Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 20 July, 10:29

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 16:00

Elkablar under Stadsfesten vållar problem för rullstolsburnaSkydden över elkablarna under Stadsfesten vållar problem för rullstolsburna. ”De är så höga och branta att det är svårt att komma över dem”, säger Thomas Håkansson som välte i onsdags..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Stadsfesten, Thomas Håkansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elkablarunder , Stadsfesten, vållarproblem för , rullstolsburna
Kristianstadsbladet - 15 jul 19 kl. 17:30

Karuseller och matgata vållar diskussion

Mest positiva tongångar hörs om Stadsfesten bland krögare och handlare, men det finns också konkreta förslag på vad som behöver förändras, exempelvis tivoli och matgata..

Kristianstadsbladet - 20 apr 13 kl. 17:50

Många timmar bakom sjöräddningens nya båt

Foto: Tom Wall
250 timmar har lagts ned på frivillig basis sedan december. Men nu har Sjöräddningen i Yngsjö en båt som renoverats till nyskick. "Det är många kvällar och helger som gått åt", förklarar Mats Bergström, en av de tio sjöräddarna på stationen.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Högsta huset i nya stadsdelen klart för inflyttning

Ytterligare en del av den nya stadsdelen i Hammar är klar för inflyttning. I nästa vecka flyttar hyresgäster in i 30 av de totalt 60 lägenheterna Brinova bygger i området för nära 100 miljoner kronor. Nästa år ska hela området stå färdigt..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Manifestation bröt mot tillståndet: ”Ett missförstånd”

Den manifestation av djurrättsorganisationen Pig Save som ägt rum utanför Scan denna vecka hade inte tillstånd för att vara där dygnet runt. Enligt arrangören för organisationen rör det sig om ett missförstånd. .

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Sotnosen i Fornstugan utsatt för stöld och skadegörelse

Söndersparkade bord och stulna filtar och elprylar mötte personalen vid fredagens öppning. En läskande hittelön har nu utlovats till den som hittar stöldgodset..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Ny gårdsbutik i Oppmanna

För två år sedan flyttade Hanna Hansson och Stefan Ekelund in på Månsagården i Oppmanna. Nu startar de gårdsbutik..

Kristianstadsbladet - Igår: 18:30

Spårade upp tjuvarna - som nu döms till fängelse och utvisning

Det blev en fällande dom i Kristianstads tingsrätt för de två tjuvar som hundföraren Mikael Eriksson och hunden Nato kunde gripa efter en dryg mils lång spårningsjakt. Straffet blir fyra månaders fängelse och utvisning..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Tre män hålls inlåsta – hade skarpladdad pistol vid Circle K

Polisen stoppade ett fordon vid Cirkle K i Kristianstad. Då hittades en skarpladdad pistol i bilen. Nu sitter tre män häktade i väntan på åtal..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Efter sopbranden: ”Får nog aldrig reda på hur branden startat”

Vad som orsakade torsdagens kraftiga brand på Snårarps återvinningscentral är fortsatt oklart. ”Det får man nog aldrig reda på”, säger Mats Gustavsson, yttre befäl vid insatsen..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

(Del)finbesök i Åhus hamn?

Torsk och strömming i alla ära - men vid lunchtid drog ett mer spännande besök blickarna till sig i Åhus hamn. I vattnet simmade en större grå varelse med fena omkring..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Ska ha försökt mörda sin kompis med kniv - riskerar nu utvisning

De båda tonåringarna var tidigare vänner. Nu har rättegången börjat i vilken det ska utredas om den ena försökt mörda den andra med kniv i centrala Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Här planeras nya tomter – Så mycket skiljer tomtpriserna mellan Åhus och Träne

Dyrast är tomterna i Åhus och billigast i Rickarum, Träne, Vanneberga och Östra Sönnarslöv. Nya villatomter släpps till hösten för försäljning i Åhus. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.