Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 18 August, 09:29

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 14:50

”Vi tror att e-post och CRM hör ihop”HubSpot lanserar idag gratis funktioner för att skapa, skicka och analysera resultaten av e-post som en del av den kostnadsfria versionen av HubSpot CRM. Enligt en rapport från HubSpot Research anger 82 procent att de förlorar upp till en timme om dagen på att logga in och hantera olika system som inte är kopplade till varandra. Genom att införa e-post- och annonseringsverktyg vill HubSpot ge användarna möjlighet att hantera dessa funktioner i ett samordnat system, vilket kan spara tid och [. ] Inlägget ”Vi tror att e-post och CRM hör ihop” dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
CRM, HubSpot CRM, HubSpot Research, HubSpot, Vi, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi troratt , e-postoch , CRM, hör, ihop
Dagensanalys.se - 02 jun 17 kl. 10:02

CRM-ansvarig till SOS Barnbyar

Vill du göra skillnad? Är du en analytisk person med en god förståelse av en databas uppbyggnad och struktur? SOS Barnbyar söker nu en CRM-ansvarig till deras kontor i Stockholm.

YLE - 16 nov 16 kl. 12:35

Statens post blir digital – alla ska ha e-post 2018

Staten går över till digital postgång om ett drygt år. Medborgarna får en digital postlåda dit all statlig post från Folkpensionsanstalten, Trafikverket och Skatteverket skall landa i framtiden. - Det är egentligen bra frågan om att använda e-post.

HBL - 25 apr 14 kl. 14:13

Tusentals hushåll har blivit utan post

Över 10 000 hushåll har dagligen blivit utan post efter påsken, meddelar Itella Post.Bolaget säger att distributionsstörningarna beror på att det tar tid att lära sig de nya utdelningsrutter som infördes efter påsk. Itella räknar med att situationen blir bättre efter nästa vecka.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Ulla, 53, tvingas ta in bortresta grannens post

Det var i söndags kväll som det plingade på Ulla Grankvists, 53, ytterdörr. Ulla är bosatt i ett villaområde utanför Uddevalla i Västra Götalands län och bor i huset med sina 2 katter och sin 19-årige son, Tommy. Ulla förutsatte därför att det var en av Tommys bekanta som plingade på dörren, men det var det inte.

Cornucopia - 29 dec 15 kl. 11:10

Har SD placerat en artikel hos arabiska Huffington Post?

En artikel hos den arabiska utgåvan av Huffington Post om hur hemskt det är att vara flykting i Sverige kan misstänkas vara planterad av SD. De "intervjuad" asylsökande är väldigt pålästa om svensk statistik och de nya asylreglerna och man kan misstänka att det handlar om SD:s så kallade "utomparlamentariska arbete". Några bevis finns förstås inte.

Dagens PS - 11 dec 17 kl. 08:42

Hälften av mäklarna tror på boprisfall

Det visar en ny rapport. Nästan varannan mäklare, 47 procent, tror på fallande bostadspriser de kommande tre månaderna, enligt den Mäklarpanel som Valueguard tagit fram i samarbete med Fastighetsmäklarförbundet, rapporterar TT. Närmare 200 uppges ha svarat på enkäten och av dessa tror endast 14 procent på en prisuppgång medan fyra av tio räknar med att priserna står stilla.

Dagens PS - 11 jan 18 kl. 06:01

Mäklarna pessimistiska – men fler tror på spurt

Priserna på bostäder faller på bred front men en större andel av mäklarna tror att det vänder och räknar med en prisuppgång de kommande tre månaderna. Det visar den Mäklarpanel som genomförs av Valueguard i samarbete med Fastighetsmäklarförbundet (FMF). Det är dock fortsatt fler mäklare som tror på en nedgång än vad det är som tror på stigande priser.

Dagens PS - 12 feb 18 kl. 07:42

Allt fler mäklare tror på en prisuppgång

Fastighetsmäklarna fortsätter att bli mer positiva och allt fler tror på en prisuppgång under de kommande tre månaderna. Det är fortsatt emellertid fler negativa än positiva i marknaden. Det visar den Mäklarpanel som genomförs av Valueguard i samarbete med Fastighetsmäklarförbundet (FMF).

Dagens PS - 13 mar 17 kl. 10:02

Hushållen tror på borally

Hela 76 procent av de tillfrågade hushållen i SEB:s senaste Boprisindikator tror på stigande priser det kommande året. Det är en ökning med 6 procentenheter från förra månaden och samtidigt sjunker andelen som tror på fallande priser på bostadsmarknaden med tre enheter till 8 procent, skriver Di. Andelen som tror på en oförändrad prisbild går också ned med tre enheter till 10 procent, framgår det.

Dagens PS - 10 jul 17 kl. 10:13

7 av 10 hushåll tror på bostadsrally

SEB:s boprisindikator ligger fortsatt på den höga nivån 63. Det är samma som föregående månad och femte månaden i rad som boprisindikatorn är över 60. Av de tillfrågade hushållen svarar 73 procent att de tror på stigande priser under det kommande året.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 16:25

Ny spegelvägg i Stockholm för fokusgrupper

Nordic Viewpoint, med kontor och fokusgrupprum i Mölndal har öppnat fokusgrupprum med spegelvägg i Stockholm. Antalet fokusgrupprum med spegelvägg och all utrustning som krävs för att genomföra kvalitativa intervjuer och diskussioner har minskat i Stockholmsområdet (efter försvinnandet av FocusInn, Confokal, m.m.

Dagensanalys.se - Igår: 13:09

Utredningsförslag bäddar för nya Medieombudsmannen

Branschorganisationen Utgivarna välkomnar det utredningsförslag som lämnades till kulturdepartementet i dag. Det underlättar utvidgningen av det självgranskande medieetiska systemet och införandet av en ny Medieombudsman. I dag överlämnade den särskilda utredaren Maria Eka en utredning som bland mycket annat tittat på hur delar av den statliga granskningen av medierna skulle kunna tas över av ett oberoende självreglerande system.

Dagensanalys.se - Igår: 13:05

Linda Ljunggren Syding ny marknadschef för Fonuskoncernen

Linda kommer närmast från en tjänst som utvecklingschef på Familjens Jurist och har tidigare varit verksam på bland annat advokatbyrå, Marginalen bank och Intrum Justitia. Vi är oerhört glada att kunna presentera Linda Ljunggren Syding som ny marknadschef. Linda har god kompetens och ett tydligt kundfokus som kommer att passa väl in i koncernens fortsatta arbete med kända varumärken som Fonus, Familjens Jurist, Vita Arkivet med flera.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:54

YouTubes nya AR-verktyg låter dig prova smink

För ett par månader sedan berättade Youtube om sitt nya verktyg AR-Beauty Try On. Nu är första kampanjen igång och tittarna kan testa läppstift från MAC Cosmetics direkt via appen. Den nya AR-funktionen fungerar endast när du tittar på en video via en mobil och Youtube-appen måste självklart vara uppdaterad till senaste versionen.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:58

Nytt kvinnoideal skapas av kvinnliga influencers och bloggare

Ett helt nytt kvinnoideal visas upp i sociala medier av dagens framgångsrika kvinnliga bloggare och influencers. Det menar Magdalena Petersson Mc Intyre, forskare på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. För att ha en karriär som framgångsrik bloggare och influencer behöver du också dela personliga erfarenheter.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:59

Daresay och Clas Ohlson får en röd prick

Svenska digitalbyrån Daresay är en av pristagarna i Red Dot Award med kunden Clas Ohlson i kategorierna ”Apps” och “Interface & User Experience Design”. Det har varit fantastiskt att få vara med på den här resan. Clas Ohlson har varit fokuserade på användarupplevelsen och användarnyttan från dag ett, och det är kul att tjänsten fungerar så fint på marknaden.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:48

Politiker använder Twitch som marknadsföringskanal

Twitch går från klarhet till klarthet. Inte bara är det den största kanalen för att titta på e-sport, utan nu ska de även bli stora på sport som basketboll. Senast är att amerikanska politiker som Bernie Sanders har börjat sända via Twitch för att nå ut till nya målgrupper.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:26

Vad är priset på din personliga data?

En ny studie avslöjar priset på konsumenternas data, så som de själva uppskattar det. Vilket pris har du på din egen data? Allt färre konsumenter känner att det är rätt att företag bara tar deras data.

Dagensanalys.se - I förrgår: 07:05

Nielsen vill mäta ljud lika bra som digitalt

Nielsen har tagit fram en ny mätning för ljud som de kallar för Continuous Diary Measurement (CDM) och tanken är att metoden ska mäta ljud lika effektivt som man kan mäta digitalt. CDM släpps på först 5 av Nielsens 46 marknader med start i juli månad. Fokus är radiolyssnandet som ska placeras på samma ”level playing field with other media such as digital and TV”.

Dagensanalys.se - I förrgår: 13:35

Juryn som ska kora årets mest effektiva kommunikation

Dags för Sveriges Annonsörer att återigen kora årets kommunikation. Och alla får vara med i en jury, utom jag. Okej, jag och sen kanske du också får inte vara med, men det känns som att alla andra får det.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.