SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:59

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 17:17

Efterlängtad matbutik öppnar i växande bostadsområdeVikaholm har växt så det knakar, men matbutikerna har inte hängt med. För att invånarna ska slippa ta sig flera kilometer för att köpa sina matvaror öppnar nu områdets första närbutik. .
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efterlängtad, matbutiköppnar i , växande, bostadsområde
YLE - 31 aug 16 kl. 11:36

Efterlängtad skolrenovering i Malax

2019 kommer renoveringen och tillbyggnaden av Yttermalax skola vara klar. Något som varje elev och lärare ser fram emot. - I sommar har markarbeten pågått och sedan höstterminen började har sockelelement gjutits.

YA - 03 jul 16 kl. 18:25

Invigning av efterlängtad dansbana

Buggare och linedanceutövare slog sina påsar ihop och invigde den växande dansbanan nere vid småbåtshamnen i söndags. Uppvisningsdans tillsammans med solbris och havskluckande var en given succé..

YA - 07 nov 13 kl. 06:30

Höjd säkerhet vid Esplanaden

Foto: Matz Jönsson
Arbetet med gång- och cykelleden utmed Esplanden är i full gång. Men det är tveksamt om den blir klar ända bort till Ommavägen innan vintern slår till.
Under gårdagen inleddes asfalteringen av gång- och cykelvägen.

Vimmerby Tidning - 31 dec 14 kl. 06:05

Andra delen av årskrönikan 2014

Efter några solvarma sommarmånader med diverse evenemang skakades Västervik av ett mord i bostadsområdet Midgård natten till den 15 september. Politiken tog nya vägar och i Hjorted öppnade Bertil Magnusson en efterlängtad lanthandel. Året fick en tragisk avslutning med ytterligare ett mord på Breviksvägen i Västervik den 19 december..

Skånskan - 08 feb 17 kl. 14:00

Bygger på industrimark

HJÄRUP Där den gamla betongfabrikens traversbanor ännu finns kvar kan inom några år 105 småhus och 220 lägenheter byggas. ERWP.fif(2)Fullt utbyggt beräknas det nya bostadsområdet Västerstad i Hjärup rymma mellan 850 och 1 000 bostäder och ge ett befolkningstillskott på 2 000 till 2 500 personer.

Skånskan - 25 nov 18 kl. 13:13

Lekplatsen tillbaka tack vare Ellens envishet

ESLÖV Efter många om och men har nu barnen i bostadsområdet Hällan i Eslöv äntligen fått tillbaka sin lekplats.
Mer än tre år har man fått vänta och i dag var det dags för en efterlängtad invigning.Allt har byggts om, den gamla uppslitna är bortforslad och de nya lekredskapen var populära att testa.

YA - 31 maj 12 kl. 06:31

Notan får bassängen att svämma över

Räcker de 285 miljonerna som fullmäktige räknade med till att finansiera det nya badhuset? Räcker de 285 miljonerna som fullmäktige räknade med till att finansiera det nya badhuset?
Folkpartiet misstänker att de inte kommer att göra det.

YA - 26 okt 14 kl. 19:40

Fritidsbåtar lyftes ur vattnet

Foto: Mark Hanlon
Motorbåtar och segelbåtar i olika storlekar och former. Vid årets sista båtupptagning i Abbekås hamn lyftes de 17 sista skutorna upp ur hamnbassängen.
– Det är aldrig fint väder när vi ska ta upp båten.

DI - 05 nov 18 kl. 10:25

Den nya trenden: betting utan konto

Möjligheten att betta utan spelkonto är en snabbt växande och banbrytande trend bland bettingsidor under 2018. Från att spelare har behövt uthärda långa och krångliga processer vid registrering och utbetalning, till att nu kunna utföra alla transaktioner direkt på bara några minuter, är detta en ytterst attraktiv för att inte tala om efterlängtad förbättring..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Studie: Anorexia sitter inte bara i hjärnan

Anorexia är en psykiatrisk sjukdom. Men inte bara. En stor internationell studie visar att sjukdomen också kan hänga ihop med ämnesomsättningen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Födelsedag

Ingrid Jacobsson 80 år .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Små rörelser i Asien

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stal dyra kanariefåglar åt sin lärare – döms

En 17-åring och dennes lärare döms för att ha lurat en småländsk fågelsamlare och stulit ett 40-tal av hans exklusiva kanariefåglar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tre till sjukhus efter radhusbrand

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Därför valde Los Angeles Björnfot

Som 22:a spelare i årets NHL-draft valde Los Angeles den svenske backtalangen Tobias Björnfot. En bidragande orsak till att det även ledde till kontrakt var hur svensken presterade på klubbens utvecklingsläger..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Svenskarna långt efter i öppet vatten

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Två unga män skottskadade

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

FN-rapport: Hungern ökar i världenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.