Expressen > Nyheter

Friday, 19 July, 01:28

Expressen - 12 jul 19 kl. 17:03

Familjen Jigmeddorj utvisas efter arbetsgivarens snedstegBolortamir Jigmeddorj flydde från Mongoliet och har kämpat under många år med att skapa ett liv för sin familj i Sverige. Men efter en rad snedsteg från hans arbetsgivare kom utvisningsbeskedet. – Migrationsverket har sagt att de ska komma på fredag med våra flygbiljetter, säger dottern Zaya. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jigmeddorj, Mongoliet, Sverige, Zaya

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjen, Jigmeddorj, utvisasefter , arbetsgivarens, snedsteg
Expressen - 26 aug 18 kl. 17:05

Familjen ska utvisas – stöttas av hela byn

Steven Wamalwa, 33, och hans familj flydde till Sverige efter att hans far och farbror avrättats i Kongo. Nu ska familjen utvisas – vilket har resulterat i att hela byn slutit upp bakom familjen. På lördagen hölls en manifestation i Sundsvall i protest mot beslutet.

SN - 01 jul 16 kl. 06:48

Beslutet: Familjen ska utvisas

Hon befinner sig, enligt läkare, i ett livshotande tillstånd. Nu har Migrationsverket beslutat att hon och hennes familj ska utvisas..

Vimmerby Tidning - 28 jun 12 kl. 08:14

Familjen utvisas till Albanien

Thodori och Emiliano hann aldrig säga hej då till kompisarna och lärarna på Lindblomskolan.
När de gick på sommarlov räknade de med att få se alla igen i höst. Men det blir ingen ledighet i Hultsfred.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 13 kl. 16:52

Familjen Simonyan Grigoryan utvisas

Måndagen den 19 augusti kommer Hovhannes Simonyan att lämna Sverige med en 23 kilo tung väska. I den bär han med sig sitt liv. Vart han ska ta vägen vet han inte.

SmålandsPosten - 02 aug 14 kl. 09:49

Familjen Vasic får stanna

Familjen Vasic i Alvesta har beviljats permanent uppehållstillstånd efter tio år i Sverige. De förlorade aldrig hoppet helt. Det gjorde heller inte deras advokat Mats Ekelöf.

Västerbottens Folkblad - 27 apr 17 kl. 08:37

Familjen Nourozi får inte stanna

Familjen Nourozi får inte stanna, har Migrationsverket bestämt. Utvisningsbeslutet har fastställts. Familjen kommer från Afghanistan och har i flera omgångar överklagat.

UT - 18 jul 16 kl. 09:33

Väntar på livsavgörande operation - ändå ska sjuåriga Marija utvisas

Marija Brkic föddes med missbildad matstrupe och kan inte äta. Hon är alltid hungrig, mår illa och har ont efter närmare 30 operationer. Hon är sju år, men stor som en treåring.

Expressen - 27 nov 17 kl. 11:39

Läkaren Mohamed fick halsfluss – ska utvisas

Läkaren Mohamed Abou Eliwa, 35, kämpar för att få arbetstillstånd i Sverige.Men nu riskerar han och familjen att utvisas – trots att vårdcentralen han arbetar på vädjar efter hans kompetens.En av anledningarna till utvisningen: Han fick halsfluss.

Nya Wermlands Tidningen - 04 nov 11 kl. 07:30

Efter fem år i Sverige ska familjen Pirgul utvisas

? Det här är inte mänskligt. Jag tror inte att vi hade kommit till Sverige om vi hade vetat att vi skulle bli behandlade så här.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Familjen hotas utvisas

Cancersjuke Georg Larsson fick livslusten tillbaka när han för tre år sedan träffade Parisa. Idag är de gifta och hennes söner kallar honom sin pappa. Men nu hotas de av utelämning till Iran.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

JUST NU: Svår bilolycka – två personer till sjukhus

En bil med fyra personer har kört in i ett träd i Hofors kommun.Två har skadats olyckan och vårdas av ambulanspersonal..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna skärskadad i lägenhet – en man gripen

En kvinna har blivit skuren med någon form av tillhygge i en lägenhet i centrala Karlshamn.Hon har förts med ambulans till sjukhus, men ska inte vara livshotande skadad.En man är gripen misstänkt för grov misshandel..

Expressen - 1 timme sedan

Explosionsartad efterfrågan på tåg till kontinenten

Efterfrågan på Snälltågets nattåg till Berlin har fördubblats på ett år.Trots att avgångarna ökat från tre till sex dagar i veckan är biljetterna nästan slut.Nu rustar Snälltåget, för att växla upp trafiken ytterligare framöver..

Expressen - 1 timme sedan

Här kastar sig mannen ut från ett 13-våningshus

Bilder visar hur en man kastar sig ut från fönstret från ett 13-våningshus i Solna.Några meter ut i luften vecklas en fallskärm ut och mannen landar säkert på marken..

Expressen - 2 timmar sedan

Fritidshus i lågor – helt övertänt

Ett fritidshus har börjat brinna i Torslanda utanför Göteborg.Räddningstjänsten har larmat sex enheter till platsen.– Det är helt övertänt, säger Kalle Kivistö vid räddningstjänsten..

Expressen - 3 timmar sedan

Fyra kvinnornas storbråk med Trump – om rasism

WASHINGTON DC. Fyra kvinnliga kongressledamöter har hamnat i centrum av ett infekterat rasismbråk med Donald Trump. ”The Squad” har uppmanats av presidenten att ”åka tillbaka till platserna de kom ifrån”.

Expressen - 3 timmar sedan

Hade ett 131 år gammalt vapen – döms till fängelse

När 21-åringen hjälpte sin släkting med ett rivningsarbete stötte han på ett antikt vapen. Han lade det i en påse och tog med den 131 år gamla pistolen hem. Nu döms han till fängelse i sex månader på grund av olaga vapeninnehav.

Expressen - 3 timmar sedan

Man greps vid inbrott – misstänkt för klumpig bilstöld

Paret i Växjö överraskades av en främmande man i sin bostad – och lyckades med hjälp av grannar hålla kvar honom tills polis anlände.Kort dessförinnan försökte mannen stjäla en bil.35-åringen lämnade bilen efter att ha krockat med en garageport, ett staket, en vägskylt, en lyktstolpe och en annan bil..

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna hittad död i lägenhet

En kvinna har anträffats död i en lägenhet i Västerås, rapporterar VLT.  .

Expressen - 3 timmar sedan

Intimt bröllop väntar för Monacos kungligheter

På lördag vankas det kungligt bröllop i Monaco.Då ska prinsessan Stéphanies son Louis Ducruet gifta sig med sin Marie Chevallier, skriver Hello Magazine. Bröllopet tros bli en privat men kunglig tillställning i katedralen i Monaco..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.