Skånskan > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:29

Skånskan - 12 jul 19 kl. 17:21

Nya spelare i TFFFOTBOLL Dagarna före omstarten till Superettan presenterar Trelleborgs FF två sommarnyförvärv.Det är anfallaren Henrik Johansson, för övrigt barnbarn till brasilianske fotbollsikonen Garrincha, och danske mittfältaren Christian Thobo Køhler som har skrivit på för klubben. Tidigare igen har TFF värvat in den serbiske försvararen Bozidar Velickovic.
Henrik Johansson har den senaste veckan provtränat med TFF. Han medverkade också i förra helgens träningsmatch mot danska Silkeborg, förlust 1-2.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TFF, FOTBOLL Dagarna, Superettan, Trelleborgs FF, Henrik Johansson, Garrincha, Christian Thobo Køhler, Bozidar Velickovic, Johansson, Silkeborg, Brentford, Halmstads BK, U19, Peter Swärdh, Christian Thobo, FC Helsingör, Swärd, Christian, FC Helsingør, Syrianska, Swärdh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya spelarei , TFF
Magazin24 - 10 jun 11 kl. 07:28

TFF visar intresse för Mhedi Khalil

Trelleborgs FF är ute efter nya spelare. TFF:s klubbdirektör Lasse Larsson har varit på en av Patrick Mörk arrangerad scoutingresa till Sierra Leone Mörk att titta på intressanta spelare till klubben.
I Afrika hittade han Mhedi Khalil, tidigare KFF-spelare.

Trelleborgs Allehanda - 13 feb 14 kl. 11:30

TFF nobbar Tibor Cica - ny anfallare testas

Efter ett par veckors provträning och en halvlek på topp mot Landskrona Bois har Tibor Cica gjort sitt i TFF. Klubben kommer inte att skriva kontrakt med den 20-årige anfallaren.
Robin Jacobsson är däremot inte avskriven ännu.

Trelleborgs Allehanda - 31 jul 11 kl. 22:16

Det blir en lång höst för TFF

Foto: Scanpix
TFF åker inte ur allsvenskan, skriver TA-sportens krönikör
Stig Dagerman skrev i sin Birgitta svit: ?Snart sätter hösten sina stora yxor till den stam varpå vår längtan växer.? Höst och längtan.

Trelleborgs Allehanda - 18 nov 12 kl. 12:15

TFF-ikon kritisk: "Övermod blev TFF:s fall"

Bosse Andersson har spelat 476 A-lagsmatcher i TFF. Efter karriären har han följt laget i vått och torrt, och riktar nu skarp kritik mot klubben efter fallet genom divisionerna. Ett fall som enligt TFF-ikonen beror på bristande ödmjukhet.

Trelleborgs Allehanda - 15 nov 12 kl. 10:21

"Minst sex-sju spelare stannar"

Arkivbild: Tomas Nyberg
Minst sex till sju spelare stannar i TFF, tror tränaren Anders Grimberg. Sedan blir det uppflyttade tipselitspelare och en hel del nyförvärv som kommer att utgöra truppen nästa år.Nästa vecka kommer ett tiotal provspelare till Trelleborg.

Trelleborgs Allehanda - 12 nov 13 kl. 00:03

Tre nya testspelare hos TFF

Foto: Jonas Jakobsson
Denna vecka kommer cirka tio spelare att provträna med TFF. På måndagen var det tre nya ansikten på träningen, Höllvikens anfallare Andreas Persson, Eskilsminnes mittback Daniel Björnberg och Kvarnbys anfallare Danno Asani.
TFF söker nya spelare inför nästa säsong.

Trelleborgs Allehanda - 07 nov 12 kl. 13:30

Spelare har hört av sig till TFF

Foto: Claes Nyberg
Revanschlustan finns redan hos Anders Grimberg. Men även spelare utifrån sympatiserar med TFF i klubbens fall.? Rätt många spelare runt om i Skåne har hört av sig och vill spela för Trelleborgs FF, säger tränaren.

Trelleborgs Allehanda - 23 jul 14 kl. 06:00

Norgeproffs försöker få kontrakt med TFF

Foto: Sara Johari
När TFF-spelarna var tillbaka i träning efter semestern i går fanns ett Norgeproffs på plats. 23-årige helsingborgaren Kalle Neale ska imponera på ledningen denna vecka.
Spelarna i TFF fick en kort semester.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 11:17

TFF bäst i serien på att lyfta fram talanger

Foto: Sara Johari
TFF ligger i botten av tabellen. Men när det gäller att låta talanger få speltid är TFF bäst i division ett södra.
Klubbar i division ett som låter spelare födda 1995 eller senare få speltid kan bli belönade för det.

Trelleborgs Allehanda - 12 jul 12 kl. 11:32

Fem provspelare testar lyckan i TFF

Foto: Claes Nyberg
Fyra provspelare, varav tre på plan, var på plats när TFF startade träningen efter sitt korta sommaruppehåll. Fler lär dessutom vara på väg. ?

Trelleborgs Allehanda - 19 sep 12 kl. 13:45

13 spelare sitter på utgående kontrakt

Foto: Tomas Nyberg
Skulle TFF klara sig kvar i superettan väntar en hård match med att få ihop en slagkraftig spelartrupp till nästa säsong. 13 spelare har utgående kontrakt, bland andra nyckelspelare som Dennis Melander, Magnus Andersson och Peter Abelsson.
Klarar TFF ett nytt superettankontrakt är det flera andra kontrakt som går ut efter säsongen.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Litteraturskatt har skänkts till slottsmuseet

SKURUP Framlidne hembygdsforskaren Eric Mårtensson har skänkt sin boksamling till Svaneholms slott.
I höst ska den ideella föreningen bygga ett bibliotek.En stor mängd böcker med anknytning till historia och trakterna i och omkring Skurups kommun fanns i läraren och hembygdsforskaren Eric Mårtenssons ägo.

Skånskan - 30 minuter sedan

Käglingebor vill ha svar om 4H-gården

Malmö Gården för­faller och gran­narna undrar vad som på­går. Nu måste nämnden svara Käglingeborna.Louisedalsgården i Käg­linge har stått tom se­dan 2011, ef­ter att kommunen be­slutade att lägga ner 4H-verk­sam­heten där.

Skånskan - 30 minuter sedan

Tidsresan under jord fortsätter

LUND Arkeologerna har under sommaren skalat av sekel efter sekel i den omfattande utgrävningen på Stora Algatan. De har nu börjat nosa på 1400-talets lämningar.
Än så länge är det många frågor som är obesvarade och de spännande fynden måste undersökas mer grundligt.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bildar nytt lokalt parti

STAFFANSTORP Anders Rosdahl, Staffanstorp, lämnar sina uppdrag för Moderaterna och bildar ett eget lokalt politiskt parti som ska fokusera på kärnverksamheten.– Jag tycker Moderaterna tagit flera beslut som inte är bra. Att lägga ner fältgruppen och att lägga miljoner på en egen säkerhetsorganisation är några exempel, säger Anders Rosdahl.

Skånskan - 8 timmar sedan

Linda vill öppna upp dörrarna till cockpit

Höjd. Hon visste re­dan som barn att hon en dag skulle flyga flyg­plan. I dag driver Linda Ynner sitt eget flyg­bo­lag och vill att fler ska känna som hon gör svävades i luften – en bland­ning av fri­het och trygg­het.

Skånskan - 9 timmar sedan

Brinnande madrass i centrala Malmö

MALMÖ Under måndagskvällen inkom ett larm om brand vid Slottsparken i Malmö. Det visade sig vara en brinnande madrass vid busshållplatsen på Regementsgatan nära simhallsbadet.Orsaken är oklar.

Skånskan - 9 timmar sedan

Start för klassisk marknad som genomgår förändring

Kivik På måndagen drog
Kiviks marknad, enligt arrangörerna den största i Sverige, igång med flera nya inslag.– Jag tror det kommer gå bra i år, säger knallen Lena Åkulle som säljer bigarråer och har stått och sålt på marknaden sedan 1982.
Borta är förra sommarens hetta och istället är det molnigt och svalt, tämligen optimalt marknadsväder med andra ord.

Skånskan - 9 timmar sedan

Fredrik Backman tog emot Piratenpriset

Kivik Det var många som ville se författaren Fredrik Backman ta emot Piratenpriset på måndagen. Och en och annan passade också på att få sina böcker signerade.Det var trångt framför scenen vid Piratenstatyn i Kivik.

Skånskan - 9 timmar sedan

Mobil och kort stals på loppis

STAFFANSTORP I samband med besök på bakluckeloppisen vid Knästorps kvarnväg i lördags förmiddag blev en person av med sin mobil.
Denna låg i ett fodral som även innehöll presentkort, kontanter, och andra värdesaker..

Skånskan - 11 timmar sedan

Skolfönster slogs sönder

sjöbo Under den gångna helgen har fönster på både Emanuelskolan och Sandbäcksskolan slagits sönder. På Emanuelskolan rör det sig om två stycken och på Sandbäcksskolan åtta fönster. På den senare förstördes även tre hängrännor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.