DN > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:01

DN - 16 jul 19 kl. 13:15

Nordkorea: Kärnvapensamtal i fara om övning blir avSamtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea är i fara eftersom USA ser ut att bryta sitt löfte om att inte genomföra sina årliga militärövningar med Sydkorea, uppger Nordkoreas utrikesdepartement..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Nordkorea, USA, Sydkorea, Nordkoreas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordkorea, Kärnvapensamtali , faraom , övningblir av
Sydsvenskan - 16 jul 19 kl. 12:58

Nordkorea: Samtal i fara om övning blir av

Samtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea är i fara eftersom USA ser ut att bryta sitt löfte om att inte genomföra sina årliga militärövningar med Sydkorea, uppger Nordkoreas utrikesdepartement. För några veckor sedan möttes USA:s president Donald Tr.

Helsingborgs Dagblad - 16 jul 19 kl. 12:58

Nordkorea: Samtal i fara om övning blir av

Samtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea är i fara eftersom USA ser ut att bryta sitt löfte om att inte genomföra sina årliga militärövningar med Sydkorea, uppger Nordkoreas utrikesdepartement. För några veckor sedan möttes USA:s president Donald Tr.

GöteborgsPosten - 16 jul 19 kl. 12:58

Nordkorea: Samtal i fara om övning blir av

Samtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea är i fara eftersom USA ser ut att bryta sitt löfte om att inte genomföra sina årliga militärövningar med Sydkorea, uppger Nordkoreas utrikesdepartement..

UNT - 16 jul 19 kl. 12:58

Nordkorea: Samtal i fara om övning blir av

Samtalen om kärnvapennedrustning i Nordkorea är i fara eftersom USA ser ut att bryta sitt löfte om att inte genomföra sina årliga militärövningar med Sydkorea, uppger Nordkoreas utrikesdepartement..

Kristianstadsbladet - 04 mar 13 kl. 07:35

"Nordkorea förbereder stor övning"


Nordkorea förbereder en storskalig militärövning som en styrkedemonstration samtidigt som USA:s och Sydkoreas gemensamma övning pågår, uppger Sydkoreas försvarsdepartement på måndagen. Övningen kommer som en uppföljning av Nordkoreas kärnvapenprov förra månaden. - Vi ser mer bevis på Nords förberedelser för en konventionell militärövning som ska hållas i mycket större skala än tidigare, efter raketuppskjutningar och kärnvapentest, säger departementets talesperson.

BT - 04 mar 13 kl. 07:48

Nordkorea förbereder stor övning

Nordkorea förbereder en storskalig militärövning som en styrkedemonstration samtidigt som USA:s och Sydkoreas gemensamma övning pågår, uppger Sydkoreas försvarsdepartement på måndagen. Övningen kommer som en uppföljning av Nordkoreas kärnvapenprov förra månaden. ?

SvD - 04 mar 13 kl. 07:35

?Nordkorea förbereder stor övning?

Nordkorea förbereder en storskalig militärövning som en styrkedemonstration samtidigt som USA:s och Sydkoreas gemensamma övning pågår, uppger Sydkoreas försvarsdepartement i dag..

DI - 04 sep 17 kl. 05:10

Sydkorea svarar Nordkorea med militärövning

USA:s president Donald Trump och Japans premiärminister Shinzo Abe fördömer Nordkoreas "fortsatta destabiliserande och provocerande handlingar" i ett gemensamt uttalande. Samtidigt har Sydkorea genomfört en militärövning som svar på Nordkoreas senaste kärnvapentest..

DN - 31 mar 14 kl. 06:28

Skottväxling mellan Nordkorea och Sydkorea

Enligt Sydkorea har man besvarat artillerield från Nordkorea, som under en övning sköt in på sydkoreanskt vatten, skriver BBC. .

GöteborgsPosten - 09 jan 18 kl. 23:15

Nordkorea: Nej till framtida kärnvapensamtal

Nordkorea och Sydkorea har för första gången på mer än två år hållit överläggningar. Efter det elva timmar långa mötet, förklarade Nordkorea att man framöver inte vill diskutera sina kärnvapen eftersom dessa endast är avsedda för USA, och inte för sina "bröder" i Sydkorea..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Gibraltar: Nej till USA-krav på tankerbeslag

Gibraltar säger nej till det amerikanska justitiedepartementets krav att åter beslagta den iranska oljetankern Grace 1, uppger det brittiskkontrollerade territoriets regering..

DN - 8 timmar sedan

Stefan Löfven (S) håller pressträff

Klockan 12.45 håller statsminister Stefan Löfven håller pressträff inför sitt sommartal. DN sänder direkt..

DN - 9 timmar sedan

Ny studie: Bröstkompressioner fördubblar överlevnaden vid hjärtstopp

Att enbart genomföra bröstkompressioner vid hjärtstopp mer än fördubblar överlevnaden jämfört med ingen hjärt- lungräddning alls..

DN - 10 timmar sedan

Universitet skapar stödgrupper för studenter

Efter sommaren återvänder flera studenter till universiteten. Men för vissa känns det omöjligt att få saker gjorda – bara tanken på studierna ger ångest..

DN - 12 timmar sedan

Poliskommissarie: De anhöriga behöver få ett avslut

Polisens förklaring till varför de inte sökte 15-årige Asad Ali, som senare hittades mördad, var att det inte fanns brottsmisstankar. .

DN - 13 timmar sedan

Argentinas finansminister avgår

Argentinas finansminister Nicolás Dujovne avgår. Beskedet kommer efter en ekonomiskt turbulent vecka då den argentinska peson tappat 20 procent av sitt värde mot dollarn..

DN - 14 timmar sedan

Läckta regeringsdokument: Matbrist förutspås vid hård brexit

Storbritanniens regering tror att det kommer att bli svårt att undvika en hård gräns på Irland om landet lämnar EU utan avtal, enligt läckta regeringsdokument som tidningen Sunday….

DN - 16 timmar sedan

”Flyktingregler slår mot utlandssvenskar”

Svårt att återvända till Sverige med sin familj..

DN - 22 timmar sedan

Evakuering efter skogsbrand på Gran Canaria

En skogsbrand på kanarieön Gran Canaria har lett till evakuering på flera orter på lördagen. Branden härjar på norra delen av ön och invånare i Valleseco, Moya och Tejeda har….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.