Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 20 August, 00:26

Aftonbladet - 16 jul 19 kl. 04:00

Skandal, regeringen – säg nej till kärnvapen
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skandal, regeringen, säg, nejtill , kärnvapen
SR - 20 okt 13 kl. 08:35

Regeringen säger nej till förbud av farligt medel

Flera myndigheter vill förbjuda ett misstänkt farligt medel som används inom jordbruket. De menar att regeringen har en unik chans att göra det genom ett EU-direktiv som ska genomföras senast i december. Men regeringen säger nej..

Expressen - 13 apr 18 kl. 19:36

V: Regeringen säger nej till förmögenhetsskatt

Regeringen säger nej till en förmögenhetsskatt uppger Vänsterpartiet.Nu anklagar Jonas Sjöstedt regeringen för att öka ojämlikheten i samhället:– De pratar om jämlikhet men vill inte att miljardärerna ska betala mer skatt, säger V-ledaren..

DI - 16 dec 15 kl. 10:03

Regeringen säger nej till Jas

Regeringen säger nej till Alliansens förslag om att skicka Jas Gripen för att bistå Frankrike i kampen mot IS, erfar Di. Klockan 10.30 håller utrikesminister Margot Wallström och försvarsminister Peter Hultqvist presskonferens..

ÖstersundsPosten - 03 sep 16 kl. 15:00

Regeringen säger nej till Region JH:s begäran om anstånd

Region Jämtland Härjedalen har begärt anstånd med att lämna in remissvaret om ny regional indelning till 20 oktober. Men regeringen säger nej. Svaret ska vara inne senast 6 oktober..

SR - 01 feb 18 kl. 13:52

Regeringen säger nej till surrogatmödraskap

Regeringen säger nej till att tillåta surrogatmödraskap i den svenska hälso- och sjukvården. Det beskedet ger i dag ansvarig minister Heléne Fritzon till Ekot..

Världen Idag - 01 feb 18 kl. 17:21

Regeringen säger nej till surrogatmödraskap

Regeringen säger nej till att tillåta surrogatmödraskap i den svenska sjukvården. Det beskedet gav biträdande justitieminister Heléne Fritzon till Sveriges radio Ekot under torsdagen..

DI - 09 mar 18 kl. 12:26

Di avslöjar: Regeringen säger nej till kritiserad del av exitskatten

Regeringen säger nej till Skatteverkets förslag om en ny exitskatt för familjeföretag som vill genomföra ett generationsskifte. Det kan Di avslöja..

Cornucopia - 16 dec 15 kl. 11:55

Regeringen säger nej till hjälp om Sverige angrips

Regeringen meddelar att Sverige säger nej till hjälp om Sverige angrips. Som konsekvens ser svenska folket nu fram emot en trefaldigad försvarsbudget, eftersom Sveriges försvar byggtpå att vi ska få hjälp.
Får ingen hjälp vid angrepp.

Affärsvärlden - 30 nov 12 kl. 11:24

Regeringen röstar nej till bankunion

Den svenska regeringen kommer att rösta nej till ett eventuellt beslut om EU:s bankunion vid ekofinmötet nästa vecka. Det sade finansminister Anders Borg till journalister på fredagen..

Eurosport - 16 jan 13 kl. 12:14

Cykel - Regeringen säger nej till Armstrongs miljoner

Enligt uppgifter har Lance Armstrong erbjudit sig att betala tillbaka 35 miljoner kronor av de skattepengar som hans lag US Postal Service fick. Men regeringen ska ha sagt nej..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.