BT > Nyheter

Monday, 22 July, 12:37

BT - 12 jul 19 kl. 21:54

Borås: Misstänks för skadegörelse på SystemetEn man misstänks för skadegörelse efter att en flaska gått sönder i samband med att han försökt stjäla den från Systembolaget på Trandögatan..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Systemet, Systembolaget, Trandögatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BoråsMisstänks för , skadegörelse, Systemet
YLE - 28 apr 15 kl. 16:29

Skadegörelse vid moskén i Jakobstad

Ett stort fönster till muslimernas samlingsrum i Jakobstad pangades med en sten förra helgen. Samtidigt slog förövaren sönder ett fönster vid halalbutiken som ligger granne med moskén. Dådet inträffade tidigt på morgonen den 18 april, mellan klockan 01 och 03 på natten.

Alingsås tidning - 14 jun 17 kl. 06:30

Yngling åtalas för skadegörelse

En ung man åtalas för flera fall av skadegörelse som inträffat under fjolåret.
Det är händelser som inträffade under ett par dagar i slutet av fjolåret som åklagaren nu väcker åtal för. Vid två olika tillfällen ska den tilltalade, vilken ännu inte har fyllt 18 år, ha gett sig på inredningen i en bostad.

BT - 15 jun 12 kl. 05:36

Skadegörelse på flera bilar

Tre bilar har utsatts för skadegörelse på Norrby Tvärgata i Borås under natten mot fredagen. Det var vid midnatt som polisen fick larm om att rutorna på tre bilar hade krossats. Dessutom hade rutan på en busshållplats slagits sönder.

Trelleborgs Allehanda - 23 nov 12 kl. 12:27

Brödsmulor orsakar skadegörelse

En person som bor på Nygatan har polisanmält att någon häller ut säckvis med brödsmulor nära bilarna på gatan.
Smulorna lockar enligt anmälan till sig fåglar som sprider avföring på bilarna. Ärendet rubriceras som skadegörelse..

BT - 27 mar 13 kl. 15:08

Tog kubanska torgbjörnens cigarr - 30-åring åtalas för skadegörelse

Mannen som i vintras tog den kubanska kompisbjörnens cigarr ställs inför rätta. Det var den förste december som den 30-årige boråsaren bröt av björnens cigarr från munnen. Mannen åtalas för skadegörelse men förnekar brott.

YA - 02 sep 13 kl. 23:27

Granne inför rätta för olaga hot och skadegörelse

Grannbråket mellan två familjer i trakten av Sankt Olof slutade med åtal för olaga hot och skadegörelse. I går hölls rättegången mot mannen som misstänks ha dödshotat grannen och satt eld på hans manskapsbod.
Efter flera år av tvister mellan de två familjerna eskalerade bråket i slutet av förra året.

BT - 06 nov 13 kl. 21:46

Skadegörelse på Gamla Norrbyskolan

Gamla Norrbyskolan utsattes för skadegörelse på onsdagskvällen. Några unga killar kastade sten och krossade fönster i skolbyggnaden. Eftersom det samtidigt pågick ett möte i lokalen, som numera är kontor för Borås stad, upptäcktes de genast.

Trelleborgs Allehanda - 11 nov 13 kl. 10:13

Percy Nilsson åtalas för skadegörelse

Händelsen då Percy Nilsson gjorde hål i däcket på en glassbil med hjälp av en borrmaskin har lett till åtal. Enligt åtalet ska Percy Nilsson ha gjort sig skyldig till skadegörelse vilket han även erkänt i ett polisförhör.
Ägaren av glassbilen kräver nu ersättning med sammanlagt närmare 9 000 kronor varav knappt hälften för byte av däck och 4 000 kronor för utebliven försäljning.

BT - 20 jun 14 kl. 16:17

Man gripen för skadegörelse

Under midsommarafton frihetsberövades en man i 45-årsåldern. Under fredagen grep polisen en man i 45-årsåldern på ett utslussningsboende i Ulricehamn. – Det är en intagen som har slagit sönder saker och hotat personalen.

Sydsvenskan - 28 maj 15 kl. 04:00

Stoppa skadegörelse på skolor genom att öppna upp för kvällsaktiviteter

Högaholmsskolan har återigen har drabbats av inbrott och skadegörelse i form av krossade rutor.Jag uppskattar att runt 100 rutor har krossats på skolan varje år sedan jag började på skolan 2001, under denna tid alltså 1400 rutor. Vi kan för att inte överdriva räkna med 1000 rutor och med att varje ruta med arbetsinsats kostar skattebetalarna cirka 1000 kronor.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Boråsare döms till fängelse – knivhögg två kvinnor

En man hemmahörande i Borås döms till tre års fängelse för att ha knivskurit två kvinnor..

BT - 1 timme sedan

Boråsarna bokar fler utlandsresor: ”Smällde till efter midsommar”

Det svajiga sommarvädret har fått många boråsare att boka resor till Medelhavet. Och det gör att priserna stiger. – Kan man vänta går det att få betydligt billigare resor, säger Frida Mårtensson, säljchef på Ticket Borås.

BT - 3 timmar sedan

Ensamt rådjurskid avlivades – Viltexperten: ”Väldigt sällan övergivna”

Boende på Alideberg engagerade sig i ett ensamt rådjurskid. Nu har ungen avlivats. – De är väldigt sällan övergivna, oftast finns föräldern någonstans i närheten, säger viltjuristen Hanna Ek..

BT - 3 timmar sedan

No Limit-konstnär död

Den polska konstnären Robert Prosch deltog i Borås street art-festival 2015. .

BT - 5 timmar sedan

Matta färgade av sig – får ingen ersättning för förstört golv

Allmänna reklamationsnämnden rekommenderar ett Boråsföretag att betala 545 kronor till en kvinna som råkade ut för ett oväntat missöde efter att ha köpt en matta. .

BT - 5 timmar sedan

Sara Wendle: Vad är det för vits med att vara lycklig om ingen annan kan se det?

Det finns en bild på mitt instagramkonto som jag skäms lite över. .

BT - 5 timmar sedan

Gammal Boråskärlek rostar i Slöinge

Boråsaren Daniel Eråker lämnade Sjuhärad för studier i Halmstad för flera år sedan. Numera har han även lämnat Halmstad och det forna arbetet på Ringhals för att följa en annan passion i Slöinge, nämligen kaffe..

BT - 5 timmar sedan

Miss Li flyttade in och en barnbok blev till

Yvonne Granqvist Schultz gav ut sin första bok för 25 år sedan. Nu har hon skrivit och gett ut sin första barnbok på sitt egna förlag: ”Maken säger att jag kan placera mig på samma nivå som ungarna”..

BT - 5 timmar sedan

Privat hemtjänstföretag avvecklar sin verksamhet i Mark

Birgittas hemtjänst AB har funnits i Kinna, Örby, Fritsla och Skene sedan 2014. Nu väljer dock den privata utföraren av hemtjänst att avveckla sin verksamhet i Mark..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.