starktupp
DN - 16 jul 19 kl. 21:40

Betsson storköper aktier i kritiserade Global Gaming

Betsson blir ny storägare i kritiserade konkurrenten Global Gaming. Aktien rusar med över 50 procent på Stockholmsbörsen. .

Dagens PS - 16 jul 19 kl. 11:26

JUST NU: Bolaget får ny storägare — aktien rusar

Krisande Global Gaming har fått in en ny storägare – branschkollegan Betsson storköpet aktier i bolaget. Det skriver Dagens Industri. Köpet är det första Betsson gjort i Global Gaming.

Dagens PS - 16 jul 19 kl. 15:22

Global Gaming börsrusar och Boeing byter namn

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Spelbolaget får ny storägare – aktien rusar
Krisande Global Gaming har fått in en ny storägare – branschkollegan Betsson storköpet aktier i bolaget. Köpet är det första Betsson gjort i Global Gaming.

PrivataAffärer - 18 jun 19 kl. 10:42

SEB: Mycket osäker framtid för Global Gaming efter indragen licens

Global Gaming har en förhållandevis stor kassa, vilket ger bolaget tid att vidta kompenserande åtgärder, men framtidsutsikterna är ändå övervägande negativa. Det konstaterar SEB som räknar med att cirka 70 procent av bolagets intäkter i det första kvartalet kom från den svenska verksamheten. Intäkterna från de kvarvarande marknaderna uppskattar SEB till ca 50 miljoner i det första kvartalet.

DI - 05 jun 18 kl. 14:01

Storägare tankar i Global Gaming

Peter Hamberg har köpt 46.155 aktier i Global Gaming där han är en av storägarna..

PrivataAffärer - 09 okt 17 kl. 06:00

Notering: Teckna starkt växande Global Gaming

Spelbolagen blir allt fler på börsen och nu introduceras Global Gaming 555 som vuxit kraftigt senaste året och har redan en bra lönsamhet. Med stor ambition går bolaget in för att ta marknadsandelar - och det ser ut att bli en introduktion med....

Cornucopia - 27 feb 19 kl. 09:01

Misstänkt insidergynnande hos Swedbank - gav storägare information om penningtvätt i förväg

Penningstvättsbanken Swedbank har eventuellt begått ytterligare olagligtheter i samband med de senaste veckans avslöjanden om miljardtvätten av pengar i bankens regi. Man informerade i förväg flera storägare om SVT:s granskning av bankens illegala penningtvätt, men inte samtliga aktieägare. Aktien har nu fallit över 20% och storägare fick chansen att sälja i förväg.

PrivataAffärer - 30 sep 13 kl. 12:17

Storägare vill likvidera

Agrokulturas storägare och grundare vill att bolaget ska likvideras då aktiekursen ligger långt under det egna kapitalet. Aktien rusar efter uttalandet....

DI - 30 sep 13 kl. 12:37

Storägare lyfter First North-bolag

Två storägare i ett First North-bolag har på kort tid lyckats prata upp aktien rejält genom att skicka ut två pressmeddelanden..

BT - 17 dec 14 kl. 09:01

Altor storägare i Spectrum

Riskkapitalbolaget Altor köper tio miljoner aktier i det börsnoterade norska bolaget Spectrum ASA, vilket ger Altor en ägarandel på 23,3 procent av det totala antalet utestående Spectrum-aktier, skriver Altor i ett pressmeddelande. Investeringen i Spectrum, som säljer seismiska tjänster, är den första som görs av Altor IV-fonden.Altor kommer som ny storägare att kalla till extrastämma och gör anspråk på en plats i Spectrums styrelse.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Ryggmärgsköper mer i ratad turnaround

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen ryggmärgsköper återigen dubbelrabatten i Stockholmsbörsens minst älskade turnaround efter ny rapportnäsbränna..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:03

Swedbank: Chansen för en räntehöjning har runnit ut i sanden

Swedbank uppger att de inte längre tror på någon räntehöjning från Riksbanken..

Affärsvärlden - Igår: 11:13

Kronan nära sjuttonårslägsta

Europaräntorna stiger svagt från nedpressade nivåer på fredagen, medan euron tappat ytterligare något. Börserna står på plus..

Affärsvärlden - Igår: 13:35

Opec höjer efterfrågeprognos

Opec väntar sig att den globala efterfrågan på olja kommer att vara 99,92 miljoner fat per dag under 2019, upp från 99,87 i förra månadsrapporten..

Affärsvärlden - Igår: 12:28

British Steel på väg bli turkiskt

British Steel, som i våras försattes i rekonstruktion, är på väg att få en ny ägare i form av den turkiska pensionsfonden Oyak..

Affärsvärlden - Igår: 10:27

Ratos faller tungt på börsen

Fredagen började med tydligt högre index på Stockholmsbörsen, efter en lätt nedgång på torsdagen..

Affärsvärlden - Igår: 12:22

Ratos mot strömmen på börsen

Stockholmsbörsen fortsatte att stiga under fredagsförmiddagen med uppgångar i de flesta sektorer. Ratos gick mot strömmen efter en kvartalsrapport som innehöll stora projektförluster i Norge..

Affärsvärlden - Igår: 11:02

Sveriges matpriser stiger - men Norge toppar med hästlängder

Bland de nordiska länderna har matpriserna under de senaste 14 åren stigit allra mest i Norge. Sverige kommer på andra plats, enligt statistik från den norska statistikmyndigheten SSB..

Affärsvärlden - Igår: 11:06

Donald Trump uppges vilja köpa Grönland

USA:s president har anlitat rådgivare för att undersöka om USA kan köpa Grönland, enligt Wall Street Journal och Washington Post..

Affärsvärlden - Igår: 10:48

Swedbanks prognoschef: Minusränta inte så konstigt

Minusräntor är kanske inte är så underligt som det kan verka. I en värld där vi lever allt längre och många vill spara, samtidigt som få vill investera, blir räntorna låga. Att det för vissa obligationer då rentav blir minusräntor är kanske inte så förvånande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.