Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 16:39

Barometern - 12 jul 19 kl. 16:00

Besökarna blir guidade i hyttanBlåsa en egen vas, måla på glas och lära sig mer om glasbrukets historia är några av de aktiviteter som Målerås Glasbruk erbjuder under sommarsäsongen, vilket verkar uppskattas av besökarna. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Målerås Glasbruk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Besökarnablir , guidadei , hyttan
Skånskan - 14 okt 15 kl. 06:00

Besökarna inte längre i fokus i den nya turismorganisationen

Eslöv I den nya Mittskånska turismsatsningen är det lokala näringslivet och verksamheterna i fokus, snarare än besökarna.
– Blomstrar näringen så finns det ju mer för turisterna att besöka, resonerar Marcus Horning, tillväxtchef på Eslövs kommun.Det krävdes ett havererat projekt, ett politiskt kaos och en omstart innan Eslöv, Höör och framför allt Hörby kunde enas i ett partnerskapsavtal om besöksnäringen kallat ”Mittskåne Turism”.

Skånskan - 29 okt 16 kl. 20:00

Besökarna får gräva fram gruvspöken

MALMÖ Gruvspöken har dykt upp i Folkets park. De huserar i den gamla jaktpaviljongen i form av ljudeffekter som grävs fram av besökarna. ERWP.

Skånskan - 09 jul 16 kl. 06:00

Nu räknas besökarna

Malmö Efter ett par vändor med ansökningar hos Länsstyrelsen har Malmö Citysamverkan fått tillstånd att räkna besökare i centrum.
Den ena räknaren sattes upp under våren och den andra väntas vara på plats snart.I juni förra året skickade Citysamverkan in en ansökan, men då ville Datainspektionen ha mer utförlig information om kamerorna som ska räkna besökarna.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 17:26

Besökarna får chans att aktivera sina sinnen

MALMÖ Nu finns det möjlighet att uppleva och leka med svenskt teckenspråk. Utställningen som öppnar på Malmö museer är en blandning av installation och föreställning.Utställningen vänder sig till både hörande, hörselskadade och döva och heter Det som rör oss.

Nerikes Allehanda - 03 sep 17 kl. 22:03

Sista besökarna har lämnat Titanic: "Bästa siffrorna i Sverige någonsin för utställningen"

Nu har de sista besökarna lämnat utställningen om Titanic.
– Vi slog rekord idag med över 1500 besökare, säger Rebecca Larserö, projektledare från Örebrokompaniet.
NA hakade på två av de allra sista besökarna på avslutningsdagen..

YLE - 20 jun 13 kl. 13:40

Applikation guidar besökarna i Etseri djurpark

Etseri djurpark har lanserat en ny applikation till smarttelefonerna. Med applikationen kan man bland annat läsa om djuren i parken, fotografera dem och kommentera. Applikationen guidar också besökarna på området och informerar om aktuella evenemang.

SvD - 08 aug 14 kl. 12:44

Högsäsong för turismen – härifrån kommer besökarna

Högsäsongen för utländska turister i Sverige är ännu inte över – och besökarna har allt oftare rest långt för att komma hit. Mellan 2008 och 2013 ökade antalet turister från länder utanför Europa med nära 50 procent, med Kina och USA som största motorer i utvecklingen. Besökarna från Europa ökade bara med 2 procent..

BT - 21 aug 14 kl. 08:58

Besökarna väljer bort ?konstmuseet

Borås Konstmuseums besökssiffror rasar. Ett utslag av den ansträngda budgeten, menar konstmuseichefen Pontus Hammarén. I juli hade museet haft drygt 7000 besökare hittills i år, nästan en halvering jämfört med samma period förra året.

Nyheter 24 - 04 feb 14 kl. 10:14

Nya "kaoset" i Sotji – besökarna förbjuds att fiska i toaletternaSotjis toalettvanor

Vinter-OS i Sotji närmar sig och spelen har redan fått en del kritik. Framför allt handlar kritiken om Rysslands antigay-lagar och kränkningar av andra mänskliga rättigheter. Frågan är om Sotjis specifika toalettregler också är kränkande mot de mänskliga rättigheterna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så reagerar besökarna på skräckreklamenFår dig att tänka

HONG KONG. För att uppmärksamma problemet visade Volkswagen en reklam för biobesökarna som inte lämnade någon oberörd.Besökarna får titta på ett klipp på en bilförare när det plötsligt plingar till i deras mobiler.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Nya vattenverket kan komma att upphäva bevattningsförbudet

När det nya vattenverket är i full produktion kan bevattningsförbudet upphävas. Det skriver driftchefen i Mörbylånga kommun, Ingulf Fagö, i ett mejl till en man som skickat in en fråga till kommunen..

Barometern - 15 minuter sedan

Inbrottsvåg i Emmaboda inatt

Flera lokaler och verksamheter har haft besök av inbrottstjuvar inatt..

Barometern - 30 minuter sedan

Snart ska en ny brygga och bojar vara på plats

För en månad sedan rapporterade tidningen om att Mörbylånga kommun tog ansvar för att lägga i en brygga vid Haga Parks badplats. Under onsdagen anlände bryggan som ska läggas i till Färjestaden..

Barometern - 30 minuter sedan

Larm om oljespill på Norra vägen

Barometern - 45 minuter sedan

De håller havet säkert

Sjöräddningssällskapet i Bergkvara finns till för allmänhetens säkerhet – och det är tack vare samhällets uppskattning som det är möjligt. .

Barometern - 1 timme sedan

Kristdala marknad väntas dra mycket folk

– Väderprognosen ser lovande ut inför fredagen. Det är vi glada för, säger Bertil Josefsson, marknadsgeneral för Kristdala marknad..

Barometern - 1 timme sedan

Lärarvakanserna tillsatta inför hösten

– Det har faktiskt gått bättre än väntat, säger Roger Petersson, rektor för ytterskolorna i Högsby kommun. Det handlar om rekryteringen av lärare till vakanta tjänster i kommunens skolor. Både grundskola och gymnasium har alla tjänster tillsatta inför hösten..

Barometern - 1 timme sedan

Högsbysjöar mindre försurade idag

Inga sjöar kalkas i dagsläget i Högsby kommun. Det beror på att försurningsgraden har sjunkit sedan början av 90-talet..

Barometern - 1 timme sedan

Hultsfredsbo dök inte upp för mönstring

Barometern - 1 timme sedan

Körde in i vajerräcke – döms för vårdslöshet i trafik

Mannens vingliga bilfärd slutade med att han körde in i vajerräcket. Nu döms han för vårdslöshet i trafik. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.