Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:42

Expressen - 12 jul 19 kl. 18:53

Bil har voltat av vägen – fyra personer inblandadeEn personbil har voltat av vägen på E4 strax utanför Jönköping.I bilen befann sig fyra passagerare.– Det är väldigt trögt på platsen, säger David Högberg, inre befäl vid räddningstjänsten Jönköping..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E4, Jönköping, David Högberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilhar , voltatav , vägen, fyrapersoner , inblandade
Skånskan - 12 mar 19 kl. 18:04

Bil voltat – Trelleborgsvägen avstängd

Malmö En personbil uppges ha voltat på Trelleborgsvägen men ska ha lyckats landa på hjulen igen. Polis, ambulans och räddningstjänst har åkt till platsen för närmare undersökning. Det är inledningsvis oklart om någon har skadats.

Sydsvenskan - 10 dec 18 kl. 04:53

Bil voltat – vägen avstängd

Under måndagsmorgonen larmades polis och räddningstjänst till en trafikolycka på Riksväg 11 mellan Vedebröd och Sjöbo. Bilen hade voltat och hamnat på taket..

GT - 24 sep 17 kl. 19:03

Kvinna klipptes loss efter att bil voltat – vägen avstängd

En singelolycka har inträffat på riskväg 40.En kvinna fick klippas loss och under tiden som räddningsarbetet pågick valde man att stänga av vägen.– hon har förts till sjukhus med ambulans, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund..

Expressen - 22 aug 18 kl. 03:54

Fyra personer till sjukhus efter bil voltat på E22

Fyra personer har fått föras till sjukhus sedan en bil voltat på E22 i Norrköping under natten mot onsdag, skriver Norrköpings tidningar. Skadeläget är oklart.– Bilen är ganska illa tilltyglad, säger Daniel Agerhult, inre befäl vid räddningstjänsten till tidningen.

Expressen - 06 apr 18 kl. 19:42

Bil voltat – person skadad

En person har skadats efter att en bil voltat i Perstorp kommun. Vägen är helt avstängd.– Jag har ingen uppgift om skadestatus, säger Rickard Lundqvist, informatör vid polisens ledningscentral..

UNT - 24 okt 13 kl. 01:03

Prejade bil av vägen

En man i 25-årsåldern väckte polisens intresse efter att han prejat en annan bil av vägen..

Expressen - 21 jul 16 kl. 00:23

Mc körde in i bil på Sveavägen

Två personer på en motorcykel körde in i en bil på Sveavägen i Stockholm. – Vi är på plats, säger Lena Baakki, vakthavande befäl vid polisen..

Sydsvenskan - 03 okt 16 kl. 08:45

Mc i krock med bil på Lundavägen

En motorcykel har krockat med en bil på Lundavägen i Malmö..

Expressen - 02 jul 18 kl. 05:35

Polis prejade bil av vägen – två till sjukhus

Två pojkar har förts till sjukhus och en har omhändertagits efter att polis prejat en bil av vägen.Bilen voltade och hamnade på taket, uppger polisen.Föraren – som är under 18 – misstänks ha försökt köra på poliser innan biljakten inleddes..

Corren - 01 maj 19 kl. 21:00

Försökte preja bil av motorvägen

I hög hastighet försökte den 42-årige mannen preja en bil av motorvägen..

NT - 01 maj 19 kl. 21:00

Försökte preja bil av motorvägen

I hög hastighet försökte den 42-årige mannen preja en bil av motorvägen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Brand i lägenhetshus – risk för spridning

Det brinner i ett lägenhetshus på Södermalm i Stockholm.Branden startade i ett hissmaskinsrum och har spridit sig till byggnadens tag.– Vi är på plats där med fyra stationer, med nästan trettio man, säger Ulf Tholén vid Storstockholm brandförsvar..

Expressen - 15 minuter sedan

Global uppvärmning hotar sköldpaddorna

Den globala uppvärmningen hotar beståndet av oäkta karettsköldpaddor som föds vid afrikanska Kap Verde.Enligt en ny studie kommer de högre temperaturerna leda till att alla sköldpaddor som föds blir honor, skriver The Independent. .

Expressen - 45 minuter sedan

Sista vädjan för Altin, 18: ”Tar mitt liv ifrån mig”

Tisdag klockan 06.30 hämtas hjärttransplanterade Altin Vitia, 18, från Lund för att utvisas.Hans läkare har kämpat in i det sista för att stoppa utvisningen.

Expressen - 1 timme sedan

Präst jämförde Jesus och Hitler – avkragas

En präst som gjort islamofobiska och antisemitiska uttalanden avkragas, skriver Kyrkans Tidning. Enligt domkapitlets utredning har prästen gjort uttryck för "djupt problematiska teologiska utsagor". Prästen ska i en nazistisk podd gjort jämförelser mellan Jesus och Hitler..

Expressen - 2 timmar sedan

Råttor bland mat till flyg från Sverige

Råttor, bajs och smuts. Det hittade livsmedelsinspektörer när de besökte ett företag som levererade mat till flyg till och från Sverige...

Expressen - 3 timmar sedan

Kraftig jordbävning på Bali

Under natten till tisdagen inträffade en kraftig jordbävning på den populära turistorten Bali.Enligt sajten Earthquake report mättes den till 5,7 i magnitud..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Explosion i flerfamiljshus i Skåne

Vid klockan 00.15 larmas flera resurser till Hälsingborgsvägen i Landskrona där det ska ha skett en kraftig explosion.Enligt vittnen hördes smällen över hela staden.

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i radhuslänga – tre till sjukhus

En brand har brutit i två radhus i Akalla, Stockholm.Vid 02.48 har räddningstjänsten inte kontroll över branden som riskerar att sprida sig.

Expressen - 4 timmar sedan

48 gripna efter protester mot Trumps gränspolis

Demonstranter blockerade trafiken i centrala New York under måndagen – polisen fick avbryta och gripa minst 48 personer, rapporterar CNN.Demonstranternas budskap: Lägg ner Immigration and Customs Enforcement (ICE)..

Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Man död efter olycka med fyrhjuling

En man i 50-åråldern har dött i en fyrhjulingsolycka i Östergötland.– Vi har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik, säger Joel Gerdin, vakthavande befäl vid polisregion öst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.