DI > Ekonomi

Sunday, 18 August, 08:37

DI - 16 jul 19 kl. 19:18

Vitvaruleveranser i USA steg i juniLeveranser av de sex största vitvarukategorierna i USA, AHAM 6, steg med 0,9 procent i juni, jämfört med samma månad föregående år..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, AHAM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vitvaruleveranseri , USA, stegi , juni
DI - 26 jul 18 kl. 14:35

Orderingången steg i USA under juni

Orderingången på varaktiga varor i USA steg 1,0 procent i juni jämfört med månaden före, enligt preliminär data från handelsdepartementet..

DI - 09 aug 19 kl. 14:44

Producentpriserna i USA steg med 0,2 procent i juli

Producentpriserna i USA steg 0,2 procent i juni, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg PPI 1,7 procent. .

DI - 08 aug 17 kl. 16:06

Fler lediga jobb i USA i juni

Antalet lediga platser i USA steg till 6,613 miljoner i maj från reviderade 5,702 miljoner månaden före (5,666). Nivån i juni var därmed den högsta sedan åtminstone december 2000..

Affärsvärlden - 08 aug 17 kl. 16:54

Fler lediga jobb i USA i juni

Antalet lediga platser i USA steg till 6,613 miljoner i maj från reviderade 5,702 miljoner månaden före (5,666). Nivån i juni var därmed den högsta sedan åtminstone december 2000..

DI - 30 jul 19 kl. 16:07

Fler kontrakterade husköp i USA under juni

Antalet nya kontrakt om köp av befintliga bostäder i USA steg 2,8 procent i juni jämfört med föregående månad. .

DI - 12 maj 11 kl. 14:36

Producentpriserna i USA steg mer än väntat

Producentpriserna i USA steg med 0,8 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg priserna 6,8 procent..

DI - 12 jan 18 kl. 14:34

Konsumentpriserna i USA steg i december

Konsumentpriserna i USA steg 0,1 procent i december, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad i fjol steg KPI med 2,1 procent. Det visar siffror från den amerikanska statistikmyndigheten..

DI - 29 jan 18 kl. 14:35

Privata inkomster i USA steg mer än väntat

De privata inkomsterna i USA steg 0,4 procent i december, jämfört med föregående månad. Samtidigt steg privatkonsumtionen 0,4 procent från månaden före. Det visar statistik från det amerikanska handelsdepartementet..

DI - 09 maj 18 kl. 14:38

Producentpriserna i USA steg mindre än väntat

Producentpriserna i USA steg 0,1 procent i april, jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg PPI 2,6 procent.  Analytiker hade räknat med att priserna skulle ha stigit 0,2 respektive 2,8 procent enligt Reuters prognosenkät..

DI - 12 jun 18 kl. 14:34

Konsumentpriserna i USA steg i linje med förväntningarna

Konsumentpriserna i USA steg 0,2 procent i maj, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad i fjol steg KPI med 2,8 procent. Det visar siffror från den amerikanska statistikmyndigheten..

DI - 29 okt 18 kl. 13:35

De privata inkomsterna i USA steg 0,2 procent i september

De privata inkomsterna i USA steg 0,2 procent i september, jämfört med föregående månad. Samtidigt steg privatkonsumtionen 0,4 procent från månaden före. Det visar statistik från det amerikanska handelsdepartementet..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Läckta dokument: Risk för matbrist vid brexit

Storbritanniens regering tror att det kommer att bli svårt att undvika en hård gräns på Irland om landet lämnar EU utan avtal, enligt läckta regeringsdokument som tidningen Sunday….

DI - 30 minuter sedan

Valutan tappade 20 procent – finansminister avgår

Argentinas finansminister Nicolás Dujovne avgår. Beskedet kommer efter en ekonomiskt turbulent vecka då den argentinska peson tappat 20 procent av sitt värde mot dollarn..

DI - 45 minuter sedan

Golfstjärnan: När pengarna strömmar in spelar 2 eller 6 miljoner ingen roll

Nybliven vinnare på Europatouren. Debutant i US Open. Och affischnamn för Scandinavian Invitation.

DI - 30 minuter sedan

Di:s analytiker: ”Ser inte jätteljust ut för svensk ekonomi”

Börsfall, handelskrig och räntesänkningar. Världsekonomin står inför en tuff höst – men räddningen för aktiemarknaden kan vara när de högsta posterna drabbas av desperation. ”När….

DI - 11 timmar sedan

Fler yrkesförare kör för fort – taxi toppar

Yrkeschaufförerna bryter allt oftare mot hastighetsbegräsningar, visar mätningar som försäkringsbolaget Folksam har gjort. .

DI - 12 timmar sedan

Golfaren som regerar i sociala medier

Av alla golfare är det bara Tiger Woods som har fler följare på Instagram. Paige Spiranac har bara en 58:e plats på Ladies European Tour som karriärbästa – men hon är en vinnare i….

DI - 13 timmar sedan

Vd:n: “Bemötandet var ovärdigt och förnedrande”

Veckans resenär är Mia Spendrup, vd för Loka Brunn och Grythyttans Gästgiveri..

DI - 14 timmar sedan

Familjen Lundgren har gjort stenhårda affärer i fem generationer

Riksbankens svarta fasad och gatstenarna på Brunkebergstorg i Stockholm kommer båda från Hallindens Granit, ett familjeföretag som jobbat med sten i fem generationer. .

DI - 15 timmar sedan

Här lever flottarkärleken - “äventyret är att själv lösa situationen”

I snart 40 år har tiotusentals människor byggt sina egna flottar och långsamt glidit nedför Klarälven. .

DI - 16 timmar sedan

Förtvivlan och ilska river sönder världen

Ingen musikartist har blivit symbol för framåtblickande och ständig utveckling som gruppen Beatles. Det är därför inte överraskande att en visionär Beatles-låt ringar in en av de….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.