Expressen > Sport

Tuesday, 16 July, 06:12

Expressen - 12 jul 19 kl. 19:26

”Nu är tilliten körd i botten”Svenska fotbollförbundet har anmälts till DO – men vägrar ändå att berätta om herrlandslaget fick större VM-bonusar än damspelarna.Nu får förbundet kritik från stiftelsen Fairpay. – Det bästa de kan göra är att vara öppna med siffrorna och berätta varför de ser ut som de gör. Nu är tilliten i botten, när det gäller att det ska vara jämställt, säger Fairpays verksamhetschef Isabelle Widmark. – Uppgifter som bland annat berör personlig integritet, sekretess och affärsöverenskommelser ska stanna mellan de som ingått avtalen, säger förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
DO, VM, Fairpay, Fairpays, Isabelle Widmark, Håkan Sjöstrand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är tilliten, kördi , botten
Aftonbladet - 12 jul 19 kl. 20:20

SvFF sågas: ”Nu är tilliten körd i botten”

Politologerna - 31 okt 17 kl. 10:59

Fyra grafer över svensk tillit

”Två fakta gifva förnämligast det svenska folklynnet sin karaktär i våra dagar. Det ena är, att vi svenskar älska och intressera oss för naturen men icke för människor. Det andra: att vi sakna nationalkänsla.

YLE - 25 nov 13 kl. 08:00

Nuotio om polischefen: ”Jag hoppas att han inte avgår”

Polishärvan med polisöverdirektör Mikko Paatero i spetsen klarnar senare i dag, då vi får veta om Paatero väljer att avgå eller inte. Enligt Kimmo Nuotio, professor i straffrätt vid Helsingfors Universitet, är det inte rättvist att lägga allt ansvar på en person i polisorganisationen. Nuotio efterlyser i stället förbättringar i systemet och mera forskning kring tillsynsverksamheten inom polisen.

YLE - 25 nov 13 kl. 13:11

Nuotio om polischefen: ”Allt inte hans ansvar”

Kimmo Nuotio, professor i straffrätt vid Helsingfors Universitet, anser att det inte är rättvist att lägga allt ansvar för oklarheterna inom polisen på en person i polisorganisationen. Nuotio efterlyser i stället förbättringar i systemet och mera forskning kring tillsynsverksamheten inom polisen. Enligt Nuotio är det för mycket väntat att en enda person ska ha kontroll över polisens alla verksamheter.

BT - 24 jan 14 kl. 10:35

Forskare efter Boråsfallet: Höga polischefer skyddas

Högre polischefer skyddas och behandlas på ett annat sätt än vanliga poliser. Det är en uppfattning som polisforskaren Stefan Holgersson stöter på. – Ja, jag har ett antal exempel från poliser ute på fältet i olika län.

Dagensanalys.se - 23 feb 16 kl. 13:28

Allt färre litar på att företagen skyddar våra personuppgifter

Litar du på att dina personuppgifter verkligen behandlas på rätt sätt av företag, varumärken och mobiloperatörer? En ny studie visar på en kraftig minskning av tilliten för företagen under de senaste åren. Det kan vara dags för mer transparens kring hur företagen använder kontextuell mobildata.

Dagensanalys.se - 04 jun 18 kl. 14:30

Svenskar oroliga över hur företag använder deras personliga data

Två tredjedelar av svenskarna är oroliga över hur företag använder sig av personlig data de samlar in. Det visar en ny SynoInt-undersökning på uppdrag av Tieto. Över 90 procent av de svarande anser att det är viktigt att företagen informerar hur de använder den personliga data de samlar in, men endast en tredjedel anser att företagen är tillräckligt bra på detta.

Skånskan - 02 nov 18 kl. 06:00

Känner sig inte trygg i Hörby

HÖRBY Hörbys blivande kommunalråd Cecilia Bladh in Zito (SD) vill att det tas krafttag mot otryggheten i byn. Hon undviker själv att gå ut ensam på kvällarna, eftersom ungdomar flera gånger har kastat glåpord efter henne och följt efter henne.
– Jag vill prata öppet och ärligt om problemen med otryggheten i samhället, säger hon.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Uppgifter i natt: Nu är jätteaffären klar

Juventus vinner dragkampen om Matthijs de Ligt .

Expressen - 7 timmar sedan

Fulspelet avslöjat av den nya läckan

Nasser al-Khelaifi, Paris Saint-Germain presidenten, är i blåsväder. The Guardian skriver att han ska ha betalat en agent vid en transfer, något som inte är tillåtet enligt Fifa. .

Expressen - 7 timmar sedan

Granqvist bekräftar: ”Vi är ganska nära”

Kalle Joelsson knäskadad. Ian Pettersson, 16 år, som enda alternativ på bänken.Nu berättar Andreas Granqvist att HIF närmar sig en värvning av en målvakt.

Expressen - 8 timmar sedan

Det håller inte för att vara en guldkandidat

SUNDSVALL. Hammarby var på väg mot en rejäl missräkning efter en usel kollektiv försvarsinsats - men räddades av Vidar Örn Kjartansson. Islänningen som värvades för att avgöra sådana här matcher.

Expressen - 8 timmar sedan

Klart: Svenskarnas starttider i The Open

Henrik Stenson lottad i publikboll .

Expressen - 9 timmar sedan

”De minnen jag har gör det inte mindre speciellt”

Henrik Stenson redo för årets upplaga av The Open.

Expressen - 9 timmar sedan

”Henkes” Helsingborg fortfarande obesegrat

Henrik Larsson har fått en drömstart med Helsingborg.Efter Andreas Landgrens segermål mot Sirius kan ”Henke” räkna till två segrar på sina tre matcher..

Expressen - 9 timmar sedan

Kjartansson hjälte i sin sista (?) match

Sista matchen (?) för Hammarby – och stor matchhjälte.Om det nu var Vidar Örn Kjartanssons avsked så kunde han inte ha avslutat bättre.

Expressen - 9 timmar sedan

Ståhls nya uppvisning: ”Bland det sjukaste..”

Ingen kan hota Daniel Ståhl.I Varberg kastade Ståhl fyra raka kast över 70 meter och krossade konkurrenterna med 70,89.– Det är bland det sjukaste jag upplevt, säger SVT:s friidrottsexpert Kajsa Bergqvist..

Expressen - 9 timmar sedan

Nytt jättehopp av Tilde Johansson

Sveriges nya friidrottskomet Tilde Johansson, 18, fortsätter leverera.Under Varbergs grand prix vann Johansson med starka 6,65 i motvind.– Jag saknar ord.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.