Aftonbladet > Nöje

Tuesday, 16 July, 05:59

Aftonbladet - 12 jul 19 kl. 17:28

Margot Wallström svarar på kritiken om ASAP Rocky: ”Vi har ett självstjändigt rättsväsendwe
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Wallström, ASAP Rocky

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Margot, Wallström, svarar, kritikenom , ASAP, RockyVi , har ett självstjändigt rättsväsendwe
SR - 24 aug 18 kl. 11:42

Margot Wallström svarar på Fikru Marus kritik

Den svensk-etiopiske hjärtläkaren Fikru Maru är besviken på att utrikesminister Margot Wallström aldrig besökte honom i fängelset. Nu svarar Margot Wallström på kritiken..

SR - 17 apr 17 kl. 16:39

Margot Wallström om kritiken mot Turkiets val: Viktigt att det följs upp

Utrikesminister Margot Wallström tycker att det är viktigt att följa upp kritiken mot helgens val och valrörelsen i Turkiet. – Det är för Turkiet och den politiska ledningen att ta tag i det, säger hon..

Sydsvenskan - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen.Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

Helsingborgs Dagblad - 18 jan 16 kl. 15:01

Olle Lönnaeus: Därför avgår inte Margot Wallström

Femtusen medlemmar har lämnat Kommunal. Skandalen kring Sveriges största fackförbund är katastrofal för arbetarrörelsen. Men inget tyder på att Margot Wallström tvingas avgå – om hon inte åtalas för mutbrott.

SVT - 12 jul 19 kl. 14:35

Margot Wallström om ASAP Rocky-kritiken: ”Har fullt förtroende för rättsväsendet”

USA:s tidigare ambassadör Mark Brzezinski och kongressledamoten Adriano Espaillat riktar kritik mot Sveriges hantering av den häktade rapparen ASAP Rocky. Nu svarar utrikesminister Margot Wallström att regeringen inte kontrollerar juridiska processer i Sverige, och att hon har fullt förtroende för det svenska rättsväsendets hantering av ärendet..

YLE - 08 okt 14 kl. 14:05

Margot Wallström: Palestinaerkännande inte för tidigt

Sveriges erkännande av staten Palestina kommer snarare för sent än för tidigt. Det säger utrikesminister Margot Wallström på premiärbesök i Helsingfors. Hon har presenterat den nya socialdemokratiska regeringens utrikespolitik för kollegan och partikamraten Erkki Tuomioja.

Cornucopia - 21 mar 15 kl. 14:34

Margot Wallström backar: Har inte kritiserat Islam och försöker återupprätta relationer med Saudi-Arabien

Utrikesminister Margot Wallström (s) backar nu från tidigare uttalanden och menar att det är en missuppfattning, som fått 57 muslimska länder att uttala stark kritik mot Wallström, tre länder att ta hem sina ambassadörer, och eventuellt ytterligare tre länder nästa vecka. Istället försöker hon via UD reparera relationerna med Saudi-Arabien, som alltså på inget sätt ska frysas om nu någon trodde det. De 57 muslimska länderna har helt enkelt fel när de upplever att Wallström kränkt dem och förolämpat islam, Wallström vet bättre än de som känner sig kränkta och även bättre än experter som bekräftar att hon kränkt islam.

SvD - 15 jan 16 kl. 19:23

Wallström svarar: ”Det finns inget missförstånd”

Margot Wallströms pressekreterare Miriam Abu Eid säger till SVT Nyheter att Margot Wallström inte håller med om att hon skulle missförstått Annelie Nordström..

Sydsvenskan - 07 maj 14 kl. 18:33

Margot Wallström:”Debatten om invandring har mer med känslor än med fakta att göra”

Svenskar svarar genomgående fel på frågor som handlar om allt från hur stor löneskillnaden är mellan män och kvinnor, hur många flyktingar som Sverige tar emot, hur stor arbetslösheten är bland funktionsnedsatta till hur många som vill fortsätta jobba efter pensionsåldern.
Okunskap öppnar upp spelplanen för en irrationell debatt präglad av rädsla.
Det skriver Margot Wallström, mångfaldsansvarig vid Postkodlotteriet..

SVT - 05 okt 14 kl. 20:43

Margot Wallström: Handlar inte om att ta ställning för Palestina

När statsminister Stefan Löfven (S) annonserade att Sverige kommer att erkänna staten Palestina, blev utrikesminister Margot Wallström inte överraskad av kritiken från Israel. Hon menar dock att det inte är ett ställningstagande för den ena parten, utan ett steg på vägen mot en fredlig tvåstatslösning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.