BT > Nyheter

Monday, 22 July, 12:56

BT - 12 jul 19 kl. 21:44

Sjuhärad: Dubbla inbrott upptäckta - ”Stor oreda”Två inbrott anmäldes till polisen under fredagen. Båda är vad man benämner som ”kalla inbrott”. – Man har mött stor oreda, säger Boråspolisens stationsbefäl Daniel Hallstensson..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Boråspolisens, Daniel Hallstensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjuhärad, Dubbla, inbrott, upptäckta, Stor, oreda
BT - 21 aug 18 kl. 01:49

Sjuhärad: Två inbrott upptäckta under sena kvällen

Fastigheter i Tranemo och Kinna har drabbats av inbrott..

BT - 19 jan 16 kl. 13:46

Sjuhärad: Efter snökaoset – nya prognoser från SMHI

14 centimeter snö byggde på det redan snötäckta Borås natten mot tisdagen..

BT - 19 jan 16 kl. 22:13

Så lamslogs Sjuhärad av djupaste snön på fem år

14 centimeter snö byggde på det redan snötäckta Borås under natten mot tisdagen och ställde till det för många trafikanter och pendlare under morgonen..

BT - 07 dec 14 kl. 13:08

Den utstäckta handen var tom

Stefan Löfven (S) har ofta talat om samarbete och utsträckta händer – men har i praktiken agerat i rakt motsatt riktning, skriver Jan Ericson och Cecilie Tenfjord Toftby. Efter endast två månader som Sveriges statsminister stod det i veckan klart att Stefan Löfven (S) misslyckats med att få stöd för sin budget i riksdagen. Socialdemokraternas och Miljöpartiets budgetproposition, som de tagit fram med stöd av Vänsterpartiet, markerade en tydlig vänstersväng i svensk politik.

GT - 15 jul 19 kl. 13:41

100 barns personuppgifter läckta via USB-minne

Ett USB-minne med 100 barns personuppgifter har läckts från Svenljunga kommun.Personuppgifterna rör också lärare inom verksamheten och låg på ett USB-minne som stulits från en före detta anställd inom kommunen.– Vi har tagit det är på största allvar, säger Tommy Fock, barn- och utbildningschef i Svenljunga kommun till P4 Sjuhärad.

BT - 10 aug 18 kl. 06:46

Medan du sov: Här är nattens händelser

Ny brand i flergamiljshus i Olsfors. Två inbrott upptäckta i Sjuhärad..

BT - 26 mar 13 kl. 11:24

Jämlik hälsa är mer än sjukvård

För att uppnå jämlik hälsa i Västra Götaland kan vi inte enbart satsa på att utveckla sjukvården, vi måste också utveckla människors livsvillkor i vardagen, skriver den rödgröna ledningen i regionen. Vår sjukvård är fantastisk. Nyss lämnade en man Sahlgrenska Universitetssjukhuset med en fungerande robotarm.

BT - 24 dec 14 kl. 07:20

Så firar familjen Mannerström julen

– Hallå pojkar, det är bara att komma in, säger Leif Mannerström. Vi har tagit vägen upp bland Tvärreds kullar. Gårdagens snö töar sakta bort i dikena när vi tar in på en gropig infart med vidsträckta åkrar på både sidor.

BT - 24 dec 14 kl. 07:20

Så här firar familjen Mannerström julen

– Hallå pojkar, det är bara att komma in, säger Leif Mannerström. Vi har tagit vägen upp bland Tvärreds kullar. Gårdagens snö töar sakta bort i dikena när vi tar in på en gropig infart med vidsträckta åkrar på både sidor.

Alingsås tidning - 24 nov 18 kl. 16:22

Ny julbelysning saboterades

Den nya, utökade julbelysningen i centrala Vårgårda utsattes för skadegörelse redan första natten. Ljusslingorna har dragits ner i minst två av träden utmed Kungsgatan. Belysningen tändes under högtidliga former på fredagskvällen.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Boråsare döms till fängelse – knivhögg två kvinnor

En man hemmahörande i Borås döms till tre års fängelse för att ha knivskurit två kvinnor..

BT - 1 timme sedan

Boråsarna bokar fler utlandsresor: ”Smällde till efter midsommar”

Det svajiga sommarvädret har fått många boråsare att boka resor till Medelhavet. Och det gör att priserna stiger. – Kan man vänta går det att få betydligt billigare resor, säger Frida Mårtensson, säljchef på Ticket Borås.

BT - 3 timmar sedan

Ensamt rådjurskid avlivades – Viltexperten: ”Väldigt sällan övergivna”

Boende på Alideberg engagerade sig i ett ensamt rådjurskid. Nu har ungen avlivats. – De är väldigt sällan övergivna, oftast finns föräldern någonstans i närheten, säger viltjuristen Hanna Ek..

BT - 4 timmar sedan

No Limit-konstnär död

Den polska konstnären Robert Prosch deltog i Borås street art-festival 2015. .

BT - 5 timmar sedan

Matta färgade av sig – får ingen ersättning för förstört golv

Allmänna reklamationsnämnden rekommenderar ett Boråsföretag att betala 545 kronor till en kvinna som råkade ut för ett oväntat missöde efter att ha köpt en matta. .

BT - 5 timmar sedan

Sara Wendle: Vad är det för vits med att vara lycklig om ingen annan kan se det?

Det finns en bild på mitt instagramkonto som jag skäms lite över. .

BT - 6 timmar sedan

Gammal Boråskärlek rostar i Slöinge

Boråsaren Daniel Eråker lämnade Sjuhärad för studier i Halmstad för flera år sedan. Numera har han även lämnat Halmstad och det forna arbetet på Ringhals för att följa en annan passion i Slöinge, nämligen kaffe..

BT - 5 timmar sedan

Miss Li flyttade in och en barnbok blev till

Yvonne Granqvist Schultz gav ut sin första bok för 25 år sedan. Nu har hon skrivit och gett ut sin första barnbok på sitt egna förlag: ”Maken säger att jag kan placera mig på samma nivå som ungarna”..

BT - 5 timmar sedan

Privat hemtjänstföretag avvecklar sin verksamhet i Mark

Birgittas hemtjänst AB har funnits i Kinna, Örby, Fritsla och Skene sedan 2014. Nu väljer dock den privata utföraren av hemtjänst att avveckla sin verksamhet i Mark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.