Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:58

Expressen - 12 jul 19 kl. 20:02

Bruno Holmdahl, 50, sköt ihjäl man – domen står fastBruno Holmdahls dom på 18 års fängelse för mordet på en man i Skaraborg står fast efter att Högsta domstolen nekat prövningstillstånd.Offret blev misshandlat med ett svärd för att sedan skjutas ihjäl och dumpas i en gödselbrunn..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Holmdahl, Holmdahls, Skaraborg, Högsta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bruno, Holmdahl50 , sköt, ihjälman , domen, står, fast
Expressen - 12 mar 19 kl. 16:39

Bruno Holmdahl sköt ihjäl man – vill frias

Bruno Holmdahl, 49, svärdmisshandlade en man för att sedan skjuta ihjäl honom, slog tingsrätten fast.Nu har den dömde mördaren överklagat domen. Han vill frias..

Expressen - 25 feb 19 kl. 11:04

Bruno Holmdahl, 49, sköt ihjäl man efter svärdattack

Bruno Holmdahls plan var att mc-klubben Brödraskapet Wolfpack skulle etablera sig i Skaraborg.Men etableringen stoppades av polisen och Bruno Holmdahl har nu dömts till 18 års fängelse – för mord.Han misshandlade en man för att sedan skjuta ihjäl honom och dumpa kroppen vid en gödselbrunn..

Expressen - 27 maj 19 kl. 11:02

Bruno Holmdahl, 49, sköt och dumpade man i gödselbrunn

Bruno Holmdahl, 49, misshandlade en man med svärd och sköt sedan ihjäl honom innan han dumpade honom i en gödselbrunn.Planen var att etablera mc-klubben Brödraskapet Wolfpack i Skaraborg, men etableringen stoppades av polis.Nu dömer hovrätten honom till 18 års fängelse för mord..

GT - 12 jul 19 kl. 20:02

Bruno Holmdahl, 50, sköt ihjäl man – domen står fast

Bruno Holmdahls dom på 18 års fängelse för mordet på en man i Skaraborg står fast efter att Högsta domstolen nekat prövningstillstånd.Offret blev misshandlat med ett svärd för att sedan skjutas ihjäl och dumpas i en gödselbrunn..

BT - 11 sep 14 kl. 07:58

Drömfångaren Bruno K Öijer

När Bruno K Öijer kommer med sin första diktsamling på flera år är det en stor händelse för många. Han är ju en stjärna, den hyllade outsiderpoeten nummer ett i Sverige, och en av de få som lyckas förena strålande scenframträdanden med högkvalitativt språk. Titeln på diktsamlingen är en viskning till Edgar Allan Poes sista dikt, den om Annabel Lee, där den frånvarande, döda kärleken ändå är närvarande och extatiskt möjlig.

Corren - 09 feb 16 kl. 12:55

Inspirerade till teater – frös ihjäl

Tiggaren Bruno Montiano, som var en av inspirationskällorna till teaterföreställningen Bröllopsresan, har frusit ihjäl i Tyskland..

GT - 25 feb 19 kl. 13:12

Pappan och sonen är båda dömda mördare

Deras relation beskrivs som ”väldigt nära och bra”.Nu är både far och son dömda till långa fängelsestraff för mord.Henrik Holmdahl, 27, efter att ha knivhuggit en släkting och lämnat honom att dö i en skogsdunge.

HBL - 26 okt 13 kl. 06:04

Både farfar och morfar satt i fångläger

I dag träffas delegaterna i Finlands svenska socialdemokrater för 100:e gången för en förbundskongress. För Folke Sundman är jubileet extra viktigt. Han föddes in i förbundet och har varit det troget hela sitt liv.

BT - 19 dec 14 kl. 05:48

Åtta barn döda i befarat massmord

Australien skakas återigen av ett brutalt våldsdåd. Åtta barn har hittats döda i en förort till staden Cairns i norra Queensland. Enligt uppgifter i lokala medier ska barnen ha blivit ihjälhuggna.

BT - 19 dec 14 kl. 07:08

Nytt brutalt dåd ? åtta barn döda

Australien skakas återigen av ett brutalt våldsdåd. Åtta barn har hittats döda i en förort till staden Cairns i norra Queensland. Enligt uppgifter i lokala medier ska barnen ha blivit ihjälhuggna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Präst jämförde Jesus och Hitler – avkragas

En präst som gjort islamofobiska och antisemitiska uttalanden avkragas, skriver Kyrkans Tidning. Enligt domkapitlets utredning har prästen gjort uttryck för "djupt problematiska teologiska utsagor". Prästen ska i en nazistisk podd gjort jämförelser mellan Jesus och Hitler..

Expressen - 1 timme sedan

Råttor bland mat till flyg från Sverige

Råttor, bajs och smuts. Det hittade livsmedelsinspektörer när de besökte ett företag som levererade mat till flyg till och från Sverige...

Expressen - 2 timmar sedan

Kraftig jordbävning på Bali

Under natten till tisdagen inträffade en kraftig jordbävning på den populära turistorten Bali.Enligt sajten Earthquake report mättes den till 5,7 i magnitud..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Explosion i flerfamiljshus i Skåne

Vid klockan 00.15 larmas flera resurser till Hälsingborgsvägen i Landskrona där det ska ha skett en kraftig explosion.Enligt vittnen hördes smällen över hela staden.

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i radhuslänga – tre till sjukhus

En brand har brutit i två radhus i Akalla, Stockholm.Vid 02.48 har räddningstjänsten inte kontroll över branden som riskerar att sprida sig.

Expressen - 3 timmar sedan

48 gripna efter protester mot Trumps gränspolis

Demonstranter blockerade trafiken i centrala New York under måndagen – polisen fick avbryta och gripa minst 48 personer, rapporterar CNN.Demonstranternas budskap: Lägg ner Immigration and Customs Enforcement (ICE)..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Man död efter olycka med fyrhjuling

En man i 50-åråldern har dött i en fyrhjulingsolycka i Östergötland.– Vi har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik, säger Joel Gerdin, vakthavande befäl vid polisregion öst..

Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Explosion i USA – en död och 15 skadade

Ett hus har exploderat i Murrieta i Kalifornien.En person har dött och 15 har skadats i olyckan, rapporterar CNN..

Expressen - 5 timmar sedan

Ebolafall upptäckt i storstad: ”Oroande”

En pastor som nyligen reste in i miljonstaden Goma i Kongo-Kinshasa ska ha testat positivt för ebola. – Det är oroande att det kommit till en miljonstad som Goma, säger Sveriges ambassadör för global hälsa Anders Nordström, till SvD. .

Expressen - 5 timmar sedan

Beskedet: Ingen ”Greta-effekt” på flygtrafiken

Antalet resenärer som flyger fortsätter att öka trots det senaste årets heta klimatdebatt. – Vi ser ingen återhållsamhet, vi ser det motsatta, säger Lufthansas vd Carsten Spohr i en intervju enligt Reuters.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.