DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 13:38

DI - 12 jul 19 kl. 15:55

USA:s arbetsmarknadsminister lämnar sin post efter sexhärvaUSA:s arbetsmarknadsminister Alex Acosta lämnar sin post. Avgången är kopplad till en sexbrottsskandal där miljardären Jeffrey Epstein anklagas för att ha utnyttjat minderåriga flickor sexuellt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Alex Acosta, Jeffrey Epstein

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, arbetsmarknadsminister, lämnarsin , postefter , sexhärva
UNT - 12 jul 19 kl. 16:03

USA:s arbetsmarknadsminister Acosta avgår

USA:s arbetsmarknadsminister Alex Acosta lämnar sin post..

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 16:55

USA:s arbetsmarknadsminister Acosta avgår

USA:s arbetsmarknadsminister Alex Acosta lämnar sin post. Avgången är kopplad till en sexbrottsskandal där miljardären Jeffrey Epstein anklagas för att ha utnyttjat minderåriga flickor sexuellt..

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 15:52

USA: Arbetsmarknadsminister Acosta avgår

USA:s arbetsmarknadsminister Alex Acosta lämnar sin post. Avgången är kopplad till en sexbrottsskandal där miljardären Jeffrey Epstein anklagas för att ha utnyttjat minderåriga flickor sexuellt. Acosta var åklagare i ett fall då Epstein var misstänkt fö.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 15:52

USA: Arbetsmarknadsminister Acosta avgår

USA:s arbetsmarknadsminister Alex Acosta lämnar sin post. Avgången är kopplad till en sexbrottsskandal där miljardären Jeffrey Epstein anklagas för att ha utnyttjat minderåriga flickor sexuellt. Acosta var åklagare i ett fall då Epstein var misstänkt fö.

Expressen - 12 jul 19 kl. 15:42

Alex Acosta lämnar posten som arbetsmarknadsminister

Alexander Acosta lämnar sin post som arbetsmarknadsminister i USA, skriver Bloomberg..

DN - 13 jul 19 kl. 05:00

Jeffrey Epstein – miljardären bakom sexskandalen som skakar USA

När finansmannen Jeffrey Epstein 2008 dömdes till ett drygt års löstyglat fängelsestraff reagerade många på domens mildhet.  Nu står 66-åringen åter åtalad för trafficking av minderåriga flickor.  Samtidigt har kritik riktats mot den åklagare som förhandlade fram straffet – Alexander Acosta – som tvingas lämna sin post som Trumps arbetsmarknadsminister..

Dagens PS - 05 jun 19 kl. 15:39

Svensk fotboll i sorg och AF-chefen tvingas gå

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Lennart Johansson död: ”Svensk fotboll är sorg”
Lennart Johansson, tidigare ordförande i Svenska Fotbollsförbundet och för Uefa har avlidit. Han blev 89 år gammal.

Cornucopia - 08 dec 14 kl. 10:02

När Reinfeldts moderater tog fram en migrations- och integrationspolitik

Nya (m)oderaterna har inte alltid varit ett parti som tycker att vem som helst ska få komma till Sverige, utan vare sig krav på identitetsbevis och medföljande skyddsbehov. Så sent som 2009 tog Nya moderaterna under Reinfeldts ledning fram en rapport om framtidens migrations- och integrationspolitik.

Rapporten revs sönder och raderades från partiets hemsida i samband med att Sverigedemokraterna tog vågmästarrollen i riksdagen vid valet 2010, och Reinfeldtdoktrinen infördes, dvs vi samarbetar inte med rasister.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

DI - 1 timme sedan

Rederiets vd: ”Blivit en storpolitisk fråga”

Fartyget Stena Imperio har hamnat mitt i en internationell storpolitisk konflikt. ”Vi har inga indikationer på att vi skulle haft någon incident med en fiskebåt, och vi har varit på internationellt vatten”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till Di..

DI - 2 timmar sedan

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 2 timmar sedan

Ju större desto bättre – här är Mercedes nya sjusitsare

Ju större, desto bättre. I USA vimlar det fortfarande av fullstora suvar och pickuper, men elbilar i plusmodell är det ont om. Här om någonstans finns den rätta kontexten för biltyper som nya GLS, Mercedes nya sjusitsare..

DI - 2 timmar sedan

ChromaWay partners with Pangara to speed up development

ChromaWay are tapping into Pangara’s invite-only Blockchain and AWS developer networks to accelerate their innovation of cutting edge services. .

DI - 3 timmar sedan

Småföretag ska kunna få egna 5G-nät

Delar av det kommande 5G-nätet viks åt mindre företag på landsbygden, rapporterar P4 Kalmar..

DI - 3 timmar sedan

Säkerhetspolitisk expert: ”Sveriges tyngd är liten”

Sverige har dragits in i ett storpolitiskt spel — men har inte mycket att sätta emot — efter att det svenskägda fartyget Stena Impero konfiskerats av Iran. ”Sveriges tyngd är liten”, säger Mike Winnerstig, chef för den säkerhetspolitiska enheten vid Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI)..

DI - 4 timmar sedan

Rätt risk vid rätt tidpunkt – så optimerar du sparandet

Med rätt risknivå kan du optimera ditt sparande. Ändå är det vanligt att ta fel sorts risk i olika faser av livet. Det kan straffa sig rejält.

DI - 5 timmar sedan

Tjuven tog sig vatten över huvudet hos systrarna: ”Flyktbilen kunde genskjutas”

Årets mediokra sommar skulle kunna ha sänkt systrarna Ulrica Sjöbergs och Helena Pagoldhs gästhamn utanför Eskilstuna. Om det inte vore för livbojen innanför bryggfästet: restaurangen som blomstrar sedan den öppnade för tio år sedan..

DI - 5 timmar sedan

Rederiet: Oljetankern följde reglerna

Det brittiskflaggade svenskägda tankfartyget Stena Impero, som konfiskerades av Iran på fredagen, följde internationella navigeringsregler, uppger rederiet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.