Skånskan > Opinion

Tuesday, 23 July, 15:41

Skånskan - 12 jul 19 kl. 16:03

Inbrott i KatslösaRydsgård En kvinna har polisanmält att någon har gjort inbrott i hennes bostad. Inbrottet ska ha skett under torsdagen, sannolikt vid halvsjutiden, enligt uppgifter till polisen. I skrivande stund är det oklart vad som eventuellt stals från bostaden..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Katslösa, En

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrotti , Katslösa
YA - 05 nov 13 kl. 16:15

Intensiv jakt på läcka i Katslösa

Efter ihärdigt sökande kunde en vattenläcka på tisdagseftermiddagen lokaliseras till en purjolöksrabatt i Katslösa.
– Vi ringade in området genom att stänga av ventil efter ventil, men det tog sin tid. Halva dagen gick åt till att leta, berättar Lennart P Thunberg, anläggningsansvarig på vattenverket.

Kristianstadsbladet - 21 aug 13 kl. 10:37

Utforskade London från Katslösa

Foto: Bass Nilsson
Gabriella Håkansson har bara varit i London en gång, men hon kan beskriva stadens byggnader i detalj. I alla fall de som existerade i början på 1800-talet. På fredag släpps hennes historiska roman ?

YA - 28 sep 15 kl. 03:00

Orgelfrossa i Katslösa

Organist Martin Haksten bjuder på en annorlunda improvisationskonsert i Katslösa kyrka nu på tisdag. Så passa på och önska ditt favoritmusikstycke..

Skånskan - 11 maj 18 kl. 14:58

Olycka i Katslösakorset

skurup Vid elva-tiden på fredagen kom ett larm om en trafikolycka i Katslösakorset på E65:an.
Två fordon ska ha kolliderat och fem personer var involverade, men ingen rapporteras ha skadats..

YA - 26 nov 18 kl. 12:38

Musikgudstjänst med nyckelharpa i Katslösa

På onsdag den 28 november klockan 18.30 bjuder Villie församling in till musikgudstjänst i Katslösa kyrka..

Nyan - 6 timmar sedan

Stor åverkan vid inbrott på Röda korsgården

För andra gången i år utsätts Röda korsgården för inbrott. .

Skånskan - 5 timmar sedan

Inbrott hos Stehags AIF

STEHAG Någon har försökt göra inbrott hos Stehags AIF. En järnbom som satt för lokalerna i Gyavallens har brutits bort.
Larmet gick 05.

UNT - 1 timme sedan

Flera inbrott på kort tid i Tierp

Tre inbrott har inträffat i Tierp på kort tid..

NT - 1 timme sedan

Inbrott i flera företagsbilar

Natten till tisdag drabbades ett företag av inbrott i flera fordon..

YLE - 17 apr 17 kl. 14:04

Svårare att förfalska recept – leder till flera inbrott i apoteken

Apoteket i Kronoby har utsatts för tre inbrott under de senaste tre åren. Apotekare Anu Nissilä säger att systemet med e-recept gör det svårt att förfalska recept. Då bryter sig missbrukarna istället in.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Ställer krav efter flera kränkningar

Kävlinge Barn- och elevombudsmannen, BO, kräver redovisning gällande en elevs skolsituation. Eleven har blivit slagen och sparkad och har enligt BO inte skyddats tillräckligt av skolan.Det hela gäller en elev som till och från mobbats under mellanstadiet.

Skånskan - 15 minuter sedan

Många åsikter om nya bostäder vid ån

STAFFANSTORP I den nya översiktsplanen Livsoas 2039 för Staffanstorp är det den fördjupade planen för Flackarp-Höjebromölla som väckt mest känslor hittills.– Min förhoppning är att kommunerna samarbetar och lämnar rekreationsområdet i fred annars mister vi en grön lunga som en stad som Lund måste ha. Det är bra det blir protester, säger Tommy Lundtofte som joggar här ofta.

Skånskan - 15 minuter sedan

Stockas område ska leva upp igen

STOCKAMÖLLAN Han växte upp i byn och hade sitt första sommarjobb nere vid ån. Nu är Viktor Rempling i full gång med att ge Stockamöllan nytt liv.
Tillsammans med en kompanjon har han nyligen köpt den gamla fabriken för att rusta upp husen och satsa på uthyrning.

Skånskan - 15 minuter sedan

Klagar på uteblivet bistånd

Kävlinge
Kävlinge nekade en 28-årig Kävlingebo en veckas ekonomiskt bistånd med motiveringen att hon inte själv bidragit till självförsörjning. Kvinnan överklagade till förvaltningsrätten och menade att det bara rörde sig om en vecka och att hon varje gång hört av sig till sin kontaktperson och förklarat att hon inte kunnat gå på ett möte.
Det hade även varit svårt för henne att skicka in hemuppgifter i tid.

Skånskan - 15 minuter sedan

Kritik mot ”grabbig” socialdemokrati

Före detta statsrådet Helene Hellmark Knutsson menar att Socialdemokraterna har problem med patriarkala strukturer och ”grabbighet” som gör det svårt att som kvinna bli uppskattad och även om man jobbar hårt. Hon håller med om kritik som riktas mot SSU av Alva Dahn, före detta ordförande i SSU:s Stockholmsdistrikt, som säger att hon slutar på grund av en sexistisk internkultur.
Det kan såklart vara uttryck för en personlig besvikelse i båda fallen: båda gick miste om poster de gärna hade velat behålla eller få, som förbundsstyrelsen i Dahns fall.

Skånskan - 15 minuter sedan

Friad ville dra polis till högsta domstolen

Kävlinge/Landskrona Inom ett tidsspann av två veckor avgjordes en Kävlingebos tumultartade upplevelse på en karneval i Landskrona. Mannen försökte dra två poliser inför Högsta domstolen. Parallellt med detta friades han för försök till misshandel av en av poliserna.

Skånskan - 15 minuter sedan

Välkommen satsning av polisen

Tipsen om övergrepp mot barn har ökat. Polisen gissar att man kommer upp i 20 000 tips i år, vilket så fall är en fördubbling från 2018.
Som vanligt är det frågan om det är brotten eller anmälningsbenägenheten som ökat.

Skånskan - 30 minuter sedan

Nyanlända placerades i utdömt källarboende

STAFFANSTORP För två år sedan dömdes boendet ut efter miljöförvaltningens inspektion. Malmö stad valde då att bryta kontraktet med hyresvärden. I källarboendet saknades brandskydd och bygglov vilket enligt utvärderingen innebar en risk för människors hälsa.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fick bilen stulen

Kävlinge En Löddebo fick sin Toyota stulen natten till tisdagen. Bilen hade stått parkerad utanför bostaden under natten..

Skånskan - 4 timmar sedan

Inbrott i bil på Center Syd

Löddeköpinge Under tio minuter på måndagseftermiddagen lämnades en bil parkerad på Center Syd. När ägaren kom tillbaka klockan 16 hade någon slagit sönder en fönsterruta och tagit en handväska..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.