Skånskan > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:12

Skånskan - 12 jul 19 kl. 17:05

Kvinna bet av annan kvinna öratMalmö. En 54-årig kvin­na åtalas för grov miss­han­del ef­ter att bland an­nat ha bitit av en kvinn­lig släk­tings ör­snibb.Det var på ef­ter­mid­dagen i maj i år som en kvin­na i 25-års­ål­dern at­tac­kerades av en äld­re kvinn­lig släk­ting, utan­för en lä­gen­het i cen­trala Malmö. Den äld­re kvin­nan ska en­ligt åtalet ha dragit den yng­re kvin­nan i håret, slagit henne i ryggen och rivit henne i an­sik­tet. 54-år­ingen ska ock­så ha fällt mål­sä­gan­den och satt sig på hennes bröst var­på hon bet henne på flera ställen på kroppen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, betav annan , kvinna, örat
Expressen - 29 dec 14 kl. 11:59

Kvinna bet av örat på tafsande man – åtalas

Den unga kvinnan hävdar att mammans pojkvän tafsat på henne under flera månaders tid. Till sist fick hon nog och bet av örat på mannen. Nu åtalas den 20-åriga kvinnan för grov misshandel.

YLE - 03 nov 15 kl. 10:53

ÖT: Aggressiv hund bet kvinna i Jakobstad

En kvinna ute på promenad i Jakobstad har blivit attackerad av en hund som klassas som farlig, skriver Österbottens tidning. Kvinnan var i måndags ute på promenad med sin lapphund då en dogo argentino, en hundras som klassas som farlig, gick till attack. Både kvinnan och lapphunden blev illa bitna.

NSD - 09 jan 11 kl. 09:19

Kvinna bet polis

En berusad kvinna bet en polis i Gällivare under natten mot söndagen. Bettet skedde i samband med ett omhändertagande..

Västerbottens Folkblad - 03 mar 12 kl. 12:37

Kvinna bet ordningsvakt

SKELLEFTEÅ En kvinna i 20-årsåldern misstänks för våld mot tjänsteman efter att hon på fredagskvällen satt tänderna i en ordningsvakt på Folkparken. SKELLEFTEÅ En kvinna i 20-årsåldern misstänks för våld mot tjänsteman efter att hon på fredagskvällen satt tänderna i ? Continue reading ?.

Hela Gotland - 20 jun 11 kl. 04:00

Kvinna bet man och slog två personer

En yngre kvinna är misstänkt för misshandel sedan hon bitit en man på Jungmansgatan i Visby strax före tre på lördag morgon..

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 18 kl. 03:42

Berusad kvinna bet sin sambo

En 35-årig kvinna i Helsingborg greps efter att ha bitit sin sambo så att han började blöda..

DN - 29 dec 14 kl. 11:52

Kvinna bet av man bit av örat

En 20-årig kvinna i Blekinge bet två personer, och ett av offren förlorade en bit av örat. Hon åtalas nu för två fall av misshandel, rapporterar lokala medier..

Kristianstadsbladet - 14 nov 12 kl. 18:16

Svartsjuk bet av örat på sovande man


När en 37-årig man från Filipstad hittade en sovande naken man i sin flickväns säng bet han av en stor bit av mannens öra. Mannen vaknade av att 37-åringen skrek åt honom och hade strax efter förlorat en fyra centimeter lång flik av örat.Den bitne hävdade att han festat tillsammans med kvinnan tidigare på kvällen och blivit så berusad att han klätt av sig och somnat i sängen, berättar TV4 Värmland.

BT - 14 nov 12 kl. 20:25

Svartsjuk bet av örat på sovande

När en 37-årig man från Filipstad hittade en sovande naken man i sin flickväns säng bet han av en stor bit av mannens öra. Mannen vaknade av att 37-åringen skrek åt honom och hade strax efter förlorat en fyra centimeter lång flik av örat. Den bitne hävdade att han festat tillsammans med kvinnan tidigare på kvällen och blivit så berusad att han klätt av sig och somnat i sängen, berättar TV4 Värmland.

SmålandsPosten - 11 dec 18 kl. 14:45

Grov misshandel: 25-åring bet av örat på patient i Växjö

En psykpatient i Växjö attackerade en medpatient – och bet av honom ena örat. Nu döms han för att ha vållat en svår kroppsskada. Straffet blir fortsatt vård..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Romantiska toner från nord till syd i Ystad

Nordisk romantik möter romantiska sånger från Italien. Så beskriver Operafabrikens konstnärlige ledare Leena Malkki konserten Nordic Light på Ystad teater på lördag, 20 juli.
– Vi fick inte stöd från regionen för någon operaproduktion i år men vi vill ge någonting av skönhet ändå och visa att vi håller facklan högt och förbereder för nästa års jubileum, säger hon.

Skånskan - 45 minuter sedan

Mer pengar till barnidrotten

Två av tre barn rör på sig för lite, med mindre än en timmes fysisk aktivitet om dagen. Det är ett hot mot barnets välmående och på sikt även mot folkhälsan. Nästan nio av tio skåningar stödjer vårt förslag: ge 1 miljard extra till svensk idrott för att minska stillasittandet.

Skånskan - 1 timme sedan

Litteraturskatt har skänkts till slottsmuseet

SKURUP Framlidne hembygdsforskaren Eric Mårtensson har skänkt sin boksamling till Svaneholms slott.
I höst ska den ideella föreningen bygga ett bibliotek.En stor mängd böcker med anknytning till historia och trakterna i och omkring Skurups kommun fanns i läraren och hembygdsforskaren Eric Mårtenssons ägo.

Skånskan - 1 timme sedan

Käglingebor vill ha svar om 4H-gården

Malmö Gården för­faller och gran­narna undrar vad som på­går. Nu måste nämnden svara Käglingeborna.Louisedalsgården i Käg­linge har stått tom se­dan 2011, ef­ter att kommunen be­slutade att lägga ner 4H-verk­sam­heten där.

Skånskan - 1 timme sedan

Tidsresan under jord fortsätter

LUND Arkeologerna har under sommaren skalat av sekel efter sekel i den omfattande utgrävningen på Stora Algatan. De har nu börjat nosa på 1400-talets lämningar.
Än så länge är det många frågor som är obesvarade och de spännande fynden måste undersökas mer grundligt.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bildar nytt lokalt parti

STAFFANSTORP Anders Rosdahl, Staffanstorp, lämnar sina uppdrag för Moderaterna och bildar ett eget lokalt politiskt parti som ska fokusera på kärnverksamheten.– Jag tycker Moderaterna tagit flera beslut som inte är bra. Att lägga ner fältgruppen och att lägga miljoner på en egen säkerhetsorganisation är några exempel, säger Anders Rosdahl.

Skånskan - 9 timmar sedan

Linda vill öppna upp dörrarna till cockpit

Höjd. Hon visste re­dan som barn att hon en dag skulle flyga flyg­plan. I dag driver Linda Ynner sitt eget flyg­bo­lag och vill att fler ska känna som hon gör svävades i luften – en bland­ning av fri­het och trygg­het.

Skånskan - 9 timmar sedan

Brinnande madrass i centrala Malmö

MALMÖ Under måndagskvällen inkom ett larm om brand vid Slottsparken i Malmö. Det visade sig vara en brinnande madrass vid busshållplatsen på Regementsgatan nära simhallsbadet.Orsaken är oklar.

Skånskan - 10 timmar sedan

Start för klassisk marknad som genomgår förändring

Kivik På måndagen drog
Kiviks marknad, enligt arrangörerna den största i Sverige, igång med flera nya inslag.– Jag tror det kommer gå bra i år, säger knallen Lena Åkulle som säljer bigarråer och har stått och sålt på marknaden sedan 1982.
Borta är förra sommarens hetta och istället är det molnigt och svalt, tämligen optimalt marknadsväder med andra ord.

Skånskan - 10 timmar sedan

Fredrik Backman tog emot Piratenpriset

Kivik Det var många som ville se författaren Fredrik Backman ta emot Piratenpriset på måndagen. Och en och annan passade också på att få sina böcker signerade.Det var trångt framför scenen vid Piratenstatyn i Kivik.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.