GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 23 August, 05:12

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 11:52

Falck vände och vann i AustralienDet blev en jämn åttondelsfinal för bordtennisspelaren Mattias Falck i Australian Open mot sydkoreanen Jang Woo-Jin. Spelarna bytte setvinster med varandra innan Falck gav sig själv läge att avgöra efter att ha tagit hem femte set med 11–6. Men Woo-Jin, tia på världsrankningen, kom tillbaka och tvingade fram ett sjunde och avgörande set..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Australien, Mattias Falck, Australian Open, Jang Woo-Jin, Falck, Woo-Jin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falckvände och vann i , Australien
Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 11:52

Falck vände och vann i Australien

Det blev en jämn åttondelsfinal för bordtennisspelaren Mattias Falck i Australian Open mot sydkoreanen Jang Woo-Jin. Spelarna bytte setvinster med varandra innan Falck gav sig själv läge att avgöra efter att ha tagit hem femte set med 11–6. Men Woo-Jin,.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 11:52

Falck vände och vann i Australien

Det blev en jämn åttondelsfinal för bordtennisspelaren Mattias Falck i Australian Open mot sydkoreanen Jang Woo-Jin. Spelarna bytte setvinster med varandra innan Falck gav sig själv läge att avgöra efter att ha tagit hem femte set med 11–6. Men Woo-Jin,.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 06:30

Falck informerade om flytten för sent

Foto: Tom Wall
I tisdags var det meningen att alla ambulanser i södra Skåne skulle börja utgå från Malmö, men entreprenören Falck informerade SOS Alarm om förändringen först dagen innan. För sent, menar SOS Alarm som satte tillfälligt stopp för flytten.
Redan i höstas, när Falck tog över driften av ambulanserna i sydvästra Skåne, var entreprenörens mål att alla bilar skulle utgå från Lockarp utanför Malmö.

Skånskan - 15 aug 16 kl. 06:00

Ambulansproblem hos Falck

Skåne Krisen i ambulanssjukvården i sydvästra Skåne är stor. Akutambulanser ställs av och personal som egentligen inte har rätt kompetens hyrs in för att köra en del av de ambulanser som är kvar. Detta menar en före detta anställd hos Falck Ambulans AB.

Skånskan - 28 apr 19 kl. 16:43

VM-silver till Mattias Falck

Bordtennis Mattias Falck lyckades inte rubba storfavoriten Ma Long i VM-finalen.
Kinesen vann med 4-1 i set och tog tredje raka guldet.Ma Long rivstartade finalen och tog hem de två första seten med 11-5 och 11-7.

Kristianstadsbladet - 15 mar 12 kl. 11:19

Falck blixtinkallar ambulanser

Foto: Tom Wall
Som en följd av den pågående konkurssituationen i ambulansföretaget Sirius Humanum riskerade Skåne att stå utan 20 ambulanser på torsdagsmorgonen. För att inte riskera att stå tomhänt tvingades Falck blixtinkalla 24 ambulanser från annat håll.
När ambulansföretaget Sirius Humanum gick i konkurs häromveckan var tanken att Siriusambulanser i Skåne skulle fortsätta användas av Falck.

Skånskan - 27 apr 19 kl. 19:40

Mattias Falck vann semifinalrysaren

BORDTENNIS Det finns inga gränser för Mattias Falcks framfart. På söndagen spelar 27-åringen sensationellt VM-final i bordtennis.Med Jörgen Persson som trygg matchcoach har Mattias Falck ångat på under VM i Budapest.

Skånskan - 28 apr 19 kl. 14:39

Inget VM-guld för Mattias Falck

Bordtennis Det blev inget VM-guld för Mattias Falck. Flerfaldige VM-mästare Ma Long blev för svår och den svenske bordtennisspelaren förlorade med 4-1 i set.
Men han gav sig inte utan kamp.

TA - 15 mar 12 kl. 11:44

Falck blixtinkallade ambulanser

Foto: Tom Wall
Som en följd av den pågående konkurssituationen riskerade Skåne att stå utan 20 ambulanser.
När ambulansföretaget Sirius Humanum gick i konkurs häromveckan var tanken att Siriusambulanser i Skåne skulle fortsätta användas av Falck. Falck skulle betala för att använda dem innan parterna kunde komma överens om ett uppköp av bilarna.

Trelleborgs Allehanda - 20 mar 13 kl. 12:04

Falck får fortsatt ansvar i sydväst

Arkiv: Scanpix
Falck Ambulans AB forsätter med ambulansverksamheten i Trelleborg och sydvästra Skåne. Det står klart efter att upphandlingen av ambulansjukvården i Skåne avslutades på tisdagen.
Sedan företaget Sirius Humanum gick i konkurs i mars förra året tog Falck över deras verksamhet i sydvästra distriktet med bland annat Trelleborg och Vellinge, och det östra distriktet, där bland annat Kristianstad och Österlen ingår.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Böckerna som lånas mest av grova brottslingar

Böcker om maffia, knarkbaroner och bankrånare toppar utlåningslistorna på Hall och Kumla, två anstalter med den högsta säkerhetsklassen, enligt siffror som.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Oklart om någon vågar lämna belägrad enklav

Syrien har öppnat ännu en så kallad humanitär korridor för att civila ska kunna lämna ett belägrat rebellkontrollerat område i provinserna Idlib och Hama..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Förslag om tiggeritillstånd nedröstat

Förslaget om att införa krav på tiggeritillstånd i Lomma fick blankt nej. Det var Sverigedemokraterna som ville att den skånska kommunen skulle följa Eskilstuna i spåren, men de andra partierna i kommunstyrelsen var emot, rapporterar.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Claes Malmberg förlänger turné

Claes Malmberg förlänger scenföreställningen "Mr universum", och ger sig ut på höstturné till åtta nya orter..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

15-åringens succédebut för IFK Göteborg: "Är i chock"

Hoppade in och blev målskytt i cupmötet med BK Astrio • Se målet..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Utredning om olycka i hoppborg läggs ner

Polisutredningen om olyckan på Kiviks marknad då en hoppborg rasade ihop har lagts ner. Polisen har inte lyckats ringa in någon gärningsman, rapporterar.

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Säröleden avspärrad efter bilolycka

Två personbilar kolliderade på väg 158, i södergående riktning, under torsdagen. Räddningstjänsten spärrade initialt av vägen helt..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Rohingyer vill inte återvända till Myanmar

Den kritiserade planen för att återföra rohingyaflyktingar till Myanmar ser inte ut att bli satt i verket..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Brändernas effekter når långt bortom Amazonas

De omedelbara följderna av bränderna i Amazonas regnskog är luftföroreningar och hälsoproblem i närområdet..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Hanif Bali – Moderaternas enfant terrible

GP:s Arne Larsson om varför Ulf Kristersson har svårt att hantera sin kontroversielle riksdagsledamot..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.