Barometern > Nyheter

Thursday, 18 July, 23:38

Barometern - 12 jul 19 kl. 15:42

Sparbanken i Högsby delar ut av sitt överskottTre procent av resultatet ska delas ut till föreningar och organisationer i Högsby kommun varje år. Ett led i bankens nya policy att stödja lokalsamhället. I fredags var det utdelning av diplom och 365 000 kronor till 11 föreningar i Högsby med omnejd..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Högsby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparbankeni , Högsbydelar ut av , sitt, överskott
Skånskan - 02 apr 19 kl. 18:00

Sparbanken stänger i Södra Sandby i maj

Södra Sandby Den 29 maj stänger Sparbanken Skåne sitt kontor i Södra Sandby.– Kundernas beteende har förändrats så att besöken blivit allt färre och idag behövs resurserna på andra håll i verksamheten, säger Rasmus Roos, chef för Sparbanken i Lund.
Kontoret på Dalbyvägen i Södra Sandby är kontantfritt och öppet för service och rådgivning efter tidsbokning.

Kristianstadsbladet - 26 jan 16 kl. 22:05

Sparbanken gör vinst på 166 miljoner

På tisdagskvällen meddelade Sparbanken Skåne sitt resultat för 2015..

Kristianstadsbladet - 15 nov 12 kl. 13:04

Sparbankens överskott blir bidrag

Sparbanken 1826 låter en del av överskottet gå tillbaka till regionen. Med bidrag på nära två miljoner kronor vill de hjälpa till att främja närområdet. Bidragstagarna väljs ut av Utvecklingsstiftelse Sparbanken 1826.

Kristianstadsbladet - 15 feb 14 kl. 09:30

Sparbanken 1826 del i ny jätte

Arkivfoto: Johan Nilsson
Efter det tidigare beslutet att slå ihop Färs och Frosta Sparbank och Sparbanken 1826 – till Sparbanken Skåne – meddelades under fredagen att ytterligare förändringar är att vänta. Den nybildade banken tar även över Sparbanken Öresunds verksamheter i Lund, Kävlinge, Eslöv och Staffanstorp.
Detta sker genom att Swedbank köper hela Sparbanken Öresund och säljer ut de tidigare nämnda verksamheterna till Sparbanken Skåne AB – ett föreslaget namn som förutsätter godkännande från Bolagsverket.

Kristianstadsbladet - 23 okt 12 kl. 06:30

Sparbanken 1826 - på villovägar

Sparbanken 1826 saknar kompasskurs i Panaxia-skandalen; en riskkapitalist utan riskkapital att luta sig mot när förlusterna stiger mot tvåsiffriga miljontals kronor, som bankens kunder förr eller senare tvingas ta då den saknar ägare och aktiekapital.
Den är ?kundägd?.

Barometern - 28 aug 14 kl. 07:06

Bilbrand i Högsby

Vid femtiden på torsdagsmorgonen kom det ett larm om en bilbrand på Storgatan i Högsby, utanför Sparbanken. Ingen person kom till skada. Enligt polisen finns det ingen misstanke om brott.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 19:47

Sparbanken avvisar Panaxia-krav

Arkivfoto: Johanna Wallin
Panaxias konkursbo har stämt Sparbanken 1826 på 16 miljoner kronor. Men det kravet bestrids nu helt av banken.
Efter konkursen i värdetransportföretaget Panaxia har konkursboet ställt krav på att banken ska återbetala 16 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 21 aug 14 kl. 23:23

Sparbanken Skåne gör en storvinst

Den nybildade Sparbanken Skåne har presenterat sitt bokslut för första halvåret: En vinst på 365 miljoner kronor. Till detta bidrar låntagarna med räntor till banken om 255 miljoner kronor.
Sparbanken Skåne, som bildats efter att 1826 slagits ihop med Färs & Frosta Sparbank, redovisar en vinst som motsvarar det ägarna tänkt sig för det första halvåret.

Sydsvenskan - 30 aug 11 kl. 15:05

Ny vd i Sparbanken Öresund

Lars Ljungälv blir ny vd för Sparbanken Öresund. Han efterträder Lars-Erik Skjutare.
Lars Ljungälv lämnar jobbet som regionchef för södra Sverige i Swedbank.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 12:05

Sparbanken 1826 frias från Panaxiaaffären

Foto: Johanna Wallin
Forex Bank gjorde så allvarliga fel i Panaxiaaffären att Finansinspektionen övervägde att helt dra in deras tillstånd. Straffet blir till slut en varning och 50 miljoner i böter. Samtidigt friar Finansinspektionen Sparbanken 1826 helt för dess roll i affären.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 2 timmar sedan

Lars Vegas Trio på Larmtorget

Musikframträdandena på Larmtorget i Kalmar avlöser varandra. På torsdagskvällen intog Lars Vegas Trio scenen..

Barometern - 2 timmar sedan

Premiär för drönarkurs på Linnéuniversitetet

I en av sommarkurserna på Linnéuniversitets Summer Academy får studenterna lära sig att flyga drönare. Enligt Patrik Elm som är kursansvarig har intresset för kursen varit stort. .

Barometern - 2 timmar sedan

Musikalisk tuttifrutti på torsdagens sommartorg

Under sommarmånaderna byter Lilla torget skepnad till Sommartorget. Varje torsdag står det nya artister med ny typ av musik på torgets scen. Denna torsdag var det dags för Peter O Ekberg och det Offentliga Rummet..

Barometern - 3 timmar sedan

Guld till Kalmar i boule-SM

Kalmar har fått tre nya svenska mästare. I konkurrens med 160 lag tog Calmar Petanque hem guldet i klassen tripple mixed i boule..

Barometern - 3 timmar sedan

Karuseller och ballonger poppis på marknaden

Under torsdagen var det dags för den årliga sommarmarknaden på Torget i Mörbylånga där besökare kunde strosa omkring i solen bland godisstånd, kläder, smycken och loppisar. .

Barometern - 4 timmar sedan

Bergvall om fortsättningen: ”Kan fortfarande göra det bra”

Okej utan att glänsa. Lovisa Karlsson hade behövt en bättre dag. – Medalj kan vi glömma, säger tränaren Agne Bergvall..

Barometern - 4 timmar sedan

Larm om skogsbrand utanför Ruda

Barometern - 4 timmar sedan

Toalettproblemet ännu inte löst vid norra kajen

Sommaren är här och problemet med offentlig toalett på norra kajen, där Seglarhyllan och Sjörfartsföreningens museum ligger, har blivit ett akut problem. Inte minst för de yngre besökarna på lekplatsen..

Barometern - 4 timmar sedan

Så går det för Kalmar i sommar

Semestersäsongen är inte slut än, men hittills verkar det som att det blir en bra sommar för verksamheterna runt om i Kalmar. För museer, kaféer, cykeluthyrning och hotell har sommaren börjat bättre i år än förra året. .

Barometern - 5 timmar sedan

Linnéstudenters film visas på Island

Tre före detta studenter vid Linnéuniversitetet i Kalmar är representerade med sin examensfilm vid en stor festival på Island..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.