Aftonbladet > Sport

Tuesday, 16 July, 06:32

Aftonbladet - 12 jul 19 kl. 17:32

Talar ut: ”Är rädd att folk ska titta snett”
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Talarut Är , räddatt , folkska , titta, snett
Västerbottens Folkblad - 19 maj 14 kl. 15:20

[PLUS] Talar hellre med folk

Miljöpartiets de grönas språkrör Gustav Fridolin besökte Umeå i går för att diskutera....

Sydsvenskan - 10 nov 14 kl. 13:57

Carl Rudbeck: ”Att rösta har blivit som att titta på TV – man zappar”

Det var länge sedan jag hörde någon säga ”Jag är socialdemokrat (eller moderat eller något annat)”. Däremot har jag ofta på sistone hört bekanta säga att ”Jag röstade på S (eller på M eller på något annat parti)”.Skillnaden kan tyckas obetydlig men den pekar på en förändrad relation mellan väljare och partier.

HBL - 28 sep 14 kl. 09:40

"Folk blir sjuka, nu var det jag"

Märkliga blåmärken växte fram på kroppen. Matlusten försvann, orken sinade. Leukemin, blodcancern, dök upp som från ingenstans och på bara några veckor rasade Kristian von Essens kondition.

YLE - 11 sep 14 kl. 15:18

"Folk här talar ju inte med varandra"

De syriska kvotflyktingar som nu kommer till Finland har ungefär fyra år på sig att bli integrerade och efter det ska de komma tillrätta i vårt samhälle på egen hand. Det kan visa sig vara svårt att komma till en kultur där folk är rätt så tysta. - I början blir man rädd för folk talar ju inte med varandra i det här landet, säger Samer Tayem i Jakobstad.

Trelleborgs Allehanda - 07 okt 14 kl. 17:02

Lawrence talar ut om nakenbilderna

Oscarsbelönade skådespelerskan Jennifer Lawrence talar ut om de nakenbilder på henne som hackare publicerade på nätet i augusti.
I en stor intervju med tidningen Vanity Fair säger Hollywoodstjärnan att det inte handlar om en skandal utan om ett sexbrott. - Bara för att jag är en offentlig person, bara för att jag är en skådespelerska, så betyder inte det att jag får skylla mig själv, säger hon till tidningen.

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 17:02

Lawrence talar ut om nakenbilderna

Oscarsbelönade skådespelerskan Jennifer Lawrence talar ut om de nakenbilder på henne som hackare publicerade på nätet i augusti.
I en stor intervju med tidningen Vanity Fair säger Hollywoodstjärnan att det inte handlar om en skandal utan om ett sexbrott. - Bara för att jag är en offentlig person, bara för att jag är en skådespelerska, så betyder inte det att jag får skylla mig själv, säger hon till tidningen.

YLE - 02 dec 16 kl. 03:57

Asylsökande på prao: "Känns som om man lever igen då man träffar folk"

Över 400 asylsökande har erbjudits korta praktikperioder inom flera olika branscher i år. Nästa år väntas ännu fler få praoplats, men deras chanser att få anställning är inte stora. - Jag lägger in grejerna i rätt hyllor och om någon behöver hjälp med att hitta en produkt försöker jag hjälpa.

BT - 12 okt 11 kl. 13:10

Hermansson: "När Åkesson talar invandring blir det tyst"

I det nya riksdagsårets första partiledardebatt valde Jimmie Åkesson (SD) att ?? på allvar lyfta den stora ödesfrågan invandringspolitiken. En utmaning för övriga partier i kammaren?

Sydsvenskan - 05 jan 15 kl. 04:00

”Hellre ett bångstyrigt folk än ett lättstyrt.”

Till demokratins väsen hör kiv och käbbel medan samförstånd och ”blocköverskridande överenskommelser” lätt kan sätta krokben för besvärliga men viktiga demokratiska processer.När de stora partiernas ledare talar med en mun kan man utgå från att folkviljan kommer i kläm. Visst kan man förstå att somliga tycker att det är skönt att vi slipper ett extraval som antagligen inte hade förändrat något utan som bara hade bekräftat status quo.

Dagens PS - 05 mar 18 kl. 07:11

Di: ”Köp aktien och titta på den om ett år”

Affärstidningen Dagens industri sätter rekommendationen köp för fastighetsbolaget Victoria Park. ”Köp aktien och titta på den om ett år – sannolikheten är hög att både substansvärdet och aktien står klart högre än i dag”, skriver tidningen. Tidningen skriver i sin analys att det är viktigt att hitta fastighetsbolag som kan öka intjäningen för egen maskin och inte bara förlitar sig på en bra marknad.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 01:30

Driv folk­häl­so­ar­be­tet brett

Min am­bi­ti­on är att Skåne ska ha den bästa vården. För mig som cen­ter­par­tist är det ock­så ex­tra vik­tigt med en nära vård i hela Skåne. Det är en vård med hög till­gäng­lig­het.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 30 minuter sedan

Därför valde Los Angeles Björnfot

Aftonbladet - 7 timmar sedan

VM-festen inspirerar Gothia Cup-spelarna

Aftonbladet - 9 timmar sedan

”Finns rum för en enorm utveckling”

Aftonbladet - 10 timmar sedan

Jättekast av Daniel Ståhl i GP-tävling

Aftonbladet - 10 timmar sedan

Mikael Ymer vidare i BåstadOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.