P3 > Nyheter

Friday, 14 August, 10:46

P3 - 15 jul 19 kl. 06:00

Löpning allt mer populärtTraillöpning, ultralopp och maraton. Intresset för vanlig löpning och dess nya former har blivit allt större..
Läs mer på P3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löpningallt , mer, populärt
Helsingborgs Dagblad - 11 jun 15 kl. 10:02

Euron har blivit lite mer populär

Fortfarande är en överväldigande majoritet skeptiska, men euron har ändå blivit lite mer populär från slutet av förra året.Om det hade varit folkomröstning i maj hade 74,9 procent av svenskar röstat nej till att införa euron, 15,3 procent hade röstat ja medan 9,7 procent var osäkra, visar SCB:s undersökning. I november i fjol var fördelningen 76,9 för nej, 13,2 för ja och 10 procent var osäkra.

Sydsvenskan - 11 jun 15 kl. 10:02

Euron har blivit lite mer populär

Fortfarande är en överväldigande majoritet skeptiska, men euron har ändå blivit lite mer populär från slutet av förra året.Om det hade varit folkomröstning i maj hade 74,9 procent av svenskar röstat nej till att införa euron, 15,3 procent hade röstat ja medan 9,7 procent var osäkra, visar SCB:s undersökning. I november i fjol var fördelningen 76,9 för nej, 13,2 för ja och 10 procent var osäkra.

YLE - 20 okt 15 kl. 12:30

Doulan allt mer populär

Att ta hjälp av en doula vid förlossningen blir allt mer populärt. Nu ordnas en doulakurs för första gången i Österbotten. En doula finns med under förlossningen som ett stöd, men också innan och efter om det behövs.

Nya Wermlands Tidningen - 30 sep 12 kl. 13:26

Franchise mer och mer populärt

Att driva företag som franchise blir mer och mer populärt. Enligt den senaste undersökningen som intresseorganisationen Svensk Franchise gjort tillsammans med Handelns utredningsinstitut, HUI, har intresset för franchise som företagsform ökat kraftigt de senaste åren..

Sydsvenskan - 21 dec 13 kl. 06:30

"Halmbockar blir bara mer och mer populära"

För Carina Åkesson som driver Omma Halmslöjd i Sjöbo är det jul året om. Till vardags arbetar hon som elevstödsamordnare, men en stor del av hennes lediga tid går till att binda halmbockar som hon säljer på julmarknader runtom i Skåne.JuliDen irländska settern Sten, fjorton hönor, en tupp, tre katter och tre hästar hälsar oss välkomna när vi parkerar utanför Carina Åkessons gård långt inne i skogen utanför Sjöbo.

SR - 30 maj 16 kl. 15:30

Låna böcker digitalt blir mer populärt

Att låna böcker digitalt blir mer och mer populärt hos biblioteken runt om i Sverige. E-böcker har ökat med 11 % och e-ljudböcker ökar med 39 %..

DN - 23 nov 13 kl. 09:41

Crackrökande borgmästare mer populär än Obama

Han har medgett att han rökt crack och köpt illegala droger, han har fångats på film när han hotat att döda en person, och han har förlorat det mesta av sin makt. Trots det är Torontos borgmästare mer populär bland sina väljare än andra amerikanska politiker bland deras..

SVT - 27 mar 14 kl. 18:47

Springsteen mer populär än guvernören

Levande rocklegendaren Bruce Springsteen är mer populär än New Jerseys guvernör. Och relationen dem emellan är inget vidare balanserad..

DI - 23 mar 15 kl. 08:08

House of Cards-presidenten mer populär än Obama

Han intrigerar, manipulerar och mördar. Men ändå är Kevin Spaceys rollfigur Frank Underwood i tv-serien "House of cards" mer populär bland amerikanarna än landets verklige president Barack Obama..

UNT - 11 jun 15 kl. 10:01

Euron har blivit lite mer populär

Fortfarande är en överväldigande majoritet skeptiska, men euron har ändå blivit lite mer populär från slutet av förra året..

E24 - 11 jun 15 kl. 10:08

Euron har blivit lite mer populär

Fortfarande är en överväldigande majoritet skeptiska, men euron har ändå blivit lite mer populär från slutet av förra året..

Fler nyheter från P3

P3 - 17 feb 20 kl. 06:00

Lång kö till AT-utbildning – läkare utan legitimation jobbar ensamma på akuten

Kön till AT-tjänstgöring för nyutexaminerade läkare blir allt längre – samtidigt vikarierar många på landets akutsjukhus. Det visar en granskning som Kaliber i P1 gjort..

P3 - 14 feb 20 kl. 17:22

Efter antisemitismen i Big brother: "Man känner oro"

Igår fick två deltagare lämna programmet Big Brother efter att i direktsändning uttryckt sig antisemitiskt.

P3 - 13 feb 20 kl. 06:00

Hon är fast på coronadrabbade kryssningsfartyget

Alice Chow är en av de runt 3000 passagerarna i karantän ombord på fartyget Diamond Princess. Hon spenderar nästan all tid i en hytt utan fönster..

P3 - 12 feb 20 kl. 16:01

Duplantis-lycka i Moskosel: Stavhoppare har rötter i Nottbotten

Världsstjärnan Armand Duplantis har just slagit världsrekord. Nu ljuder nästa segervrål och den här gången kommer det från orten Moskosel..

P3 - 11 feb 20 kl. 06:00

Idag kommer domen i förtalsmålet mot Hermansson

Idag kommer domen i det omtalade förtalsmålet mot Göteborgs tidigare kommunalråd, Ann-Sofie Hermansson (S)..

P3 - 10 feb 20 kl. 13:27

"Ungdomar måste känna att vården är tillgänglig"

Bara en ungdomsmottagning i Sverige säger sig ha en heltidsanställd gynekolog – nu vill socialministern se till att ungdomar får närmre till vården..

P3 - 10 feb 20 kl. 06:00

Brist på gynekologer på Sveriges ungdomsmottagningar

Regeringen har satsat miljarder på närmare vård – men på ungdomsmottagningarna lyser specialisterna med sin frånvaro..

P3 - 07 feb 20 kl. 17:03

Gängkonflikt bakgrund till misshandelsvideo: "Stå still, täck inte ditt ansikte"

Under rättegången läste åklagaren upp transkriberingen från det videoklipp där en kille i 20-års åldern blev misshandlad, hotad och nedkissad..

P3 - 07 feb 20 kl. 16:35

Perfect Day Media bjuder profiler på middag i utbyte mot inlägg – kan vara olagligt

Varor och tjänster inom ramen av influencermarketing är skattepliktiga. Det kan även vara så att inläggen på Instagram behöver reklammarkeras..

P3 - 06 feb 20 kl. 15:04

Spridningen av det nya coronaviruset kan vara på väg att plana ut

I dag har färre nya fall av det coronaviruset bekräftats, vilket kan vara det första tecknet på att Kinas åtgärder att begränsa smittspridningen fungerar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.