Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:05

Expressen - 12 jul 19 kl. 16:31

Man ramlade från tak i Stockholm - livshotande skadorEn man har förts till sjukhus efter att han ramlat från ett tak i centrala Stockholm. Mannen arbetade på taket när olyckan inträffade..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man ramladefrån , taki , Stockholm, livshotande, skador
Nyhetskanalen - 29 sep 12 kl. 19:18

Cyklist i Stockholm fick livshotande skador efter krock

En 67-årig kvinna fick mycket svåra skallskador sedan hon blivit påkörd av en cyklist på Stadsgårdsleden i Stockholm på lördagen. Karolinska universitetssjukhuset i Solna uppger att hon har livshotande skador.Enligt polisen gick kvinnan på en gångväg vid 13.

Uppsalanyheter.se - 07 mar 15 kl. 05:00

Rökande kvinna ramlade ner från tak

En yngre kvinna ramlade ner från ett hustak i Luthagen natten mot lördagen sedan hon skulle gå upp på det och röka.En yngre kvinna ramlade ner från ett hustak i Luthagen natten mot lördagen sedan hon skulle gå upp på det och röka.   En yngre kvinna som skulle röka vid 01:30 natten mot lördag gick upp på ett tak på Norrlandsgatan i stadsdelen Luthagen.

BT - 29 sep 12 kl. 19:11

Kvinna fick livshotande skador

En 67-årig kvinna fick mycket svåra skallskador sedan hon blivit påkörd av en cyklist på Stadsgårdsleden i Stockholm på lördagen. Karolinska universitetssjukhuset i Solna uppger att hon har livshotande skador.
Enligt polisen gick kvinnan på en gångväg vid 13.

UNT - 14 mar 11 kl. 10:45

Man ramlade ner från tak

En man i 35-årsåldern ramlade ner från ett tak i samband med ett renoveringsarbete i Tierp på måndagsmorgonen..

NSD - 29 sep 11 kl. 13:43

Ramlade från ett tak

En man ramlade under torsdagen fyra meter från ett tak. Det är oklart vilka skador han har..

BT - 21 maj 17 kl. 03:27

Ungdomar ramlade ned från tak

Tre ungdomar skadades när de ramlade ned från ett tak på ett trevåningshus i Umeå. Ungdomarna, som var med på en stor ungdomsfest i stadsdelen Ålidhem, fördes med ambulans till sjukhus efter fallet, skriver Expressen. - En person hade ramlat ned tidigare under kvällen.

SmålandsPosten - 21 maj 17 kl. 03:27

Ungdomar ramlade ned från tak

Tre ungdomar skadades när de ramlade ned från ett tak på ett trevåningshus i Umeå. Ungdomarna, som var med på en stor ungdomsfest i stadsdelen Ålidhem, fördes med ambulans till sjukhus efter fallet, skriver Expressen. - En person hade ramlat ned tidigare under kvällen.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 17 kl. 03:27

Ungdomar ramlade ned från tak

Tre ungdomar skadades när de ramlade ned från ett tak på ett trevåningshus i Umeå. Ungdomarna, som var med på en stor ungdomsfest i stadsdelen Ålidhem, fördes med ambulans till sjukhus efter fallet, skriver Expressen. – En person hade ramlat ned tidiga.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Sista vädjan för Altin, 18: ”Tar mitt liv ifrån mig”

Tisdag klockan 06.30 hämtas hjärttransplanterade Altin Vitia, 18, från Lund för att utvisas.Hans läkare har kämpat in i det sista för att stoppa utvisningen.

Expressen - 1 timme sedan

Präst jämförde Jesus och Hitler – avkragas

En präst som gjort islamofobiska och antisemitiska uttalanden avkragas, skriver Kyrkans Tidning. Enligt domkapitlets utredning har prästen gjort uttryck för "djupt problematiska teologiska utsagor". Prästen ska i en nazistisk podd gjort jämförelser mellan Jesus och Hitler..

Expressen - 1 timme sedan

Råttor bland mat till flyg från Sverige

Råttor, bajs och smuts. Det hittade livsmedelsinspektörer när de besökte ett företag som levererade mat till flyg till och från Sverige...

Expressen - 2 timmar sedan

Kraftig jordbävning på Bali

Under natten till tisdagen inträffade en kraftig jordbävning på den populära turistorten Bali.Enligt sajten Earthquake report mättes den till 5,7 i magnitud..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Explosion i flerfamiljshus i Skåne

Vid klockan 00.15 larmas flera resurser till Hälsingborgsvägen i Landskrona där det ska ha skett en kraftig explosion.Enligt vittnen hördes smällen över hela staden.

Expressen - 3 timmar sedan

Brand i radhuslänga – tre till sjukhus

En brand har brutit i två radhus i Akalla, Stockholm.Vid 02.48 har räddningstjänsten inte kontroll över branden som riskerar att sprida sig.

Expressen - 3 timmar sedan

48 gripna efter protester mot Trumps gränspolis

Demonstranter blockerade trafiken i centrala New York under måndagen – polisen fick avbryta och gripa minst 48 personer, rapporterar CNN.Demonstranternas budskap: Lägg ner Immigration and Customs Enforcement (ICE)..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Man död efter olycka med fyrhjuling

En man i 50-åråldern har dött i en fyrhjulingsolycka i Östergötland.– Vi har inlett en förundersökning om vårdslöshet i trafik, säger Joel Gerdin, vakthavande befäl vid polisregion öst..

Expressen - 4 timmar sedan

JUST NU: Explosion i USA – en död och 15 skadade

Ett hus har exploderat i Murrieta i Kalifornien.En person har dött och 15 har skadats i olyckan, rapporterar CNN..

Expressen - 5 timmar sedan

Ebolafall upptäckt i storstad: ”Oroande”

En pastor som nyligen reste in i miljonstaden Goma i Kongo-Kinshasa ska ha testat positivt för ebola. – Det är oroande att det kommit till en miljonstad som Goma, säger Sveriges ambassadör för global hälsa Anders Nordström, till SvD. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.