Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 22 July, 09:31

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 16:06

”Så länge man bryr sig - då går det”En intervju med Göteborgsförorten Angereds mest berömda magiker och varietéartist Carl-Einar Häckner är en upplevelse i sig. Att hänga med i hans tvära kast, nya tankebanor, tappade trådar och återfunna sådana, är en utmaning..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Göteborgsförorten Angereds, Carl-Einar Häckner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , längeman , bryrsig , , gårdet
YLE - 02 jul 16 kl. 07:56

Internet står inför ett historiskt maktskifte – vem bryr sig?

Visste du att internet står vid randen av ett historiskt maktskifte? Nej, tänkte väl det. Alla använder vi internet dagligen, men få av oss vet eller bryr sig om hur internet styrs och vem som har makten över det.

YLE - 25 feb 15 kl. 18:27

"EU bryr sig inte om sina minoriteter"

EU har slutat bry sig om sina minoriteter - och Finland bryr sig lika lite som alla andra, säger minoritetsspråksexperten Johan Häggman. Häggman har arbetat länge med flerpråk och minoritetsfrågor både inom EU-kommissionen och EU-parlamentet. Enligt honom bryr sig EU allt mindre och gör allt mindre för sina språkliga minoriteter.

YLE - 25 feb 15 kl. 19:36

"EU bryr sig inte om sina språkminoriteter"

EU har slutat bry sig om sina minoriteter - och Finland bryr sig lika lite som alla andra, säger minoritetsspråksexperten Johan Häggman. Häggman har arbetat länge med språk och minoritetsfrågor både inom EU-kommissionen och EU-parlamentet. Enligt honom bryr sig EU allt mindre och gör allt mindre för sina språkliga minoriteter.

YLE - 25 feb 15 kl. 19:36

"EU bryr sig inte om sina språkliga minoriteter"

EU har slutat bry sig om sina minoriteter - och Finland bryr sig lika lite som alla andra, säger minoritetsspråksexperten Johan Häggman. Häggman har arbetat länge med språk och minoritetsfrågor både inom EU-kommissionen och EU-parlamentet. Enligt honom bryr sig EU allt mindre och gör allt mindre för sina språkliga minoriteter.

YLE - 21 sep 13 kl. 06:00

Sebastian Bergholm: Vi svinpälsar bryr oss om det som inte angår oss och tvärtom

Jani Salomaa heter killen bakom Hetero Pride som ordnas i Helsingfors idag. Detta som en reaktion mot att han anser att media vill tvinga till tolerans av sexuella minoriteter. I Finland får man inte längre säga sig stödja traditionella familjevärderingar menar han också.

YLE - 24 apr 17 kl. 15:01

Bryr du dig om vem som gjort dina kläder?

Kampanjen Fashion revolution vill göra oss uppmärksamma på dåliga förhållanden i klädfabrikerna, men bryr du dig? Svara på vår webbfråga! För exakt fyra år sedan kollapsade klädfabriken Rana Plaza i Bangladesh.

Expressen - 1 timme sedan

Då höjs pensionsåldern - kolla hur länge du måste jobba

Riksdagen har redan bestämt att vi har rätt att jobba fram tills vi blir 69.Nu kommer åldern när vi tidigast kan gå i pension att successivt höjas – sannolikt från 61 upp till 64 år.Kolla i tabellen hur länge du måste jobba.

SmålandsPosten - 13 jan 14 kl. 07:43

Ett band som bryr sig

Nog för att det skramlar om låtar som Via har makten, Snabbare och Allvar, men det skramlar där det ska. Det är ett samspelt band och kanterna är betydligt vassare live än på skiva. Ljudet är bitvis lite väl yxigt och det gör att musiken inte kommer helt till sin rätt och blir mer oväsen än vad som förmodligen är avsiktligt.

YLE - 11 nov 16 kl. 16:30

Sparv ”bryr sig inte ett piss” om Fifa-rankingen – vill ha tätare kontakt med landslaget

Landslagsmittfältaren Tim Sparv har hundraprocentigt förtroende för Hasse Backe – men är inte nöjd med allt i landslaget. Om jag vore tränare skulle jag höra av mig oftare och besöka spelarna oftare, säger Sparv i Slaget efter 12. Hittills har fotbollsåret varit nattsvart för Finlands herrar, som rasat till 101:a plats på världsrankingen.

Dalarnas tidningar - 17 okt 17 kl. 17:05

Anmälningar om arbetsskada blev liggande hos Samhall – "De bryr sig inte om sina medarbetare, bara om pengar"

Före Samhalls flytt från Säter till Borlänge 2015 mådde många i personalen så dåligt att de tvingades sjukskriva sig. 14 personer gjorde arbetsskadeanmälningar till försäkringskassan, men blanketterna skickades aldrig in.
– Samhall bryr sig inte om sina medarbetare.

Expressen - 24 feb 18 kl. 17:08

Melodifestivalen är sämre än på länge – och ingen bryr sig

Jaha, och hur ska det här sluta?Eller rättare sagt:Vem bryr sig?.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Direktrapport: Tre inför rätta efter mordförsöket - följ rättegången här

Idag inleds rättegången mot de tre män som misstänks ligga bakom rånet och mordförsöket på en 83-årig man i Kallinge. BLT bevakar rättegången på plats..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Blekinge: Kvinna misstänkt mördad

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Statistik: Här är det tätast med husvagnar i länet

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

God morgon! Ovän med skönheten

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Bilbrand vid Kyrkhult och man gripen för misshandel i Ronneby kommun. Man skottskadad i Malmö..

Blekinge Läns tidning - 6 timmar sedan

Tågtrafiken igång efter långt stopp

Efter helgens tågstrul ska trafiken nu vara igång igen mellan Höör och Hässleholm..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Trött på allt tomt snack om hedersbrotten

I flera år har politikerna pratat om att personer som begår hedersbrott bör få hårdare straff. Men varför ojas och utreds det bara? Det är dags att agera innan fler barn och unga skadas.

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Risken är att övervakningstrenden slår tillbaka mot oss själva

EU:s nya projekt ”Interoperability” är ytterligare ett steg i riktning mot ett mer övergripande övervakningssamhälle. Terrorhotet gör att vi accepterar mer och mer inskränkningar i våra privatliv..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Besöksstatistiken på museet går stadigt uppåt

Marinmuseums besöksstatistik går under juli månad stadigt uppåt. Efter nästan tangerat rekord under fjolåret så ser antal besökare sommaren 2019 lovande ut..

Blekinge Läns tidning - 4 timmar sedan

Högt besökstryck för flera av Blekinges museer

Nya tag efter en tuff sommar inom museibranschen - nu går statistiken uppåt. Juli månad visar högt besökstryck för flera av Blekinges museum..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.