Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 22:41

Barometern - 12 jul 19 kl. 16:00

Hantverkare gynnas av glasbrukets turistbesökHantverkshuset drar stor nytta av turistströmmarna till glasbruket. Varje dag passerar mellan 150 och 200 besökare..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hantverkare, gynnasav , glasbrukets, turistbesök
YLE - 14 maj 14 kl. 11:31

Hantverkare ska inspirera varandra i nytt nätverk

Hantverkare kan må bra av att veta att det finns andra som sysslar med någorlunda samma saker. En del kanske också umgås med tanken på att göra något mer av sitt skapande än att bara hålla det på hobbynivå. I Kristinestad pågår ett projekt för att skapa ett nätvek för regionens kreatörer.

News55 - 19 maj 16 kl. 16:19

Oseriösa hantverkare i farten – Polisen: ”Äldre personer främst drabbade”

I samband med att vi går mot varmare temperaturer får flera husägare oväntade besök av hantverkare som erbjuder sig att ta en titt på husets skick. Hantverkaren erbjuder sig sedan att exempelvis lägga om taket på huset till en summa på hundratusentals kronor. Men jobbet kan visa sig vara allt annat är bra utfört.

Magazin24 - 27 maj 11 kl. 12:16

Hantverkare ställer ut på festen

Under Köpingsfesten kommer det att finnas ett hantverkstorg där lokala hantverkare visar upp och säljer sina produkter. På fredagen och lördagen kommer åtta till tio hantverkare från Studioförbundet Vuxenskolan att besöka Köpingsfesten.
De kommer att ställa upp sina bord bredvid bron på Stora Gatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Störst missnöje med hantverkare

Mer än var femte klagomål hos konsumentvägledarna runt om i landet handlar om boende. Vanligast är klagomål på hantverkare som överskridit budgeten eller inte utfört jobbet på ett tillfredsställande sätt.Under 2011 kom cirka 94.

Barometern - 01 jun 13 kl. 11:15

Hantverkare redo för sommarens besökare

Konst- och hantverksföreningen Stinsen öppnar under lördagen och har stora förhoppningar på sommaren. Stinsen hade en succéartad sommar 2010 och nu tre år senare förväntas samma besökarantal av en självklar anledning.
?

News55 - 10 okt 17 kl. 10:39

78-årig kvinna lurad på över 100 000 av hotfulla hantverkare

Så sent som i förra veckan besökte oseriösa hantverkare Mats Hanssons 78-åriga mamma på Särö. De erbjöd sig att använda en högtryckstvätt för att rengöra hennes garageuppfart, det skriver Expressen. – Det ligger sand som borstats ner mellan tegelstenarna för att de inte ska lossna.

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 11:05

Hantverkare på listan över flest klagomål

”Det är inte särskilt förvånande”. Konsumentverket fick in nästan 119.000 klagomål 2017.

Skånskan - 30 maj 18 kl. 16:42

Hantverkare bröt sig in

Skurup En hantverkare är misstänkt för inbrott i villa i Slimminge. Det var i tisdags som en man kom hem till sitt hus och mötte en hantverkare inne i huset. Enligt polisens uppgifter ska hantverkaren ha tagit sig in via ett fönster.

PrivataAffärer - 05 apr 19 kl. 11:25

Hernhag: Fem bolag som gynnas av megatrenderna

Mr Larsson: Hej Marcus. Jag är intresserad av de så kallade megatrenderna, har du möjligtvis några bra tips på fyra, fem bolag, svenska eller globala, som du tror har framtiden för sig som man kan äga i många år och som eventuellt har en hyfsad direktavkastning?
Marcus: Hej!

Sydsvenskan - 09 mar 11 kl. 06:30

Många klagar på hantverkare

Hantverkstjänster toppar klagomålslistan.
KRITIK. Över 20 000 klagomål hos Sveriges konsumentvägledningar under förra året gällde boendefrågor och mer än hälften av dem handlade om missnöje med hantverkare.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Ölands egen Allsång på Skansen lockade stor publik

Under onsdagen var det sommarpremiär för allsångskvällarna i Färjestaden. Gräsplanen och kullarna runt hotell Skansen var fulla av människor på filtar och i solstolar som klappade i takt och sjöng med i de olika låtarna. Och som skrattade högt åt den oväntade jämförelsen mellan Norra Öland och Nordkorea..

Barometern - 1 timme sedan

Veteraner lockade fordonsfantaster till Krukebo

Ett stort antal veteranfordon intog under onsdagskvällen golfbanan i Krukebo. Motorbeundrare i alla åldrar hade samlats för att titta på och samtala om sitt gemensamma intresse. .

Barometern - 2 timmar sedan

800 starter – tävlingsledaren hoppades på mer:”Vi hade gärna fått in lite fler”

Färre dressyrstarter i årets Superhelg. Trots det är schemat fullspäckat inför helgen. – Det blir långa dagar men roligt kommer det att bli, säger Marina Nilsson..

Barometern - 3 timmar sedan

Drömbubblan sprack, nu rivs huset

Drömmen infriades med en egen restaurang men det skulle bli kortvarigt. Nu rivs byggnaden och familjen försöker lämna traumat bakom sig..

Barometern - 3 timmar sedan

Biodling – en hobby med sting i

Drottningen lägger uppåt 2 000 ägg per dag. Drönarna saknar gadd och har som enda uppgift att befrukta drottningen. Allt annat arbete inom bisamhället sköts av arbetsbina.

Barometern - 3 timmar sedan

Åtal: Man klippte av flickvännens hår - åtalas för misshandel

Kvinnan blev chockad när hennes pojkvän helt plötsligt klippte av en bit av hennes hår. Enligt mannen var det hela ”på skoj”, men kvinnan blev ledsen och vägrade att gå ut på flera veckor..

Barometern - 4 timmar sedan

Öl har blivit något för finsmakare

Glöm gamla pilsnergubbar. Numera dricks öl inte bara för alkoholens skull utan har även blivit något för finsmakare. Det om något stod klart när Ölets dag firades runt om i landet på onsdagen..

Barometern - 4 timmar sedan

Märta Tikkanen: "Förstår inte hur jag orkade"

Åsa Moberg, Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen – tre vänner som länge skrev brev till varandra. Nu har Märta Tikkanen samlat ett urval av sina brev till vännerna i brevbiografin "Måste försöka skri-". Oj vad jag har hävt ur mig till Åsa och Birgitta, säger hon..

Barometern - 5 timmar sedan

Brott: 21-åring ska ha förvarat en machete i bilen

En 21-årig man åtalas på fyra punkter. Under en husrannsakan i en bil mannen färdats i ska han bland annat ha förvarat en machete. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.