GT > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:10

GT - 12 jul 19 kl. 17:25

Svenska ön till salu – för 20 miljoner kronorHar du sisådär 20 miljoner över i semesterkassan?Då kan du köpa en egen ö utanför Strömstad.– En fantastisk plats, säger mäklaren Leif Fourong om ön som väcker uppmärksamhet..
Läs mer på GT
Läs mer om:
, Strömstad, Leif Fourong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska öntill , saluför 20 miljoner kronor
Cornucopia - 01 mar 18 kl. 11:05

Hemnet: Nya rekord i antalet lägenheter till salu

Hemnet rapporterar idag utbudsstatistiken för februari och nya rekord på antalet lägenheter till salu slås säsongsmässigt i såväl landet som i Stockholm. För villor ser det mer normalt ut i landet som helhet även om antalet osålda villor ökar snabbt i Stor-Stockholm.
Bostadsrätter till salu per månad i Sverige 2014 - 2018.

Cornucopia - 03 apr 18 kl. 11:29

Rekordmånga bostadsrätter till salu - trots allt färre nya objekt

Hemnets månadsstatistik för mars visar på att det för månaden alltjämst är rekordmånga bostadsrätter till salu i Sverige. Detta trots att allt färre nya objekt läggs ut till salu, så det tar allt längre tid innan man lyckas sälja en lägenhet. Skillnaderna är dock stora över landet och i Stockholm är nu utbudet normalt, samtidigt som färre än normalt objekt tillkommer.

Dagens PS - 26 feb 19 kl. 07:24

Ökning av nyproducerat till salu

Antalet nyproducerade bostadsrätter till salu ökade i januari samtidigt som begagnade bostadsrätter minskade. Det visar en sammanställning som den statliga bolånejätten SBAB genomfört. Förra året fanns det totalt 19 016 nyproducerade bostadsrätter till salu i Sverige, i år fanns det 20 815.

Cornucopia - 01 aug 18 kl. 17:33

Hemnet: 60% mer villor till salu i Stor-Stockholm än 2017

Utbudet av lägenheter till salu förblev i år större i juli än juli 2018, även om de inte var abnormt mycket högre. Däremot talar en del för att raset i bostadspriserna vandrar vidare till villamarknaden, som i Stor-Stockholm nu visade upp 60% fler objekt till salu i juli än förra året.Villor till salu i Stor-Stockholm.

Cornucopia - 03 sep 18 kl. 10:02

Hemnet: Rekordutbud av lägenheter till salu - även villor i Stor-Stockholm

Hemnets statistik för augusti visar på ett nytt rekordutbud av befintliga lägenheter till salu, dvs exklusive det enligt Booli redan rekordartade utbudet av nyproducerade lägenheter. Även villor till salu är på rekordnivåer, åtminstone i Stockholm. Förra årets överutbud överträffas alltså och väldigt lite talar därmed för annat än fortsatt fallande priser och den sk köparens marknad.

Cornucopia - 01 okt 18 kl. 14:16

Hemnet: Rekordutbud bostadsrätter till salu - även villor i Stockholm

Hemnets statistiktjänst rapporterar att det nu är ett rekordutbud av bostadsrätter till salu i Sverige. Det har aldrig tidigare, oavsett årstid, varit så många lägenheter utlagda på hemnet. Antalet villor till salu i Stor-Stockholm slår också rekord för säsongen.

Sydsvenskan - 29 dec 11 kl. 08:07

Rekordmånga bostäder till salu

Utbudet av villor och bostadsrätter till salu har varit stort under året och sedan juni legat mycket över det normala, enligt siffror från Bovision. Inför nästa år finns fortfarande många bostäder till salu.
STOCKHOLM.

Cornucopia - 17 feb 18 kl. 13:04

Hemnet: Ca 65% fler lägenheter till salu i Stockholm än normalt - ej räknat nyproduktion

Hemnets statistik över antalet bostadsrätter till salu i Stockholm och Stor-Stockholm visar på att det nu är ca 65% fler lägenheter till salu än normalt för de senaste åren och säsongen, detta oräknat nyproduktion. Marknaden översvämmas alltså även av gamla lägenheter till salu.Utbud bostadsrätter i Stor-Stockholm 2014 - 2018.

Cornucopia - 05 feb 19 kl. 16:55

Allt lägre utbud av bostäder till salu - ändå faller priserna

Bostadspriserna sjunker och ändå blir det ett allt lägre utbud av bostäder. Folk avvaktar helt enkelt försäljning och blir inlåsta i sina bostäder, när de inte längre kan få forna drömpriser. Utbudet har varit lägre, men är nu långt från rekordnivåer, baserat på Hemnets statistik tillbaka till 2014.

Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:12

SBAB: Kraftig ökning av bostadsrätter till salu

”I statistiken finns inte nyproduktionen med.” Det har skett en kraftig ökning av bostadsrätter till salu. Det uppger SBAB, som med hjälp av siffror från Booli har jämfört hur utbudet av bostadsrätter såg ut i oktober i år med samma period förra året.

Dagens PS - 01 dec 17 kl. 10:35

Nästan 50 procent fler bostadsrätter till salu

Kraftig ökning jämfört med i fjol, visar Hemnets siffror. Enligt bostadssajten Hemnet fanns i november drygt 20.600 bostadsrätter till salu, vilket innebär att det är 40 procent fler bostadsrätter till salu jämfört med samma månad i fjol – det är också den högsta novembersiffran på fyra år, rapporterar Nyhetsbyrån Direkt, som uppger att ökningen i Stockholms län för bostadsrätter till salu är nästan 50 procent sedan november förra året.

Fler nyheter från GT

GT - 10 minuter sedan

Tjuvarna slog till – när familjen låg och sov

Familjen var på väg till Spanien på sin semester när de tog en sovstund i grannlandet Frankrike.Då slog tjuvarna till och gjorde inbrott i husbilen – utan att familjen vaknade.– Tjuven kröp under sonens säng, säger Tommy Almqvist.

GT - 2 timmar sedan

JUST NU: Mordförsök – två unga män skjutna

Två män har hittats skottskadade i Göteborg – båda är förda till sjukhus.– Vi har inlett en förundersökning om försök till mord, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen..

GT - 7 timmar sedan

Mäktiga scener när Gothia cup invigdes

1 710 lag från 78 länder.Totalt 35 000 spelar Gothia cup i Göteborg i år.Världens största ungdomsturnering är i gång – och i sedvanlig ordning bjöds det på fyrverkerier, dans och sång under invigningskvällen..

GT - 8 timmar sedan

Gais-glädjen: har fått in närmare 100 000

Efter att Bosko Orovic sparkats kom Gais med en uppmaning till fansen:Hjälp oss ekonomiskt.Och uppmaningen har gett resultat.Runt 100 000 kronor hade kommit in på måndagskvällen, skriver GP.

GT - 8 timmar sedan

Taxichaufför tömde blåsan ute på gatan

Taxichauffören blev kissnödig och tömde blåsan ute på gatan.Då körde en polisbil förbi och såg vad som hände.Nu åtalas chauffören, skriver Mölndals-Posten.

GT - 9 timmar sedan

Man dömdes för dansk skalle – frias i hovrätten

En man i 25-årsåldern dömdes för att ha attackerat en väktare med knytnävsslag och en skallning.Nu ändrar hovrätten domen – och mannen går fri, skriver Hallands Nyheter. .

GT - 9 timmar sedan

Hade knarkfabrik – får sänkt straff

Ett par hyrde ut ett hus på Orust där de odlade och sålde cannabis.Tingsrätten dömde dem till två och ett halvt respektive två års fängelse.Nu sänker hovrätten straffen, skriver Lokaltidningen STO.

GT - 10 timmar sedan

Ryttare rädda efter hästolyckan i Säve

Jenny Ek var ute på en ridtur när hästen plötsligt ryckte till. Skrämd av två cyklister på ridvägen skenade hästen i väg och skadade sig allvarligt. Efter olyckan har flera ryttare i området inte vågat ge sig ut på ridvägarna.

GT - 10 timmar sedan

Inspektör hotades – efter Estelles Metallica-konsert

En av Miljöinspektörerna som var med under Estelles Metallica-konsert har i efterhand blivit utsatt för hot.– Vi ser väldigt allvarligt på detta, säger Anna Ledin, direktör på Miljöförvaltningen..

GT - 12 timmar sedan

Busschaufförerna har fått nog – vill få slut på trakasserierna

De blir utsatta för trakasserier, hot och fientlighet varje dag. Busschauffören Jenny Gustavsson, 43, har tröttnat.– Folk har blivit mycket mer fientliga och man kan inte behandla oss hursomhelst, säger hon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.